[BOT] Blogger Link Çekme Botu|

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
Günaydın arkadaşlar, sabahı ettim ama botu bitirdim. Aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz..

Bot sayesinde linkleri Google Gibi Getir'e eklerken yaşadığımız zaman kaybından kurtuluyoruz. Programdaki ilgili alana blog sitemizdeki arşiv sayfasının linkini atmamız yeterli.. Üstelik oluşan linklere çift tıklayarak panoya kopyalayabiliyorsunuz..

Arşiv Sayfası, ana sayfaya girdikten sonra sağ altta bulunan aylara tıklayınca gelen sayfadır.. Birden fazla ayda yazı girilmişse ayrı ayrı yapınız..

Örnek web sitesi: Resume CV Templates
Örnek Arşiv adresi(Sağ alttan Ekim yazısına tıklayınca) : Arsip Untuk Ekim 2015

Yeni Güncelleme:

Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp "getir ve oluştur"un. Sonra gene ctrl +v yapıp "getir ve oluştur"un !

img

https://yadi.sk/d/LEvhzX7BmetWD

Gözler kan çanağı, şimdilik eyvallah.

Edit: Daha önce yazdığım programları başkalarıyla paylaşmadım. Umarım çalıştırmada sorun yaşamazsınız

Son düzenleme:
Eline sağlık dostum çok faydası olacak..

Elinize sağlık

Dikkatli olmak lazım yönetim bir incelesin bence..

windows 10 mavi ekran bu programı çalıştırma dedi çalıştırdım bu seferde 10 sn sonra uygulama kendini kapatıyor

herhangi bir sorun yoktur. windows 10 da gayet güzel çalışıyor program

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri