Boğazıma Çekirdek Kabuğu Kaçtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fırat Andiç

Yasaklanmış
Arkadaşlar suan o acıyla nasıl yazıyorum ben bile bilmiyorum

Cekirdek kabuğu kaçtı ve çıkmıyor çok canım yanıyor yutkunurken suan doktora gidecek kadar yakında değilim ne yapmam gerekir?

Ekmek ye su iç gider o benimde başıma 100 kere gelmiştir bir şey olmaz

İyice öne doğru eğil ellerin ayaklarında değecek şekilde sonra sert bir şekilde peş peşe öksür.

nefes alabiliyosan sorun yok düzelir

Bademciğe saplanmıştır o. Elini atıp çıkarabilirsin, ki ben de öyle yaparım genellikle. Cımbız da işe yarayabilir. Sert bir yiyecek yersen çıkma ihtimali var. Başarılar dilerim :)

bogazında kabukla adam burada konu açiyor ya :D la ilahe
sırtınamı vuralım :D

Bademciğe saplanmıştır o. Elini atıp çıkarabilirsin, ki ben de öyle yaparım genellikle. Cımbız da işe yarayabilir. Sert bir yiyecek yersen çıkma ihtimali var. Başarılar dilerim :)

Evet bademcikte ama ne yapsam çıkmadı

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

bogazında kabukla adam burada konu açiyor ya :D la ilahe
sırtınamı vuralım :D

Ne yapayım hocam doktora gitme şansım yok şuan ee her yoluda denedim. Mecbur konu açtım

Burası her türlü sağlık sorununun paylaşıldığı foruma döndü yalnız iyi de sonuçlar çıkıyor ha. 😃

Hocam bu tür vakalarda öncelikle doktora gitmeni tavsiye ederim.
İlk müdahale için boğazda kalan şeyler için yere doğru enilip sırtından vursalar belki çıkardı.
Derin derin nefes al. Burunda nefes çek. Sonra burnu kapa. ağızda ver. Bunu bikaç kez yap. Burundan al ağızdan ver.
Bol bol su iç. Belki kabuk gitmiştir. Ama boğazın yara olmuştur o yaradan dolayı acı çekersin.
NOT: Çekerdek yerken yerlere çöp atma. Kabuğuyla da çekirdek yeme sakın. :D

Ayrıca aynanın karşına geç ağzını iyice AÇ. Boğazına doğru bi ışık tut. Kabuk orda duruyorsa herşeye rağmen çıkartamadıysan kusarsan belki çıkar. Boğazına parmak at ve kus :D Kusamadıysa elinle yada cımbız gibi bişeyle kabuğu almaya çalış.
Birde sert bir şekilde öksür belki çıkar.

NOT: Ağzın doluyken konuşma. Pc başında yemek yeme. Birde yavaş ve sakin ye. Hızlı yemek yeme. :D

Son düzenleme:
Merhaba lütfen hemen bir acil servise başvurun. Yakın değil yazmışsınız ama bir şekilde ulaşın. Önemli bir durum olabilir riske girmeyin

Yakında forumca bir kırıkçı, çıkıkçı mı açsak n'apsak :)?
Hocam bir yudum zeytinyağı içip, başınızı dimdik yukarı kaldırın. 2 3 dakika sonra ekmeğin sert kısmından biraz yiyin. Eğer geçmezse doktora gidin yoksa tahriş olabilir yemek borunuz.

Forumun geleneksel absürt Başlıkları konusuna hoş geldiniz vol:153742

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri