Boş Adsense Kazancını Ana Adsenseye Geçirme-Net Cevap

uploader

Yasaklanmış
Beyler çok yazıldı biliyorum ama deneyenlerden net cevap istiyorum..Boş adsensesine bağladığı kanalı kesinleşme zamanı gelmeden ana adsenseye bağlayıp da kazancınızı eksiksiz aldınız mı ? Sadece deneyenler yorum yapsın..

Sadece deneyenler yorum yapsın..

az birşey üslübunuzda yumuşama yaparsanız sanırım daha iyi olur hocam :=)
sadece deneyenler yorum yaparsa sevinirim ya da sonuna lütfen koyarsınız dha iyi olur.

Ben onu denedim ve sonuç şu.

Ana Adsense Hesabım --- Yedek Adsense hesabım

Yedek Adsense hesabımdaki Kanalımı Ben Kesinleşmeden önce Ana Adsense hesabıma aktardım.
Yedek adsensede o kanalın kazançları Kesinleşmedi. ancak Anaadsense hesabımda da kesinleşmedi.

Youtube Bonus ödeme olarak Geri Dönüş yapacaktır diye düşünüyorum. henüz onun ile ilgili birşey yok tahminim önümüzdeki hafta olur sanırım.

umarım cevap yeterlidir

eyvallah cevap için ama yeterince açık olmadı çünkü bi sonuç yok..ben okumayı seviyorum sormadan önce ama çoğu şey efsanevi..net söylüyorlar yaptın mı diyorum hayır ama biridnen duymuştum bana güven diyorlar..
ha ben denemeyi de yaparım şimdi ama neden 1 ay kaybedeyim eğer tecrübe eden biri varsa diiye soruyorum..
ayrıca bonus ödeme faslı ne ki..
hani kanalı adsenseye bağlamazsın kesinleşme zamanı bağlarsın belki bi ihtimal bonus ödeme mevzusu var serkan abinin tecrübesine göre diyorum ama
öyle adresidir adıdır keyfi seçilmiş bir adsenseye bağlayıp da kesinleşme zamanı gerçek adsenseye bağlayıp kazancı oraya aktaran var mı ya da bi hafta öncesinden diyen de olabilir..
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] senin başka bir konuda yazdığını da okudum her kanal için bir adsense demişsin..
sen de bu şekil mi düşünüyorsun..konuya yorumunu bekliyorum

eyvallah cevap için ama yeterince açık olmadı çünkü bi sonuç yok..ben okumayı seviyorum sormadan önce ama çoğu şey efsanevi..net söylüyorlar yaptın mı diyorum hayır ama biridnen duymuştum bana güven diyorlar..

yukarıda denediğimi yani yaptığımı söylüyorum zaten. daha sonra aldığım sonucuda yazdım oraya.
kesinleşmeden önce adsesne değiştirirsen eğer , KANALIN O AYKİ KAZANCI direkt olarak yansımıyor yeni adsenseye. kesinleşmiyor

yukarıda denediğimi yani yaptığımı söylüyorum zaten. daha sonra aldığım sonucuda yazdım oraya.
kesinleşmeden önce adsesne değiştirirsen eğer , KANALIN O AYKİ KAZANCI direkt olarak yansımıyor yeni adsenseye. kesinleşmiyor

daha sonuç net belli değil..haftaya belli olur dedin ondan öyle dedim dostum

ayın 27inde adsense başka adsense gecirdim...iki adsensede de kesinleşme olmadı...Bu olay biraz şans işi gibi...

Arkadaşlar bende şunu merak ediyorum şimdi kullandığım bir adsense hesabı var youtube için. Lakin ben bu adsenseyi değiştirmek istiyorum ayın 12 sinde diğer hesapta para kesinleşir mi?

Özellikle youtube hesap satın alanlardan fikir alsam iyi olacak :)

Arkadaşlar bende şunu merak ediyorum şimdi kullandığım bir adsense hesabı var youtube için. Lakin ben bu adsenseyi değiştirmek istiyorum ayın 12 sinde diğer hesapta para kesinleşir mi?

Özellikle youtube hesap satın alanlardan fikir alsam iyi olacak :)

ilk sorunda ne farkı var ?

Hesabı ayın 30u olmadan başka adsense hesabına taşıdım. Yeni taşıdığım adsense hesabı kesinleşmedi.

konuyu açma nedenim şu çıkmazdan dolayı aslında
tek awe yok ki.. etc falan da var mesela en basitinden..
ha ben daha giremedim ama biraz kanalı adam gibi bi şekle sokup başvurmayı düşünüyorum

çünkü çalıştığımız kategoriler telif riski yüksek olanlar

insanın kafası karışıyor

1) awe boş kanalı bile kabul ediyor başvurayımm heemen partner olayım ne kanalım kapanırsa diğer kanallarımı etkilesin ne de tık beklemekle uğraşayım izlenime para kazanayım diyorsun..diyorsun işte..2 haftada 8000 dolar kazanç elde ettim ama ödeyecek mi acaba insan sevinmiyor..adsense de olsa bilirsin ki yüzde 50 si öderler en kötü..

2) ee o zaman başka partnere geçeyim diyorsun..özgünkanal istiyorlar..kabul edildikten sonra istediğini yap kurtarabildiğin yere kadar kurtar diyorlar ama kabul edilme sürecinde özgün kanalla gel bana diyorlar..
işte biz de alışık değiliz
misal şimdi bi araba kazalarıyla ilgili bi de benim ünideki alanım olan derslerle ilgili videoları aldım logoları kaldırıp ya da kendim emek verip yaptım bişeyler başına intro koydum...başvurcam bakalım ne diyecekler..2 hafta 3 hafta önce açılmasını isteyenler falan var..şu kadar izlenim olcak yada..işte biz sabırsızız abi..2 hafta ben bekleyemedim hiç..direk kazanç görmek istiyorum..ama şimdi yola gelip bi hazırlayacam bi sürü kanal şöyle logosu banneri introsu olan güzel kanallar.. olmuyor çünkü partnersiz

3) hani son çare adsense diyorsun..atıyorsun adsenseli kanala..dünya engellemesi geliyor..ha ben adsense bağlamadan atıyorum ilk kirlileri silip temizleri yeni kanala atıyorum sonra adsense bağlıyorum ama belli olmuyor ki bir hafta sonra da geliyor dünya engeli..sonra hop para kazanma gitti..

ikilem çok abi..hatta üçlem dörtlem beşlem bu iş..

her kanala bir adsense bağlayayım sonra kesinleşme zamanı ana adsenseye bağlayayım diyorum ona da net bişey yok..kimisi bonus ödeme diyor..ne anladım

kısacası beyler ben böyle işin

dediğim gibi yapılacak tek şey biraz emek verip bir kaç hafta bekleyip awe dışı partnerlere başvurmak..tek bi yere bel bağlamamak..tabi yerse

ha ben denemeyi de yaparım şimdi ama neden 1 ay kaybedeyim eğer tecrübe eden biri varsa diiye soruyorum..
ayrıca bonus ödeme faslı ne ki..
hani kanalı adsenseye bağlamazsın kesinleşme zamanı bağlarsın belki bi ihtimal bonus ödeme mevzusu var serkan abinin tecrübesine göre diyorum ama
öyle adresidir adıdır keyfi seçilmiş bir adsenseye bağlayıp da kesinleşme zamanı gerçek adsenseye bağlayıp kazancı oraya aktaran var mı ya da bi hafta öncesinden diyen de olabilir..
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] senin başka bir konuda yazdığını da okudum her kanal için bir adsense demişsin..
sen de bu şekil mi düşünüyorsun..konuya yorumunu bekliyorum
Yok kardeşim bende 4 adsense var şuan hepsine 2-3 kanal bağlı riski minimum seviyede tutmaya calısıyoz.
O yorum film çalışanlar için adam 10m izetecek filmi bi adsense keser onu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri