selamun aleyküm arkadaşlar actionscript hocamızın anlattıyı sistemle blogspot açıp kazanç elde eden varmı kesinleşmiş hesabına aldığı para yada bu sistem kac gün sonra oturuyor acalı 3 gün oldu daha hitler düşük
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence bu forumda okadar kötü insanlar yoktur heraldekımse soylemez hocam bence
kımse soylemez hocam bence
Arkadaşın dediği gibi günde 100 tl olmasada günde 20 tl filan kazandırıyor. Geçer geçmez pinide yola çıkarttılar. Bakalım ilerleyen süreçlerde neler olacak.
kesinleşmeyi beklemeden mi pin yola çıktı?
hocam onu biliyorum saol tavsiyen içinhttp://www.ytpara.com/webmaster-sor...pam-botextra-kazancli-sistem-duyurusudur.html
blogger olayı bu kadar rağbet var diye bu konuyu açtım bi bakın isterseniz
hocam onu biliyorum saol tavsiyen için
kazanç sağlamadım çünki blog için kullanmadım ama film sitesi için kullandım bot gayet güzel clone yapma özelliği mükemmel tek tuşla siteyi aynen ekliyor sitenenasıl kazanç sağladın mı? bi kaç tüyo verirmisin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.