Merhabalar istediğiniz kategoride bir wordpress sitenizi kuruyorum.
Uygun bir tema ayarlayarak sizi blogspottan kurtarıyorum
Ayrıca gerekli ayarlamaları da yaparak sitenizin index hızını ve sıralamasını iyi konuma getirmek amacı ile çalışıyorum.
Domain host bedava dağıtan firma vardı ordan alıp onun üstünden de yapabilirizz
Ayrıca
- Pr 9 - Pr6 arası manuel linkleme çalışması
- Arama motorlarına kayıt ve pingleme
- Bir kaç önemli ziyaretçi defterine ekleme
- Sitenin sosyal medya hesaplarını açıp ilk linkinizi paylaşma
- Google,Yandex,Bing Webmaster araçları gerekli kayıt ve düzenleme
İşimizi temiz ve hızlı yapıyoruz.Ödeme almadan kesinlikle işlem yapmam daha önce çok problem yaşadım, yorulmak istemiyorum daha fazla.
70 TL fiyatım ilk 3 kişi için geçerlidir.Sonrasında artacaktır.
SIZE="4"]REFERANSLAR[/SIZE]
Uygun bir tema ayarlayarak sizi blogspottan kurtarıyorum
Ayrıca gerekli ayarlamaları da yaparak sitenizin index hızını ve sıralamasını iyi konuma getirmek amacı ile çalışıyorum.
Domain host bedava dağıtan firma vardı ordan alıp onun üstünden de yapabilirizz
Ayrıca
- Pr 9 - Pr6 arası manuel linkleme çalışması
- Arama motorlarına kayıt ve pingleme
- Bir kaç önemli ziyaretçi defterine ekleme
- Sitenin sosyal medya hesaplarını açıp ilk linkinizi paylaşma
- Google,Yandex,Bing Webmaster araçları gerekli kayıt ve düzenleme
İşimizi temiz ve hızlı yapıyoruz.Ödeme almadan kesinlikle işlem yapmam daha önce çok problem yaşadım, yorulmak istemiyorum daha fazla.
70 TL fiyatım ilk 3 kişi için geçerlidir.Sonrasında artacaktır.
SIZE="4"]REFERANSLAR[/SIZE]
Worldpress kurulumu yaptırıldı arkadaş gerçektende işinde çok iyi saglıklı bir şekilde bütün ayarlamalarıylaa teslim etti teşekkürler hocam
Taşımacılık sektöründe faaliyet göstermekte olan bir şirket için WordPress alt yapısı ile bir proje hazırlanıldı. Oğuz bu konuda göstermiş olduğu azim ve emek'den ötürü gerçek'den kaideye değer işler çıkarttı. Almış olduğu para her türlü hak edilen bir emek karşılığıdır. WordPress konusunda kendisinin bilgi birikimi, ve uzman çabası ile en iyi şekilde göstermiş olduğu emek'den ziyade kendisine teşekkür ederim.
Bu tür işler konusunda, ilk adresin kendisi olduğunu belirtmek isterim.
Aldığı paranın fazlasını hakediyor. Wordpress Kurulum ve Ayarlamalar Yaptırıldı. Para almadan işe başladı. Hızlı bir şekilde işi teslim etti. En dikkatimi çeken şey sitenin hızlı bir şekilde indekslenmesi oldu. Başka çalıştığım kişiler gibi parayı alıp işi teslim edip sırtını dönmedi. Siteyle ilgili bir sıkıntı olursa her zaman yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca diğer sitelerim için yardımcı olabileceğini her şeyin ücret olmadığını da ekledi.
Bu zamanda böyle ilgili birini bulmak zor. Tavsiye ederim..