Merhaba arkadaşlar bir blog en fazla kaç gün açık kalmalıdır hiç kapatmazsak adsense tehlikeye girer mi yani haftada bir eski bloglarımızı silip yeniden mi çalışmalıyız yoksa açık kalmasında sakınca yok mudur 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
blog kapanma nasıl oluyor bende oyle bır sey yok
Blog siliniyor
Abiler bog kapanmasından ziyade , 4. blogumu açmaya yeltendim telefon doğrulama istedibu daha önemli bi sorun sanki.. Çözüm bilen var mı ?
Abiler bog kapanmasından ziyade , 4. blogumu açmaya yeltendim telefon doğrulama istedibu daha önemli bi sorun sanki.. Çözüm bilen var mı ?
6 ay + blogum hala kapanmadi.Erotik vs seyler koyma sıkıntı çıkmaz
6 ay + blogum hala kapanmadi.Erotik vs seyler koyma sıkıntı çıkmaz
Tek blogda 7 blogum vardı 2 si kapandı diğer 5 i devam ediyor. Kapanan 2 blogu en son açmıştım. Şuanda herhangi bir durum gözükmüyor
Biz blogların kapanmasını beklersek sıkıntı çıkmıyor yani öyle mi o zaman bizim 3 günde bir kendimiz silmemize gerek yok![]()
ben silmiyorum şuanda gittiği yere kadar
Dns ip sıfırla düzelir. altaki kodu not defterine yapıştırıp farklı kaydet de dosya adı.bat bat uzantısı ile kaydet kaydettiğini çalıştır dns resetler.
[MENTION=10079]echo[/MENTION] off
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
cls
echo Dns Resetlendi!
echo Cikis icin Enter'a Bas!
Pause
Evet dahil hocam foruma tazdim diye degisik cikmisHocam bu kodlarda [MENTION=10079]echo[/MENTION] kısmı da dahil mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.