Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
asıl gerekçeleri şu, google bazı durumlarda networktan ödemeyi geri talep edebiliyor. quiz in kapanan kanalların ödemesini 1 ay sonradan yapması bu yüzden.
Tabi cebe bunu fırsat bilip cebe indiren AwesomenessTV, Creative Nation gibi networklar da var.
Mesela size yaşanmış %100 gerçek bloke olayı örneğini vereyim siz pay çıkarın. Bir içerik var adam içeriğini bi networkun Managed statusü ile koruyor. Televizyonda yayınlanan bir program, türk dizisi olarak örnekleyelim, TurkwebTV ile de youtube da koruyor.
Sen quizgroup a bu diziyi yükleyip para kazanıyosun, adam takip ediyo dünya engeli atıyo telif atıyo önüne geçemiyo. Gidiyo google a diyo böyle böyle. Google Quize diyo senin şu içeriğinin sahibi yasal yoldan iletişime geçti parasını geri talep ediyo. Quiz parayı geri yollamak zorunda.
bunun gibi durumlar az olsa da oluyo. Ama sadece bu durumda Bloke olayı oluyo. creative mesela diyorki ben bu parayı şu kadar ay kasamda tutucam google geri istemezse ödiycem. Diğeri diyoki Telif gelirse kanal kapanırsa ödemem. Sonuçta sen kanalını Networka bağladığında, sana kanal logonu beğenmedim ödemem dese ödemez. Senin google ile bi bağlantın yok artık network ile arandaki sözleşme geçerli.
işin özeti kimi network bunu kendi yararına kullanıp paraların üstüne yatıp şirketini büyütme peşinde, kimisi direk çöküyor, kimi ödüyor ödüyor, hesap karışıyor diyor bu ay ödemiyelim bi bahane bulalım. Networkun insafına kalmış herşey.
Peki hocam mesela awe de bi Çoğumuzun alacağı var atıyorum awe gercekten parayi bekletiyor belki benden geri isterler diye 1 yıl sonunda bunu odeme ihtimali var mi ? Çok iyi niyetli düşünürsek!!! Birde bu süreç 1 yıl mi?
Peki hocam mesela awe de bi Çoğumuzun alacağı var atıyorum awe gercekten parayi bekletiyor belki benden geri isterler diye 1 yıl sonunda bunu odeme ihtimali var mi ? Çok iyi niyetli düşünürsek!!! Birde bu süreç 1 yıl mi?
sizin network işi ne oldu hocm ?biri yasal olarak başvurmadığı sürece sanmıyorum ödesin![]()
sizin network işi ne oldu hocm ?
1000 kanalla seni beklıyorumKanal alım şartları vs kararlaştırıyoruz şimdilik, yakında konumuzu açtığımızda her konuda detaylı bilgi vereceğim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.