Bollywood Filmi Önerileri Alınır

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

daralll

Guest
normalde bir ön yargıyla bakardım bu hint filmlerine ama son zamanlarda rab bana di jodi ve 3 idiot filmlerini izleyince harbiden de pişman oldum.adamlar 2.5 saat film yapıyorlar ve 5dk gözümü ayıramıyorum ...

bu iki film dışında konusu kaliteli ve ''bunu izlemediysen Bollywood filmi izledim deme'' dediğiniz yapım varsa bende önerileri izleyerek devam ederim.

teşekkürler...

my name is khan oneririm. onyargilarla alakali guzel bi film.

peekay , my name is khan, happy new year, dhoom 1-2-3 (özellikle 3), ghajini, fanaa.

aamir khan bu adamın bütün filmlerini izle kötü filmine daha dek gelmedim :D

Slumdog Millionaire
Bende hala var onyargı ama bu hindu bi başka :D

Amir Khan
Khan soyadındaki K genizden okunuyor :)
Amir kendisi söylüyor bunu filminde :)

Bu adamın her filmini izlemek gerekir

Eski bi konuda önermiştim hocam 1 kaç hint filmi aratırsanız bulabilirsiniz şuan aklımdakiler 3 idiots her çocuk özeldil ghajini dhoom myname is khan ve niceleri

alien izlemediyseniz tavsiye ederim. 3 devam filmi var. 2.si gerçekten çok iyiydi. keza 1.filmide çok güzel.

Amir khan bütün filmlerini izle derim 3 idot taki adam her filmi süperdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri