Boşa kürek çekiyorum.

Navi1337

Kayıtlı Üye

videoyap botu kullanıyorum arkadaşlar izlenmeler gayet güzel gidiyor şimdilik fakat tıklanma aşırı derecede düşük. video süreleri minimum 40 saniye maximum 8 dakika . %70 ingilizce içerik çalışıyorum %30 Türkçe sorun nerede? adsense'ten saçma sapan reklamlarıda engelledim tık bir türlü atmadı bir ara videoyap sadece para kazanılan platformlara reklam çıkartıyor gibi şeyler duydum bu doğru mu ek bir ayar yapmama gerek var mı ?

Umarım hakettiğini alırsın bende kanalları oluşturdum henüz bekliyorum araştırma yapıyorum telif riski düşük kanallar bakıyorum ..

40 saniyelik videolardan pek kazanç ve reklama tıklanmasını bekleme.
Sayfa TO oranının düşmesinde etkili olabilir fakat onun haricinde uzun videolar çalışmayı dene.

Belirli bir hedef kat kendine 10 DK altı video yükleme mesela. Uzun videolar çalışmaya başlayınca aradaki farkı görürsün video ortası reklamları açarsan.
Bol kazançlar.

PHP:

videoyap botu kullanıyorum arkadaşlar izlenmeler gayet güzel gidiyor şimdilik fakat tıklanma aşırı derecede düşük. video süreleri minimum 40 saniye maximum 8 dakika . %70 ingilizce içerik çalışıyorum %30 Türkçe sorun nerede? adsense'ten saçma sapan reklamlarıda engelledim tık bir türlü atmadı bir ara videoyap sadece para kazanılan platformlara reklam çıkartıyor gibi şeyler duydum bu doğru mu ek bir ayar yapmama gerek var mı ?

Kardeşim kaç video var toplamda kaçı kısa videolar 1dk dan kısa ?

hocam sana tek cevap..
özgün spam..
uzun spam..
video ortası açık spam..
videoların 3 dakka altı oldumu reklama tıklama zor biraz ben 20,000 izlenime en az 1800 tık alıyorum tbm 11 to 8,12 günlük kazanç 200 en aşşagı keşke burda kazanç paylaşılsa ama işde izin yok en azından arkadaşlara azim olurdu.

en az 3 4 k dakikalık videolar çalışın hocam, TO %2-3 civarı olur, 10dk üstü çalışıp video ortası reklamları açarsanız içeriğe bağlı olarak %10-30 arası değişir..

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar uzun video deneyeyim birde :)

hocam sana tek cevap..
özgün spam..
uzun spam..
video ortası açık spam..
videoların 3 dakka altı oldumu reklama tıklama zor biraz ben 20,000 izlenime en az 1800 tık alıyorum tbm 11 to 8,12 günlük kazanç 200 en aşşagı keşke burda kazanç paylaşılsa ama işde izin yok en azından arkadaşlara azim olurdu.

üstad allah daha çok kazandırsın. bu özgün spam nasıl oluyor bir ipucu verseniz :)

hocam birsey soracağım 2 tane telif yiyen kanalı direk silme mi gerekir ?

bazılarını partnere sokmayı dene videoların önerilen videolar kısmında yer alacak artış olacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri