Blogspot İstediğiniz Keywordten XML Hazırlanır İngilizce ve Almanca

• Kullanıcı baleful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

baleful

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar bloggerdan kazanmaya hazırlanın.Bana bir keyword belirliyorsunuz.İster İngilizce ister Almanca bu keyword ile alakalı ister google adwordsten ister başka sitelerden (keywordtool.io gibi 50 başlık belirliyor. Örneğin;"wallpaper" kelimemiz diyelim.Aşağıdaki gibi bloggerda yayınlanmasını istediğiniz başlıkları bana iletiyorsunuz.(Aranma yüzdesi fazla olanlar sizin için daha yararlı olacaktır)
hd wallpapers for mobile
wallpaper iphone 6
wallpaper iphone
wallpaper ideas
wallpaper installation
wallpaper iphone 5
wallpaper ipad
wallpaper in bathroom
wallpaper imgur
wallpaper ios 9

Belirlediğiniz 50 başlıkla konu açılmış db yi XML olarak size gönderiyorum.Sonrasını biliyorsunuz zaten...
Üstelik blogunuzu spamdan kurtarmak için bu 50 başlığın 15 tanesini taslak olarak ekliyorum XML ye. İster zamanlayın ister manuel yayınlayın o başlıkları(eminim faydasını göreceksiniz.)
Blogunuz görsel yani resim sitesi olacak metin yoktur.Yani actionscript arkadaşın paylaştığı dbler gibi..
35 Postlu+15 taslak tek XML db: 20 TL
Extra her 15 taslak:5 TL dir.

örnek site http://wallpaperhdist.blogspot.com
Not:Referans ilk kişidir.

Son düzenleme:
Gelecek olanlar "Not:Referans ilk kişidir." diyor ona göre :D Hayırlı satışlar dilerim.

Kendinize yaptığınız 1 tane blog görme şansımız var mı ? İçerik açısından vs. değil yanlış anlaşılmasın herhangi bir şey olabilir car falan :)

Gelecek olanlar "Not:Referans ilk kişidir." diyor ona göre :D Hayırlı satışlar dilerim.

Kendinize yaptığınız 1 tane blog görme şansımız var mı ? İçerik açısından vs. değil yanlış anlaşılmasın herhangi bir şey olabilir car falan :)

Buyrun konuyada ekliyorum.1 saat önce açtığım blog Wallpaper

Referans isteyen arkadaş dönüş yapmadığı için iptal edildi.
İlk yazan referanstır.

Arkadaşa kesinlikle güvenebilirsiniz çok güzel dosya hazırlamış Eline sağlık. Hayırlı satışlar bol kazançlar [MENTION=9960]baleful[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri