Boilsoft Video Splitter 7.02.1

ErdaLBakkaL

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az önce bi sitede gördüm programda kampanya yapmışlar sizinle de paylaşmak istedim. Program basit ve hızlı. İhtiyacım olsa her türlü program bulurdum da böyle seriali falan yasal olarak gönderildiği için daha bi hoş geliyo :D Eğer indirmek isterseniz sitenin linki bu Boilsoft Video Splitter (PC) 100% Discount Coupon Code

Videoyu sürükleyip programın üstüne bırakın zaten geriye 2 seçenek kalıyo.. Yeşil alandaki radiobutonu seçip 2-3-4-5 gibi rakamı girerseniz program videoyu o kadar eşit sayıda videoya bölecektir. Alttaki siyah alandaki kısmı secerseniz kesmek istediginiz yerin başlangıç ve bitiş sürelerini girin (sırasıyla saat:dakika:saniye:salise).. ben 1saat 24 dakikalık videonun 30 ve 45. dakikaları arasını kestim denemek için 30 saniye ya sürdü ya sürmedi..

tg2gg.jpg

Not: Siteden hoşuma giden programları daha önce de indirdim sorun olmadı yanlız şöyle bişey var indirirken sizden istediği maili falan sallayın bence gerçek adresinzi vermeyin yoksa hergün reklam gönderiyo. yani alanları salllasanız da olur.. Programın seriali kısa sürede verdiğiniz mail adresine gelir.. diğer bi nokta seriali 15 gün içinde aktif etmeniz gerekiyomuş..
Kolay gelsin :)

çok güzel bi program , teşekkürler dostum :)

Bu işi en hızlı yapan programlardan biridir.
Birde Boilsoft Video Joiner var, oda Videoları birleştirmek için.
Oda aynı mantıkla çalışıyor vede oda hızlı.

Keşke bunun kadar hızlı bi video birleştirme programı bulabilseydik :)

Paylaşım için teşekkürler

Bu işi en hızlı yapan programlardan biridir.
Birde Boilsoft Video Joiner var, oda Videoları birleştirmek için.
Oda aynı mantıkla çalışıyor vede oda hızlı.

valla hızı hoşuma gitti yoksa silerdim zaten direk.. hızından başka bi özelliği yok yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri