Boş Kanala sayısız video atsam ?

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Spam yapmaya çalışıyorum ama sürekli kanallarım kapanıp duruyor topluluktan kapandı teliften kapandı tüm kanallarım askıya alındı sürekli bir pürüz çıkıyor. Şimdi botla para kazanması açılmamış bi kanala 1000 tane video atsam sadece hangi videolar izlenecek hangileri izlenmeyecek vs. denemek için spama düşermiyim yada ipden diğer kanallarım kapanır mı adsense falan bağlamayacağım.

Bunu hemen çözüme kavuşturman lazım. Yoksa fazla uzun sürmez kanalın açık kalması..

Sanmıyorum öyle bir sıkıntı yaşayacağınızı.

yt işinden haberım olmadıgı donemde yt ye vıdeo yukluyordum yanı spam yapıyordum ozaman da kanallarım spamdan,topluluktan kapanıyordu.

CIA FBI Mit peşine düşer :( attığın videolara dikkat et hep diyom youtube çiçektir su ister bilgisayarına işe :D

Kardeşim bir kanala 1 k video çok. Yani hemde yeni bir kanala.

Şöyle düşünelim olayı. Youtube büyük bir şirket ve bir o kadarda günlük video yükleniyor. Şimdi bizim düşüncemiz şöyle oluyor aga boş ver ya o kadar adam video atıyor bir şey olmuyor bizim attığımız videoları mı incelemeye alacak.

Bu düşünce yanlış öncelikle sizin böyle bir şirketiniz olsa ne yapardınız. Örnek veriyorum 300 - 500 üstü bir kanala video yüklendiği zaman o kanala köşeye ayırırdım ona bilmem kaçıncı botum spam mı değil mi diye verdiğim komutta ki özelliklerine bakarak ayırsın diye komut verirdim.

Kısacası bu ne demek oluyor. Benim 21313 tane botum var. Diyorum ki 300 - 500 adet video atılan kanallara otomatik olarak bota tanıttığımız özellikleri yakalarsa o kanalı spam olarak direk kapatsın.

Yani sanırım az çok anladınız. Böyle düşünmek lazım arkadaşlar. Sayıları tamamen örnek verdim siz hangisi en doğrusu olur diye düşünerek hareket edin.

Örneğin 500 videoyu tek seferde atmak yerine kullanmış olduğumuz botlar sayesinde 1 - 2 güne yayın. Böylece eğer ki YOUTUBE amca tarafından hazırlanmış bir bot varsa buna takılmasın.

CIA FBI Mit peşine düşer :( attığın videolara dikkat et hep diyom youtube çiçektir su ister bilgisayarına işe :D

Virüs gibi oldunuz artık her yerde trollük yapmasanız olmaz. Hadi başka kapıya.

---------- Mesaj saat 13:48:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:08 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim çok teşekkür ederim dediklerini harfiyen anladım benim demek istediğim dünya engeli ve 3. tarafları asıl açacağım kanala atmamak için çöp bir kanal oluşturmak ve günde atıyorum 100 video oraya atmak 3. taraflı dünya engelli. Ben sadece izlenen videoları görmek istiyorum ki o izlenen videolara yoğunlaşayım para kazanmasını açmayacağım bu kanalın. Çok fazla dünya engeli vs gelirde bu adsense bağlamadığım kanal kapanırsa diğer kanallarıma ip üzerinden bi yaptırım olur mu onu merak ediyorum

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] kardeşime katıliyorim :D [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Erdal Abimin bi sözü var :D her insanın içinde bir yetenek vardír , şiddetle özgüne davet ediyırım saygılar :D

Virüs gibi oldunuz artık her yerde trollük yapmasanız olmaz. Hadi başka kapıya.

---------- Mesaj saat 13:48:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:08 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim çok teşekkür ederim dediklerini harfiyen anladım benim demek istediğim dünya engeli ve 3. tarafları asıl açacağım kanala atmamak için çöp bir kanal oluşturmak ve günde atıyorum 100 video oraya atmak 3. taraflı dünya engelli. Ben sadece izlenen videoları görmek istiyorum ki o izlenen videolara yoğunlaşayım para kazanmasını açmayacağım bu kanalın. Çok fazla dünya engeli vs gelirde bu adsense bağlamadığım kanal kapanırsa diğer kanallarıma ip üzerinden bi yaptırım olur mu onu merak ediyorum

Kardeşim öncelikle amacını netleştirmen lazım. Amacından kastım şu. Tam anlamıyla spam mı yapacaksın. Yani amacın tertemiz 100 adet videoyu 1 kanala atmak mı ? Eğer ki buysa şöyle yapacaksın.

Kendine 3 - 5 tane çöp kanal ayarlayacaksın. 200 Adet video atacaksın içine. 200 Adet yüklendikten sonra içerisinde ki dünya geneli, eşleşeni temizleyerek bot sayesinde 100'er 100'er kendi kanallarına çekeceksin. ;)

Ya kardeşim acele işlere şeytan karışır bilmiyormusun. Bugüne kadar hiç spam yapmadım ama bir kanala bir kerede 1000 video atılırmı sence? Resmen youtube'a gel ben spam yapıyorum der gibi. Parça parça at videoları.

Kendine 3 - 5 tane çöp kanal ayarlayacaksın. 200 Adet video atacaksın içine. 200 Adet yüklendikten sonra içerisinde ki dünya geneli, eşleşeni temizleyerek bot sayesinde 100'er 100'er kendi kanallarına çekeceksin. ;)

hocam, 'çöp kanal' konusunu, youtube stratejim ile birleştirmek istiyorum.Zira çok mantıklı.

A işimi yapacağım ilk olarak.Çöp kanala, videolarımı atacağım.Telif vermeyenleri, temiz videoları, B işim olan, temiz kendi, tasarımlı kanalıma yükleyeceğim.

Mesela, 1 vds'yi A ve B isimli, 2 amaç için kullanacağım. A işimi yaptıktan sonra, B işime geçmeden önce; VDS nin İP adresini değiştireceğim.Ki spam'a girmeyelim.Ve A işinde yaptığım, gelecek telifler, B işimdeki temiz kanalıma sıçramasın.

İnternet kafeye gittim. (Temiz pc, temiz ip, temiz mac adersi için) Oradan, 'çöp kanal 1' oluşturdum. Sonra, usb'min içinden; önceden depoladığım videoların isimlerini aratıp linklerini tek tek alıp, sıraladığım word dosyasındaki listedeki linkleri, vds'ye bağlanıp, vds ye tek tek indirdim.Sonra vds den tek tek 'çöp kanal 1' e yükledim. İçlerinde telif ihtar vb. verenler, döküldü.İçlerinde temiz, telif vb vermeyen videoların isimlerini kaydettim.Çünkü aynı videolar vds de vardı.

Sonra, B işime geçmek için, vds nin ip adresini değiştirtdim. Sonra, vds ye indirmiş olduğum videolar içinde, A işindeki telif vermeyen videoları, B işimle, temiz kanalıma yükledim.

Hocam çöp kanal sistemi bu mu?

Not:Biraz yeniyim.Pratikle değil, teorik olarak gördüm.Artık sahalara ineceğim.Ondan dolayı eksiklerim var.Teyit etmek istiyorum. Çöp kanal sistemini, stratejime aktarmayı planlıyorum.

selametle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri