BMW Z5’e Yakından Bakın!

FreeCaptiv3

Yasaklanmış
Web sitesi
t.me
BMW-Z5%E2%80%99e-Yak%C4%B1ndan-Bak%C4%B1n-640x426.jpg

Ağır kış şartları altında bir takım teste tabi tutulan otomobiller furyasına son eklenen model BMW Z5 oldu.

Z4 modelinin yerine geçecek olan Z5, uzun motor kaput kapağı, geniş ızgaraları ve geriye doğru çekik farları ile oldukça yenilikçi bir görüntü yakalamayı başarabilmiş. Otomobilin arka tarafına doğru göz attığımızda ise aerodinamik yan aynalar ve açılır/kapanır tavan dikkatimizi çekiyor.

Otomobilin arka kısmının aşırı şekilde gizlenmesine rağmen, bizleri büyük bir bagaj kapağının ve arka rüzgarlığın beklediğini görebiliyoruz. Otomobilin yine arka kısmına yakından baktığımızda, çift egzoz çıkışı ve bagaja gömülmüş plaka yeri gözlerden kaçmıyor.

Yıllar önce BMW ve Toyota’nın ortaklaşa bir spor otomobil üreteceğini açıklaması üzerine tüm gözler, yeni BMW Z5’e çevrildi. Çekik gözleri ile uzakdoğu otomobillerini andıran modelin i3 ve i8’de olduğu gibi muhtelif yerlerde karbon fiber alaşımdan yararlanacağı belirtiliyor.

Motor seçenekleri henüz resmi olarak doğrulanmış değil fakat şahsen ben Z5’in, turbo beslemeli 2.0 litre dört silindirli motor ile birlikte satışa çıkarılacağını düşünüyorum. Ayrıca kullanılması muhtemel olan bu motorun üzerinde yapılacak ufak değişiklikler ile, 190 hp, 245 hp ve 270 hp gibi güçlerin sağlanabileceği kanaatindeyim. Öte yandan, yeni BMW X5’de de belirttiğim gibi otomobilin hybrid motor seçeneği de olasılıklar arasında. Ayrıca yüksek performans seven sürücülere hitap edecek olan Z5 M modelinin, altı silindirli, turbo beslemeli motorunun 425 hp gibi bir güç üretebileceği gelen söylentiler arasında.
Yeni BMW Z5 hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce bu otomobil, bir BMW-Toyota ortaklığının ürünü olabilir mi?

Kaynak: BMW Z5

Alakasız olacak ama site sizin sanırım bilirsiniz belki 4-5 aya ab kriterleri için ötvlerin düşeceği söylentisi var doğruluk payı var mı acaba

Alakasız olacak ama site sizin sanırım bilirsiniz belki 4-5 aya ab kriterleri için ötvlerin düşeceği söylentisi var doğruluk payı var mı acaba

mümkün değil devlet bu tarz paralardan kolay kolay vazgeçmez. Bilen vardır mutlaka forumda ama ben şahsen ihtimal dahi vermiyorum.

mümkün değil devlet bu tarz paralardan kolay kolay vazgeçmez. Bilen vardır mutlaka forumda ama ben şahsen ihtimal dahi vermiyorum.

Ben de vazgeçeceklerini düşünmüyorum ama ab kriterlerinde böyle bir şey varsa belki mümkün olabilir

. Şu an ki hükümetin ab perspektifi olduğunu düşünmüyorum o yüzden de ab ile ilgili gereken düzenlemeleri yapacaklarına da inanmıyorum.

Peşin edit : amacım siyasi polemik çıkarmak değil o amaçla yazmıyorum bunu

Araştırmalarımız sürekli devam ediyor fakat öyle bir söylenti ile karşı karşıya kalmadık. Ayrıca, AB'ye uyum sürecine resmen girmiş bulunuyoruz. Kimlik kartlarımız AB standartlarında, Ehliyetlerimiz ona keza. Ama eğer öyle bir indirim-vari bir gelişme olursa, ilk burada paylaşırım :)

Meali:Siz fakirsiniz hep uzaktan bakıyorsunuz, gelin birazda yakından bakın.Bu kıyağımıda unutmayın :)

BMW iğrendim resmen bu ney loooo :) :)

Sanırım yanlış anladınız hocam. Bu aracın maskeli hali

Almanların Coupe/Roadster modellerini beğenmiyorum. Spor araba dediğin (özellikle de roadsterler) beygiri güçlü, performansa yönelik araçlar olmalı. BMW 2 serisini tanıttı, iyi dedik 2.2 cc motor, hafif ve çevik her şey güzel. Bir yıl sonra 1.16 dizelini çıkardı. 110 beygir dizel spor araba alır mısın ? Muhtemelen Z serisine de yapacaklar bunu. Mercedes yeni C 180 SportCoupe çıkarıyor. Araçta tasarım kalite müthiş ama 1.6 cc 156 beygir :)

Elimde o kadar para olsa Camaro veya Challenger alırım (muhtemelen bunların fiyatlarında olacak)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri