Bot aboneli ucuz kanal alinacaktir

denizkan38

Kayıtlı Üye
Min 100k aboneli kanal alinacaktir verebilecegim miktar 250tl.yuh o fiyata olurmu demeyin arkadaslardan birisi gecenlerde 170k yi 300 e birakiyordu demekki oluyor.

:D kolay gelsin hocam sizi eskiden beri forumda görüyorum eğer bana ulaşırsanız yardımcı olmak isterim normalde 250 lira bizim 5k fiyatımız ama proje yapmak istiyorsan bana ulaş sana yardımcı olacağım. skype: hikmetsonmez wp: 541 367 5782

Son düzenleme:
:D kolay gelsin hocam sizi eskiden beri forumda görüyorum eğer bana ulaşırsanız yardımcı olmak isterim normalde 250 lira bizim 5k fiyatımız ama proje yapmak istiyorsan bana ulaş sana yardımcı olacağım. skype: hikmetsonmez wp: 541 367 5782
o senin 300e satan çocuk dolandırıcı idi milletin kanallarını çalıp satıyordu hocam piyasası maalesef o kadar değil.

250 lira 5k abone iyiymiş aslında, hangi siteden alıyorsunuz

Arkadaslar gecenlerde 13k abone aldim 100tl yr.ayrica o arkadas dolandirici olabilir tanimiyorum ama baska arkadasta 500tl ye 130k abone satiyordu..
Hala ilani duruo sadece satilmadigi icin iptal yazmis.nen olabilirse diye ilan actim.olur olmaz bilmem.herkes butcesine gore ilan aciyor bende actim.
Tesekkur ederim hepinize

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

o senin 300e satan çocuk dolandırıcı idi milletin kanallarını çalıp satıyordu hocam piyasası maalesef o kadar değil.
Hrm calio hem dolandirici ama forumda hala hocam.aktif? Enteresan.neyse hocam.hayirlisi ya.belki isinr yaramayan olur cikar.

Arkadaslar gecenlerde 13k abone aldim 100tl yr.ayrica o arkadas dolandirici olabilir tanimiyorum ama baska arkadasta 500tl ye 130k abone satiyordu..
Hala ilani duruo sadece satilmadigi icin iptal yazmis.nen olabilirse diye ilan actim.olur olmaz bilmem.herkes butcesine gore ilan aciyor bende actim.
Tesekkur ederim hepinize

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

Hrm calio hem dolandirici ama forumda hala hocam.aktif? Enteresan.neyse hocam.hayirlisi ya.belki isinr yaramayan olur cikar.

ben konumu editleyeyimde hocam incelere girersek tartışma çıkar biraz durumlar karışık neyse :) hayırlı akşamlar.

300 tl ye ben satıyordum 1 günlük kampanya yaptım fiyatlar tekrar 3000 e çekildi anlıyorum bütceniz yetmiyor 1 haftalık kampanya getirebiliriz yine 100k sı 600 tl den iyi günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri