aknur
Yasaklanmış
Dünyanın en iğrenç yaratıklarıdır. az önce üstümde çiyan geziyodu arkadaş. topluca imha olsalar keşke
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünyanın en iğrenç yaratıklarıdır. az önce üstümde çiyan geziyodu arkadaş. topluca imha olsalar keşke
vardır bir hikmeti boş yere yaratılmamıştır
Üstünde çıyanın ne işi var hocam?
Edit: çıyanın başka bi türü galiba bu değil miydi.ne biliyim hocam böyle 1 cm lik bi şeydi boyu çiyana benziyodu yavruydu galiba. baktım gece karanlığında kolumda bi şeyler kıpraşıyo. sinektir dedim başta ama kıllandım tabi ortada sinek vızıltısı yok. dibimdeki gece lambasını bi açtım hemen dibime düşmüş. gittim selpakla yakaladım bunu ezip attım çöpe. oturduğumuz yer ne kadar koca koca katlı binalar da olsa hemen ön tarafımız inşaat alanı, önceden tarlaydı. orada çok börtü böcek vardır, taaaaa üşenmeden 3. kata tırmanıp odaya giriyolar. dün gece de mutfakta kocaman hamamböceği gördüm. şu son 2 gündür bi sıkıntı yoktu ama nasıl olduysa 1 senedir ilk kez görüyorum bunları. yazın etkisi herhalde
pp güzelmişAllah`ın yarattığı hiçbir canlıya böyle hakaret edemezsin.
O çiyan değil hocam. Bizim evde de var. Benziyor ama çiyan değil.
Söz konusu hayvanlar ve böcekler ise, insalar birer nazidir demişMerak etmeyin, duanızı edip yattığınız vakit böcek sokmalarından muhakkak korunursunuz.
Herşeyin zararından korunmak için (Peygamberimizin Duası)
Bu dua kim sabah ve akşam 3er defa okursa Allahın koruması altına girer, hiç kimse hiçbir şey ona zarar veremez.
Sabah ve Akşam: (Üç kere)
Turkçesi:
(Bismillehillezi le yedurru meé ismihi şeyun fil erdi vele fissemei ve huvessemiul aliym)
Anlamı:
"İsmiyle yerde ve gökte hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın adıyla. O, hakkıyla işiten ve her şeyi bilendir."
KAYNAK: (Ebu Davud, Tirmizi, İbni Mâce. Bkz. Sahih-i İbni Mâce 2/332)
Bu resımdekıne benzer dün öldürdüm hemde evde Apartmanda yaşlı bir adam var apartmanın önünü çiçekle otla bitki ile doldurdu Buradan türeyen cümle böcekler eve giriyor Yokmu acaba bunları kökünü kurutacak zehir insana zarar vermeyenEdit: çıyanın başka bi türü galiba bu değil miydi.
![]()
bu gerçek olsaydı yanıbaşımızda insanlar ölüyor olmazdı bana kalırsa. keşke öyle olsaydı.
bu gerçek olsaydı yanıbaşımızda insanlar ölüyor olmazdı bana kalırsa. keşke öyle olsaydı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.