Bot Hakkında Düşünceler

Demooo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.Uploadextrada bot yöneticileri bizim loglardan neler attığımızı görüyorlar bu sizce doğru birşey mi bunu merak ettiğimden soruyorum?
Sonuçta attığımız şeylerin gizliliği kalmıyor onlar herşeyi gördükten sonra

Merhaba arkadaşlar ben bir konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.Uploadextrada bot yöneticileri bizim loglardan neler attığımızı görüyorlar bu sizce doğru birşey mi bunu merak ettiğimden soruyorum?

Hocam aklınızda bu tarz sorunlar varsa manuel calısmanız en sağlıklısı kanal alıyorsanız kanallarınızıda kendiniz acmanız gerekecek :)

Hocam aklınızda bu tarz sorunlar varsa manuel calısmanız en sağlıklısı kanal alıyorsanız kanallarınızıda kendiniz acmanız gerekecek :)

hocam kanal sorun değilde en azından şifre filan değiştiriliyor bottan dolayı merak ettim ama loglar gizli olsa iyi olabilir:)

hocam kanal sorun değilde en azından şifre filan değiştiriliyor bottan dolayı merak ettim ama loglar gizli olsa iyi olabilir:)

Haklısınız hocam yazacaktımda şeytanın aklına şeytan kabuğu düşürmeyelim :)

onaylı kanal alıyoruz adam url kopyalıyo atıyor kenara 1 ay sonra aynısını cekiyor bukadar basit . tabi bizlerinn hakkına giriyor . tüm bot sahipleri kullanıcıların kanallarına bakabiliyor rahat olun yani siz

onaylı kanal alıyoruz adam url kopyalıyo atıyor kenara 1 ay sonra aynısını cekiyor bukadar basit . tabi bizlerinn hakkına giriyor . tüm bot sahipleri kullanıcıların kanallarına bakabiliyor rahat olun yani siz

Kötü bir durum aslında ama bir çözümü yok galiba

bot yapanların youtube ile uğraşacak zamanları yoktur emin olabilirsiniz uğraşmalarına gerekte yok, zaten iyi kazanıyorlardır.

güven 0 her konuda

Güvenin en sağlam olduğu tek bir yer var, paypal vs. gibi yerler üzerinden yapılan alışveriş...

Kanal kakip programı yapan arkadaşlar, bot sahipleri, kanal aldığınız arkadaşlar, hepsi isterlerse sizin ne yaptığınızı her şeyi kayder ve sizin en sağlam dediğiniz kategorilerden onlar faydalanır.

isterlerse tabi ellerdein 10 binlerce lerce kanal listesi oluştuturlar, botlara bağladılar mı ooooh. Burada sadece art niyet önemli, gerisi problem değil.

güvenmiyorsan kullanmayacaksın
ben şahsen botunu kullandıgım insana güveniyorum kafam rahat
aklında soru varsa manuel yükleme yap

İlla bot kullanılıpda kazanılır diye bir şey yok ben hiç bot kullanmadım kullanmamda böyle tek tek daha rahat :D

güvenmiyorsan kullanmayacaksın
ben şahsen botunu kullandıgım insana güveniyorum kafam rahat
aklında soru varsa manuel yükleme yap

Kendi botumu yapmaya çalışıyorum diyim :P kendi kanal takip programımı :P çünkü istediğim zaman istediğim şeyi yaptırır, istediğimi düzenletirip istediğim gibi, sınırlama vs. de yok :) Tabi o kadarda berbat oluyor.

Benim olayım arkadaşlara güvenmemek değil aslında, maddiyat. Daha youtubeden 1 TL dahi almadım da :)

Bu işin sonu vds hizmeti sağlayanlara kadar gider :D Ama hak vermiyorda değilim bot sahiplerinin 10-15k(Belki katları) kanalı olduğunu duyumları aldım okadar iş içinde okadar kanalı yapmak nekadar mümkün bilemiyorum.

Ne biliyosun BELKİ VDS SAHİPLERİDE BAKIYODUR :D :D EN İYİSİ SEN KENDİ pcenden renderini yap, upload işlerini yap :D

en guzeli botunu kendin yaz dedicated ini kendin al kendün kendüne çaluş :p
16

Tamamen kendi başınıza yapmadığınız her işte kanal kopyalama işi olma riski var elbette. Güvenmiyorsanız kendiniz açmalısınız. Ben henüz hiç kanal satın alıp içine bir şey yüklemedim, hiç bot kullanmadım.

arkadaşlarında dile getirdigi gibi bu tek bi bota hatta sadece botlara yönelik bi konu degil.kanal alıyorsun,onaysız gmaildan dahi kanal satıcılarının youtube kanalınu bulabildigi,isterlerse takip edebildigi daha önce kanıtlandı.ondan sonra konuda sizinde söylediginiz gibi bot sahipleri istedigi kullanıcının kanallarını kontrol edebilir,kopyalayabilirler.server,host satan arkadaşlar istedigi gibi içeriklerimizi,kanallarımızı kayıt altına alıp bunu yapabilirler.kısacası,bu konuda tek şey güven.bunların tamamını sen kendin yapabiliyorsan tamam,sorun yok.yoksa mecburen güvendigin insanlardan alıcaksın hocam.başka çaresi yok...

not : konuyu genel bot kategorisine çektim.bahsi geçen botun sahibinin böyle bişey yaptıgını isbatlayabiliyorsanız şikayet konusu açarsanız ve geregini yaparız.yoksa bu şekilde sadece adını karalamaya yönelik bişey olur bu konu hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri