Malum yine kıyım oldu. çok sayıda mağdur var. Nedenlere ilişkin farklı yorumlar var. Ben tartışmalar içerisinde botların mercek altına alınmasını istiyorum. Deneyimlerimizi paylaşırsak, sağlam botlar ortaya çıkacaktır. Ayrıca botlara tavsiyelerimizi de buraya yazabiliriz. Bot sahipleri bu bilgileri değerlendirebilir.
Ben daha önce videoyap sayesinde önemli kazançlar sağladım. Ancak mayıstaki kıyımdan buyana botu kullanmıyordum. Bir kaç haftadır tekrar kullanmaya başladım. Bu kez sadece yüklemeler için kullandığım ve kanal kontrolü v.s yaptırmadığım halde dün video yüklediğim tüm kanallarım askıya alındı. Botu suçlamak için yazmıyorum. Çözüm bulunmasına vesile olmak için yazıyorum.
Sizin botlarla ilgili deneyimleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Ben daha önce videoyap sayesinde önemli kazançlar sağladım. Ancak mayıstaki kıyımdan buyana botu kullanmıyordum. Bir kaç haftadır tekrar kullanmaya başladım. Bu kez sadece yüklemeler için kullandığım ve kanal kontrolü v.s yaptırmadığım halde dün video yüklediğim tüm kanallarım askıya alındı. Botu suçlamak için yazmıyorum. Çözüm bulunmasına vesile olmak için yazıyorum.
Sizin botlarla ilgili deneyimleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?