Kendine 3 - 5 tane çöp kanal ayarlayacaksın. 200 Adet video atacaksın içine. 200 Adet yüklendikten sonra içerisinde ki dünya geneli, eşleşeni temizleyerek bot sayesinde 100'er 100'er kendi kanallarına çekeceksin.
hocam, 'çöp kanal' konusunu, youtube stratejim ile birleştirmek istiyorum.Zira çok mantıklı.
A işimi yapacağım ilk olarak.Çöp kanala, videolarımı atacağım.Telif vermeyenleri, temiz videoları, B işim olan, temiz kendi, tasarımlı kanalıma yükleyeceğim.
Mesela, 1 vds'yi A ve B isimli, 2 amaç için kullanacağım. A işimi yaptıktan sonra, B işime geçmeden önce; VDS nin İP adresini değiştireceğim.Ki spam'a girmeyelim.Ve A işinde yaptığım, gelecek telifler, B işimdeki temiz kanalıma sıçramasın.
İnternet kafeye gittim. (Temiz pc, temiz ip, temiz mac adersi için) Oradan, 'çöp kanal 1' oluşturdum. Sonra, usb'min içinden; önceden depoladığım videoların isimlerini aratıp linklerini tek tek alıp, sıraladığım word dosyasındaki listedeki linkleri, vds'ye bağlanıp, vds ye tek tek indirdim.Sonra vds den tek tek 'çöp kanal 1' e yükledim. İçlerinde telif ihtar vb. verenler, döküldü.İçlerinde temiz, telif vb vermeyen videoların isimlerini kaydettim.Çünkü aynı videolar vds de vardı.
Sonra, B işime geçmek için, vds nin ip adresini değiştirtdim. Sonra, vds ye indirmiş olduğum videolar içinde, A işindeki telif vermeyen videoları, B işimle, temiz kanalıma yükledim.
Hocam çöp kanal sistemi bu mu?
Not:Biraz yeniyim.Pratikle değil, teorik olarak gördüm.Artık sahalara ineceğim.Ondan dolayı eksiklerim var.Teyit etmek istiyorum. Çöp kanal sistemini, stratejime aktarmayı planlıyorum.
selametle