Borsa hisse

denizkan38

Kayıtlı Üye
Arkadaslar borsa oynayan varmi aramizda veya ilgilenen.
Yarin icin ERSU HİSSSSİ COK ONERİLİYOR
Bilginiz olsun alip almamak size kalmis
Sonra alip zarar ederseniz beni suclamayin
Ben risk alip alicam 1.12al yapicam maksimum 1.20ye sat vercem yada 1.18 haberiniz olsun

Arkadaslar sabah acilisi hisse 1.19-1.20den acti ve gun icinde %13 den fazla kazandirdi.
İyi aksamlar

siz alabildinizmi

Ben dedigim gibi sabah talimati 1.12den verdim fakat dun aksmda alim cok yapark kapandigi icin 1.19-1.20ile acti o seviyelerde aldim fszla beklemeden cok risk almadan 1.25 gibi sattim 5kurus lot basi *20000 lot 1000tl
Tabi herzaman olmaz bole sans risk.

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:26 ----------

nasıl buldunuz, bu hissenin bugün çıkacağını

Hocam twitterda bu isi bilenler var.tabi cok bilip sizi yanlisa surukleyecklerde daha fazla. Onlarin verdigi uc bes hisse neyse bakip inceleyip baska yerlerdende arastirip bir sonuca variliyor.bazen tutyor bazen tutmuyor bazen zararli bekliosun maksimum bir hafta sonra kara donuyor ama bu is yuksek risk sonucta

Mesela gecen gun borsa ile yakndan ilgilenen bir abim borsayi bilmesine ragmen kozal hissesini 32.500lerden aldi banada haber verdi artabilir al diye.ben almadim o gun dun ve onceki gun ise hisse dustu 31.300e kadar biguns tekrr artti 1tl birkti lot basi alinabilirdi ama ugrasmadim pahali bana gore.
Gecenlerde bu tarz bir yatirim konusu gecmisti forumda konusu var orda borsadan anlayan daha dogrusu bazi hisseleri inceleyen bir arkadas biseyler yazmisti ona dedimki konusu mevcut DENGE Hissesi hakkinda ne dusunuosun die oda takibimde degil bilmiyorum dedi o hissenin artma ihtimali cok yukskti bn oynadim o hisseyi ve dustu hisse akat sonra ucuncu gune 1000tl aldim 20000bin yatirip ve bugunu beklesydim 3bin alcktim biraz sans biraz sabir biraz bileni tanimak lazim

Son düzenleme:
Hocam twitterda bu isi bilenler var.tabi cok bilip sizi yanlisa surukleyecklerde daha fazla. Onlarin verdigi uc bes hisse neyse bakip inceleyip baska yerlerdende arastirip bir sonuca variliyor.bazen tutyor bazen tutmuyor bazen zararli bekliosun maksimum bir hafta sonra kara donuyor ama bu is yuksek risk sonucta

Mesela gecen gun borsa ile yakndan ilgilenen bir abim borsayi bilmesine ragmen kozal hissesini 32.500lerden aldi banada haber verdi artabilir al diye.ben almadim o gun dun ve onceki gun ise hisse dustu 31.300e kadar biguns tekrr artti 1tl birkti lot basi alinabilirdi ama ugrasmadim pahali bana gore.
Gecenlerde bu tarz bir yatirim konusu gecmisti forumda konusu var orda borsadan anlayan daha dogrusu bazi hisseleri inceleyen bir arkadas biseyler yazmisti ona dedimki konusu mevcut DENGE Hissesi hakkinda ne dusunuosun die oda takibimde degil bilmiyorum dedi o hissenin artma ihtimali cok yukskti bn oynadim o hisseyi ve dustu hisse akat sonra ucuncu gune 1000tl aldim 20000bin yatirip ve bugunu beklesydim 3bin alcktim biraz sans biraz sabir biraz bileni tanimak lazim

Benim tüm param aselsanda, 24 liradan aldım, 47 liraya çıktı, stop koymayarak yanlış yaptım, 29 liraya kadar düştü son 2 3 haftadır 33 liranın etrafında gidip geliyor, hala satmadım,

sizce nezaman 40 liraya tekrar çıkar

Benim tüm param aselsanda, 24 liradan aldım, 47 liraya çıktı, stop koymayarak yanlış yaptım, 29 liraya kadar düştü son 2 3 haftadır 33 liranın etrafında gidip geliyor, hala satmadım,

sizce nezaman 40 liraya tekrar çıkar

33.90 direncini kıramıyor kırabilirse 39 - 45 arasına yolu var diye tahmin ediyorum

33.90 direncini kıramıyor kırabilirse 39 - 45 arasına yolu var diye tahmin ediyorum

Haklisiniz o kagtta bekleni buyuk ama buyuk risklere girmiyorum.
Saat 17:30da arkadasim aradi kardemir d ye gir die orta vadeli yatirim yilbasina kdr diye o an giremedim yarim saatte 7kurus artti sonrada icimdn gelmedi

ersu borsada tamamen spekulatif bir hissedir. ilk kurulduğundan beri yer yer 2 senas tavan yanı yukarı çıkar, %20 + %15 gibi. sonra yatay. ardından satış yer ve sert düşer.
Yani bu kağıt böyle bi kağıttır. bugun hacim çok fazla idi. kademeler baya yazılı idi. kredili işlemlerle alış fazla. yani kurumlar kar satışına geçebilir.

ersu bildim bileli zararda, geçmiş yıl zararları halen var. malum sektoru bildiğiniz gibi. üstelik merva sularına gelecek ötv zammı ekstradan kardan yiyecek. 2017 de kar görülsede geçmiş yıl zararı devirli geliyor. yani yatırım yapatım bekleyeyım tarzı bir kağıt deıldır. riski sevenler, zar atanlar, rulet oynayanlar için ideal bir kağıttır

işi bilmeyenler sağlam kaliteli kağıtlarda beklesin yada alsın. bunlar illaki azar azar da olsa ekmek yedirir. tememmut öder en kotu ihtimal. bu aralar usd dengesizliği anı hareketlier borsamızdada var. borsamızda 20 kağıt var 1 aydır aynı kağıtlar dönuyoır duruyor...

bugun halka arzı olan SAFKR hissesini dun burada yazacaktım ama oncekı gunun borsa dususunden ıyı bır zararım vardı canım sıkkındı pek bu ıslere gırıp buraya ugramadım..
sabah alanlar muthıs oranda kar getırdı..
bu konuda dun aksam twettırım da var artınca konusuyorsun dıyenler ıcın..
bu ıslerı bılen bırı sayılmaz yanlıs anlasılmasın amacım arada ek gelır nasıl kı youtube ıle ugrasıyorsam bırde bu var arada mesgul oldugum.
ısteyen gırer ısteyen gırmez kesınlıkle kazanırsınız kaybedersınız demem garantıde vermem borsanın asla garantısı olmaz..
17.01.2018 ARTACAK SAYISIZ HISSE VARDIR
önerım:
ISGYO (YENI YATIRIM ACIKLAMARI VAR ARTMA YONUNDE ETKILEYEBILIR HABERI KAP TA MEVCUT)

ENKAI(SIRKET PATRONU YATIRIMCISINI KORUMA AMACLI 60.000.000 HISSE ALIMI YAPACAK. BEN COK ANLAMAM AMA BORSAYI BILEN BILIR PATRON SAHIP CIKIYORSA ALIM YAPIYORSA GENELDE HISSE ARTAR ORNEK SASA POLYESTER)

AYRICA 18-19 OCAK TALEP TOPLAMASI OLAN VE ILK DEFA ARZ EDILECEK OLAN TRABZON LIMAN ISLETMELERI HISSESI CIKACAK DENIZBANK ARACILIGIYLA..
TLMAN
BU HISSEYI FIRMAYI ARASTIRMANIZI ONERIRIM...
BIZIMKISI MUHABBET ARKADASLAR.. BEN ARADA ALIYORUM SATIYORUM BAZEN KAR BAZEN ZARAR.
ZARARDA GENELDE CIKMIYORUM KURTARANA KADAR BAZEN SUREC UZAYABILIR..
ONEMLI OLAN BIR NOKTADA AC GOZLU OLMAYIP KARINI KUCUK TUTUP CIKMAK BENCE BENIM GIBI ANLAMAYANLAR ICIN

29.01.2018 gunu takip listem
Pengd 2.34tl cok beklemeden 2.37 satis/lot basi 3 kurus 20000tl yatirimla 600tl
Benim alip satacagimi soyluyorum kimseye bir garamtim yok.
Bazen kazanir bazen kaybederim bu is risk ama cok beklesem cok kazanirim ama okadar hem riske atmam hemde bekleyemem.
Kisa surede al cik mantigi benimki beni baglar.
Ayrica bu husse icin 2.30stop seviyem 2.30a duserse zararla cikarim satarim.
Yaririm tavsiye degildir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri