bot kullanan arkadaşlar bunu nasıl yapıyor?

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sirkan

Yasaklanmış
Merhaba;

kanalların çoğu 20-30 video sonra spama düşüyor. yani ne atarsan ünlem oluyor. işin kötü tarafı benim bundan haberim olmuyor ve bu kanala video atmaya devam ediyorum. ben atıyorum ünlemliler temizleniyor falan 4-5 gün sonra fark ettiğimde haklarımı boşuna kullanmış oluyorum. bu önemli değil aslında... asıl sorun: bu kanalları ne yapıyosunuz? ben çöp kanal olarak siliyorum, çünkü bu kanalı ne adam gibi partner kabul eder ne adsense bağladığına değmez. çözümü olan var mı?

para kazanmayı açmadan 300-500 video atıyorum daha sonra elle açıyorum hepsini aynı anda genellikle 1/2 veya 1/3 oranında $ oluyor.

o zaman işi gücü bırak tekrar spam yapmayı öğren. ben bu işi çözmek için sırf, ıyı bır rakam verıp vds aldım ve 15 gun boyunca denedim. Ünlem, para kazanmanın gitmesi, spam gibi durumlar, dünya engeli, eşleşen gibi durumların ne kadar basit olduğunu görmek için ilk önce para kazanmaya değil, para kazanmaya giderken karşınıza cıkan engelleri nasıl aşacağınıza odaklanırsanız ve bunun için çaba gösterirseniz, emin olun başarı kaçınılmaz olur. Yukarıda saydığım ve sürekli karşımıza çıkan olayları aşmak düşündüğünüz gibi zor değil. sadece para kazanmayı bırakın ve ilk önce bu durumları nasıl aşacağınız ile ilgili çalışmalar yapın.

o zaman işi gücü bırak tekrar spam yapmayı öğren. ben bu işi çözmek için sırf, ıyı bır rakam verıp vds aldım ve 15 gun boyunca denedim. Ünlem, para kazanmanın gitmesi, spam gibi durumlar, dünya engeli, eşleşen gibi durumların ne kadar basit olduğunu görmek için ilk önce para kazanmaya değil, para kazanmaya giderken karşınıza cıkan engelleri nasıl aşacağınıza odaklanırsanız ve bunun için çaba gösterirseniz, emin olun başarı kaçınılmaz olur. Yukarıda saydığım ve sürekli karşımıza çıkan olayları aşmak düşündüğünüz gibi zor değil. sadece para kazanmayı bırakın ve ilk önce bu durumları nasıl aşacağınız ile ilgili çalışmalar yapın.

Ya yazmıcam yazmıcam diyorum şu her konuda şov yapmayı bırakın arkadaş ya egonumu tatmin edeceksin sana pm atılınca anlamıyorumki...

Ya yazmıcam yazmıcam diyorum şu her konuda şov yapmayı bırakın arkadaş ya egonumu tatmin edeceksin sana pm atılınca anlamıyorumki...

benım 1 ayda su forumda yazdıgım mesaj sayısı 10'u gecmez. sen neyın kafasını yasıyorsun. ben sadece yol gosterıyorum. kı yardım ısteyen kısılerede edebılecegım turden yardımı edebılıyorum. sen nerdesın ben nerde. o yuzden bosver. yazma zaten. :)

benım 1 ayda su forumda yazdıgım mesaj sayısı 10'u gecmez. sen neyın kafasını yasıyorsun. ben sadece yol gosterıyorum. kı yardım ısteyen kısılerede edebılecegım turden yardımı edebılıyorum. sen nerdesın ben nerde. o yuzden bosver. yazma zaten. :)
Bırakın diye konuştum zaten sana her zaman böyle yapıyosun diyen yok ama bunlara dahil olmuş oldun iyimi yaptın?Hep bir ben biliyorum havaları onu çözdüm bunu çözüm paylaşılan bir şey yok paylaşmak zorundada değilsiniz ama bu kadar olmaz arkadaş ya yaz geç sonra pmleri bekle hele bazıları lütfen arkadaşlar pm atmayın yazmıyomu...:mad:

Hocam şimdi sen tüm bunları çözdüğünü mü iddia ediyorsun :o Bende yedim.

Youtube'un karmaşık algoritması bu kadar basit yani ha adamlar yıllarca uğraşacak sen 15 günde çözeceksin ha :D

Yav hocam videoları attın arka arkaya dünya geneli geldi en az 5-10 tane para kazanmayı kurtarda göreyim...

Sen süper zekaymışsın yav git youtube da çalış. Harcanma burda :cool:

Her önüne gelen bu işe girmeye çalışırsa bu adam gibileri türerler işte burda.

hocam biraz daha açarmısın? şunun gibi: para kazanmaya sonra aç, günde 10 videodan fazla yükleme vs

Hocam şimdi sen tüm bunları çözdüğünü mü iddia ediyorsun :o

Youtube'un karmaşık algoritması bu kadar basit yani ha adamlar yıllarca uğraşacak sen 15 günde çözeceksin ha :D

Yav hocam videoları attın arka arkaya dünya geneli geldi en az 5-10 tane para kazanmayı kurtarda göreyim...

Sen süper zekaymışsın yav git youtube da çalış. Harcanma burda :cool:

eger sen bunları çözemediysen zaten bırak yapma bu işi. algoritma demezmi birde :) neyse arkadaşlar. benim söylediklerimi ısrarla anlamamaya devam edin. benim size bu konuda söylemek istediğim mevzuyu bırakıp polemiğe girmeyi ne kadar cok seviyorsunuz. diyorum ki. bi 15 gün sadece ünlem, eşleşen, dünya engeli gibi durumları çözmeye yoğunlaşın, sonra para kazanmanız daha basit olacaktır demek istiyorum. bunu neden anlamak istemiyorsunuz onu da anlamış değilim zaten. Para kazanamayan başaramayan bize çatıyor :D araştırın demek te suç arkadaş :confused:

eger sen bunları çözemediysen zaten bırak yapma bu işi. algoritma demezmi birde :) neyse arkadaşlar. benim söylediklerimi ısrarla anlamamaya devam edin. benim size bu konuda söylemek istediğim mevzuyu bırakıp polemiğe girmeyi ne kadar cok seviyorsunuz. diyorum ki. bi 15 gün sadece ünlem, eşleşen, dünya engeli gibi durumları çözmeye yoğunlaşın, sonra para kazanmanız daha basit olacaktır demek istiyorum. bunu neden anlamak istemiyorsunuz onu da anlamış değilim zaten. Para kazanamayan başaramayan bize çatıyor :D araştırın demek te suç arkadaş :confused:

yav ne çözmesi hocam senin bunu çözebilme gibi bir imkanın yok algoritma değil de nedir bu ? Eğer sen videoları atıp 3.taraf dünya geneli yiyen videolardan da yemiyorsan bende ben değilim ! Çocuk mu karşında senin ben de yiyecektim. Görüntüyü bozarak falan filan kırparak 3.tarafta dünya engeli geçilir bu şekilde videolar atarsan zaten ünleme düşmezsin para kazanmanda gitmez haliyle. Ama benim dediğim orjinal video olarak bunları yapabilmek.

Doğru hocam para kazanamıyoruz :D Sen rahatına bak.

yav ne çözmesi hocam senin bunu çözebilme gibi bir imkanın yok algoritma değil de nedir bu ? Eğer sen videoları atıp 3.taraf dünya geneli yiyen videolardan da yemiyorsan bende ben değilim ! Çocuk mu karşında senin ben de yiyecektim.

benim hangi cümlemde benim attığım videolar eşleşene yakalanmıyor dedim? veya benim attığım videolar dünya engeline takılmıyor dedim? Aşmak kelimesi sana neyi çağrıştırıyor? Buda sana son mesajım olsun. sen konusmayı seviyorsun, ama benim o kadar boş vaktim yok. yazdıklarımı tekrar oku ve anlamaya çalış. Düşmüyorsa zorlama boşver. demedim ben bişey say. Yorma kendini. iyi forumlar

yav ne çözmesi hocam senin bunu çözebilme gibi bir imkanın yok algoritma değil de nedir bu ? Eğer sen videoları atıp 3.taraf dünya geneli yiyen videolardan da yemiyorsan bende ben değilim ! Çocuk mu karşında senin ben de yiyecektim. Görüntüyü bozarak falan filan kırparak 3.tarafta dünya engeli geçilir bu şekilde videolar atarsan zaten ünleme düşmezsin para kazanmanda gitmez haliyle. Ama benim dediğim orjinal video olarak bunları yapabilmek.

Doğru hocam para kazanamıyoruz Sen rahatına bak.

yukarıda ki cevabımdan sonra ancak bu kadar çevrilir bi konu :) Anlamadıysan pardon yanlıs anlamısım demek yerine mesajını edıtlersın :D :D

çok gereksiz bir tartışma dönmüş burda. vds alıp 15 gün çalıştığını belirten arkadaşa büyük saygısızlıklar, emeğine haksızlıklar yapılmış. şahsım olarak 6 aydır bu forumdayım ve 1-2 hafta öncesine kadar mesaj sayım 60 ı geçmezdi. benim kadar bu forumda takılan bi başkası bu süre içerisinde belki 1000 e yakın mesaj atardı ve mesajların içeriği hep sorularla, sorunlarla dolu olurdu. ben ise yalnızca okudum, merak ettim, araştırdım, denedim yanıldım çabaladım uğraştım didindim en kaba tabiriyle bi şeyler yapmak için g*tümü yırttım. siz de gelmiş bi şeyler yapmak için delice emek sarfeden insanlara " şov yapmayı bırak " diyorsunuz. varsa o kadar cesaretiniz siz uğraşın 15 gün boyunca zerre kazanmayacağınızı bilerek sadece test amaçlı video upload, downloadlarına. ben corel videostudio yu hatim ettim, altından girip üstünden çıktım bu işlerden önce zerre çakmama rağmen. eşleşeni, telifi ve dünya engelini aşabilmek için bin türlü yol denedim. video birleştirdim, süre azalttım, efekt ekledim, çerçeve koydum müzik ekledim müzik sildim vs her haltı denedim bu engelleri aşabilmek adına. yalnızca dünya engeli haricinde kalan hepsinde de mutlak başarı elde ettim. siz de gelmişsiniz " yotobon olgorotmoso vor kordoşoomm " diyip duruyorsunuz. bu kadar basit değil canım arkadaşım benim. böyle söyleyip kenara köşeye pusmayın. birilerinden çözümler aramayın. kendi duvarlarınızı kendiniz koyuyorsunuz önünüze. o algoritma yapıyor diyelim. kalede kaleci var diye gol atmaya çalışmayacak mısın? yoksa her topu boş kaleye yollama meraklısı mısın? bu arkadaşlar o topu kendi çabalarıyla da almıyorlardır eminim, beleşte bekleyip önlerine düşsün istiyorlardır. burada bi şeyler yapmak için yırtınan arkadaşlara da anca çamur atmakla yetiniyorlardır.

her şeyi başkalarından beklemeyin. yapan adama da saygı gösterin, yaptığını belirttiğinde " neden ben de yapamayayım ki " demek yerine gidip adamın üstüne çullanmayın. ayıptır.

Freusty çok bos ve gereksiz bir mesaj yazmissin.

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

benim hangi cümlemde benim attığım videolar eşleşene yakalanmıyor dedim? veya benim attığım videolar dünya engeline takılmıyor dedim? Aşmak kelimesi sana neyi çağrıştırıyor? Buda sana son mesajım olsun. sen konusmayı seviyorsun, ama benim o kadar boş vaktim yok. yazdıklarımı tekrar oku ve anlamaya çalış. Düşmüyorsa zorlama boşver. demedim ben bişey say. Yorma kendini. iyi forumlar

yukarıda ki cevabımdan sonra ancak bu kadar çevrilir bi konu :) Anlamadıysan pardon yanlıs anlamısım demek yerine mesajını edıtlersın :D :D

hocam anlamayanlar var tabi de senin dediklerini anladim 1-2aydir arastiriyorum cozemedigim tek sey telif olayi oldu bunun icin var mi bi cozumun. surekli telif yemekten gina geldi.

hocam anlamayanlar var tabi de senin dediklerini anladim 1-2aydir arastiriyorum cozemedigim tek sey telif olayi oldu bunun icin var mi bi cozumun. surekli telif yemekten gina geldi.

Dostum, teliften yırtmak suan için tırnak içinde "kendi görüşüme göre" imkansız birşey. çünkü adamlar senin içeriğini fark ettiği anda telifi basıyorlar. ben genelde telif veren çok ünlü şeyleri paylaşma taraftarı da olmadığım için hiç araştırmadım açıkçası. Yanlış yönlendirmiyim.

ben şöyle yapıyorum. eger spam yapıyorsam . önce videoları aldıgım kanalı engelliyorum. sonrada benze videolar paylaşanları engelliyorum. kesin degil ama bi ihtimal videoyu görmüyolar telifede atmıyolar..

Dostum, teliften yırtmak suan için tırnak içinde "kendi görüşüme göre" imkansız birşey. çünkü adamlar senin içeriğini fark ettiği anda telifi basıyorlar. ben genelde telif veren çok ünlü şeyleri paylaşma taraftarı da olmadığım için hiç araştırmadım açıkçası. Yanlış yönlendirmiyim.

bende çok ünlü şeyleri paylaşmıyorum dizi, talk show falan çalışıyorum ama çok abzurt şeyler çok hit almayan videolar. yani bi şekilde teliften kurtulmak lazım ama nasıl işte :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri