Blogumda çıkan garip reklam (yardım)

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

dess

Kayıtlı Üye

Bloguma girdiğimde yönlendirmeli bu reklam çıkıyor. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mı?

Bloguma girdiğimde yönlendirmeli bu reklam çıkıyor. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mı?

Reklam kodu yerleştirmediyseniz veya başkası yerleştirmediyse bilgisayarınızda reklam virüsü olabilir tarama yapıp temizlemeyi deneyin.

Reklam kodu yerleştirmediyseniz veya başkası yerleştirmediyse bilgisayarınızda reklam virüsü olabilir tarama yapıp temizlemeyi deneyin.

Blog adsenseye baglı, harhangi bir kod eklemedim. Mobilden baktım. O zaman telefonda virus var. Cevap için teşekkürler

Büyük ihtimalle temadan kaynaklı bir sorundur hocam. Bazı temalarda kodların arasına bu tür içerikler koyabiliyorlar. Telefonla alakalı bir durum olacağını zannetmem. Başka siteye girdiğinde o sorun çıkmıyorsa blogun temasından ya da eklediğin kodlar varsa onlardan virüs bulaşmıştır.

bende de vardı aynı sorun temayı değiştim sorun düzeldi.

sırf böyle şeylerle karşılaşmamak için 450 lira ödemiştim news temasına. w*rez kullanıyorsanız alışacaksınız.

Büyük ihtimalle temadan kaynaklı bir sorundur hocam. Bazı temalarda kodların arasına bu tür içerikler koyabiliyorlar. Telefonla alakalı bir durum olacağını zannetmem. Başka siteye girdiğinde o sorun çıkmıyorsa blogun temasından ya da eklediğin kodlar varsa onlardan virüs bulaşmıştır.

Tema ücretsiz 1 yıla yakındır var, daha önce hiç böyle birşey görmemiştim.

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:44 ----------

adsensede otomatik reklamlar açıksa,o da olabilir.

Otomatik reklamlar açık

sen manuel olarak reklam eklemesende,otomatik reklam açıksa google kendisi ekliyor reklamları.adı üstünde,otomatik reklam yani.virüs ihtimalide var tabi ama bu ihtimalde var :)

Son düzenleme:
sen manuel olarak reklam eklemesende,otomatik reklam açıkca google kendisi ekliyor reklamları.adı üstünde,otomatik reklam yani.virüs ihtimalide var tabi ama bu ihtimalde var :)

Otomatik reklam açık olması lazım, yani öyle hatırlıyorum. PC yanımda olmadığı için bakamıyorum da şuan. Yalnız bu reklam biraz virus reklam gibi duruyor sanki. Bilmiyorum google böyle reklam yayınlar mı

aynı olay benimde başıma geldi temanın içinde reklam kodları yerleştirilmişti hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri