Bot ile mi Spam Yoksa Vds mi ??

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
Arkadaşlar spam ı genel de vds ile mi yapıyorsunuz yoksa bot mu kullanıyorsunuz iki arasın da hangisi daha sağlıklı
selamlar..

Evet güzel bir soru şuanda bende bot kullanıyorum ama bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..

iwocan botu stabil hale getirirse bot + vds

videoyapda ki gibi kanalları otomatik kontrol eden bir sistem yazdırabilirsen, vds daha mantıklı tabi ki ayrıyetten etiketlerle falan özel özel ilgilenebileceksen bot çünkü her şeyi oldu gibi çekiyor sonuçta.

botla vds yi ayıran şuan bence 3 fark var,

1-ünlem geçme
2-kanalların kontrolü
3-etiket falan olduğu gibi çekmesi..

bunları göz önünde bulundurarak tercih yapabilirsin.

Bot'un avantajı etiketleri açıklamaları da çekmesi istersen özgünleştirmesi.

VDS kullanırsan mecbur her videona aynı etiket açıklamayı girmen gerekiyor

Bottan 25 kanala birden yükleme emri verebiliyorsun.

VDS den 25 kanalına birden emir veremezsin

Spam için 2 si de olur tercih senin

herkese teşekkür ederim.
birde şunu belirtemeden geçmiyeyim ytpara lı olmak bir ayrıcalıkmış üye olduğum da bunu gördüm birkaç çürük elma var ama zamanla onlarda ağacın dibine düşüp gübre olur..

selamlar..

vds + youploader botunu kullanmayı düşünüyorum da botta etiketlerin hepsini tek tek mi girmek gerekiyor

herkese teşekkür ederim.
birde şunu belirtemeden geçmiyeyim ytpara lı olmak bir ayrıcalıkmış üye olduğum da bunu gördüm birkaç çürük elma var ama zamanla onlarda ağacın dibine düşüp gübre olur..

selamlar..

Aynen ortam güzel burda genelde sorunlu elemanlar gelip gidiyor genelde ama doğa onları eliyor yokolup banlanıyorlar :) yine huzurlu günlerimize dönüyoruz.

---------- Mesaj saat 15:04:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:03:44 civarında gönderildi. ----------

vds + youploader botunu kullanmayı düşünüyorum da botta etiketlerin hepsini tek tek mi girmek gerekiyor

Hayır, direk çekebiliyor etiketleri veya istersen özgünleştirir

Allah razı olsun kardeşim yardımıncı olduğun için

VDS Yazıp gidiyorum :D

---------- Mesaj saat 15:13:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:11:28 civarında gönderildi. ----------

Bot'un avantajı etiketleri açıklamaları da çekmesi istersen özgünleştirmesi.

VDS kullanırsan mecbur her videona aynı etiket açıklamayı girmen gerekiyor

Bottan 25 kanala birden yükleme emri verebiliyorsun.

VDS den 25 kanalına birden emir veremezsin

Spam için 2 si de olur tercih senin

serverin olunca 30 kanala birdende yüksek hızla up yapabiliyorsun böl serverı 30 a bot da neymiş

VDS Yazıp gidiyorum :D

---------- Mesaj saat 15:13:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:11:28 civarında gönderildi. ----------

serverin olunca 30 kanala birdende yüksek hızla up yapabiliyorsun böl serverı 30 a bot da neymiş

30 a bölebilecek server kiralama gücüm var diosun yani : d

30 a bölebilecek server kiralama gücüm var diosun yani : d

gücümde var paramda boşver onu konunun dışına çıkma vds iyidir kardeşim kontrol sende botla aynı etiketleri çekince ne oluyor video izlenmiyor ama defaul etiket seçip video yüklersen izlenir botun tek yararı olur otomatik sıradan hızlı bir şekilde intro ekler çerçeve ekler ışığı kısar vs o kadar yani

gücümde var paramda boşver onu konunun dışına çıkma vds iyidir kardeşim kontrol sende botla aynı etiketleri çekince ne oluyor video izlenmiyor ama defaul etiket seçip video yüklersen izlenir botun tek yararı olur otomatik sıradan hızlı bir şekilde intro ekler çerçeve ekler ışığı kısar vs o kadar yani

Galiba artık videoyap kullanmıyoruz hocam :) Genelde videoyap kullanıpda bırakan pek olmaz ama senin gibi birisinin benim botu kullanmayı bıraktırması beni düşündürmedi değil.

Edit: Vds hakkındaki düşüncemi kaldırdım. Sonuçta forumda satışını yapanlar var.

dünya üzerinde 1 ay da 1 e en kötü ihtimalle 30 veren tek sistem videoyaptır diye düşünüyorum :) teşekkürler @Web_Scripti :)

videoyap botu çok iyi bence yeni başlayanlar için heleki spam çalısanlar için

Galiba artık videoyap kullanmıyoruz hocam :) Genelde videoyap kullanıpda bırakan pek olmaz ama senin gibi birisinin benim botu kullanmayı bıraktırması beni düşündürmedi değil.

Edit: Vds hakkındaki düşüncemi kaldırdım. Sonuçta forumda satışını yapanlar var.

abi bot benim işim değil ondan, videolarım vdsde sıralanmıştır 10 10 klasörlemişim videoları her gün düzenli bir şekilde etiket açıklamayı özenerek yazarım vs vs bot işi değil yani eğer çerçeve ekleme olayını geliştirirsen yine sendeyim istediğin çerçevenin istediğin yerine videoyu koyabilirse süper olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri