Bot Kullanmak Ne Kadar Mantıklı?

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Hergün konular açılıyor tüm kanallarım kapatıldı vs diye.Bunları o kadar çok duyuyoruz ki ister istemez gayri iradi hemen kanallarımıza yöneliyoruz bizimki de kapandı mı diye :D Sorunu olan arkadaşlar da sorunu tam anlatmıyor veya neden öyle olduğu konusunda kendisinin de bir fikri olmuyor.Benim bu soruyu sormamdaki amaç kapanan kanallar - bot ilişkisine dair düşüncelerinizi almak.Malumunuz kullandığımız botların ip leriyle hergün binlerce video atılyor.Birimizin yaptığı bir yanlış, spam,yanlış yönlendirme vs diğer arkadaşlarımızın kanallarına mal olur mu?Sonuçta aynı ip adresi görülüyor.
Düşünceleriniz neler bu konuda???

Ben kendi serverımda kendi botumu kullanıyorum ama benimde telif sıkıntım oluyor. bota bu sorun onun dışında diğer sitemler aynı ipyi kulanıyor haklısın ama kapanma durumunda 1 kanalın değil farzı misan kullanan 100 kişinin 10 ar kanalı olsa 1000 kanal kapanır aynı anda kimsede botu kullanmaz ben ondan olacağını sanmıyorum

ben bot kullanmıyorum ama bottan banlanmanız tek sebebi olabılır ya cok anormal video cektirirsin yada sürekli telife denk gelen videoları

Ben kendi serverımda kendi botumu kullanıyorum ama benimde telif sıkıntım oluyor. bota bu sorun onun dışında diğer sitemler aynı ipyi kulanıyor haklısın ama kapanma durumunda 1 kanalın değil farzı misan kullanan 100 kişinin 10 ar kanalı olsa 1000 kanal kapanır aynı anda kimsede botu kullanmaz ben ondan olacağını sanmıyorum

arkadaşa katılıyorum aynı bilgilerden dolayı bende bottan oldugunu tahmin etmiyorum.Aynı ipte bir sürü user var hepsi patlar ve herkes botu aldıgı firmanın konusuna yağmalama yapardı.Aynı sorundan bot kullanmayan kullanıcılarda müzdarip çünkü adam bot kullanmıyor herşeyi kendi elle yüklüyor ama bütün kanalları kapatılmış.

Hocam valla şuana kadar benim kapanan kanalların bot ile kapandığını düşünmüyorum genelde teliften gidiyor ki günde 300-500 video arası attığım zamanlarda vardı.Şimdi günlük o kadar çok olmasada 100 civarı video atıyorum yinede bir sorun olmuyor.Bot sadece normal vps'den atış süresini daha basite indirgiyor.

Hocam hayır yanlış anladınız galiba teliften kapanan kanalları demiyorum.Youtube un emailinde spam yaptıgınızı tespit ettik vs diyip adamın tüm kanallarını kapatıyorlar ya işte bu kişinin bot kullandığını varsayalım.Bu botu kullanan diğer arkadaşların kanallarının bu durumdan etkilenme olasılığı nedir?

Databilim'in botunu kullanıyorum, Databilimin botu üzerine konuşayayım: Şu anda Databilim'in botuyla 284706 video yüklenmiş durumda. Sahibiyle konuştuğumda yaklaşık 39 tane farklı ip'nin olduğunu ve iplerin sürekli değiştiğini söylemişti.

İp lerin sürekli değişmesi de sıkıntı değil mi heryerdeksk?
Databilim'in botunu kullanıyorum, Databilimin botu üzerine konuşayayım: Şu anda Databilim'in botuyla 284706 video yüklenmiş durumda. Sahibiyle konuştuğumda yaklaşık 39 tane farklı ip'nin olduğunu ve iplerin sürekli değiştiğini söylemişti.

Bende databilim botunu kullanıyorum fakat şuana kadar o kadar kanalı oraya bağlayıp yükleme yaptım fakat hiç spam'dan dolayı hiçbir kanalım kapatılmadı.

Bakın bir işte calısırken bile zevk almadıktan sonra işe heves kalmaz yani bir yırtınmak laızm :) Bende böyle hangi videoalr izlenir v.s derken zevkli bir şekilde secici videolar yüklüyorum manuel giriyorum sadece bir kanalım kapandı ondada tahmin ediyordum kapancagını :) ama manuel yüklemek hep iyidir cünkü sizi arastırmaya sevk eder böylece daha iyi bulabilrisiniz<. ben böyle zevk alıyorum üç günlük kanalım 25 tıklama geldi tbm 0,30 1817 izlenmesiş var :)

Hocam hayır yanlış anladınız galiba teliften kapanan kanalları demiyorum.Youtube un emailinde spam yaptıgınızı tespit ettik vs diyip adamın tüm kanallarını kapatıyorlar ya işte bu kişinin bot kullandığını varsayalım.Bu botu kullanan diğer arkadaşların kanallarının bu durumdan etkilenme olasılığı nedir?

spam yalnızca çok fazla video yüklemek değildir.
spam yanıltıcı içerikte olabilr. İsim ile video tam ters şeyler ise Spam olur

Soru gayet normal sen galiba tersten anladın :D Bot kullanmak legal mi diyorsun.ASıl saçma olan bu.Bot yasak olsa google apileri nasıl izin veriyor kullanıcı adı ve şifreni oralara bağlamana video yüklemene?
Sence de saçma olmadı mı?
вαттυѕαу;38539' Alıntı:
Katılıyorum .

Bu soru sence de saçma olmadı mı , Bot legal bişi mi sence , Legal ise neden Legal ?
Youtube sence böyle birşeye izin verir mi ? Bot kullanmak başlı başlına bi hiledir . Bot kullanıpta kanalın kapanmayacagını sanmam . Adı Üstünde Bot .

вαттυѕαу;38539' Alıntı:
Bu soru sence de saçma olmadı mı , Bot legal bişi mi sence , Legal ise neden Legal ?
Youtube sence böyle birşeye izin verir mi ? Bot kullanmak başlı başlına bi hiledir . Bot kullanıpta kanalın kapanmayacagını sanmam . Adı Üstünde Bot .

Google bu tarz uygulamalara izin veriyor, Apikey alırken uygulamanız aktifleştirildi tarzında bir uyarıda bulunuyor. (tam hatırlayamadım).

Soru gayet normal sen galiba tersten anladın :D Bot kullanmak legal mi diyorsun.ASıl saçma olan bu.Bot yasak olsa google apileri nasıl izin veriyor kullanıcı adı ve şifreni oralara bağlamana video yüklemene?
Sence de saçma olmadı mı?

Hocam Api'den carttan curttan anlamam ama biraz geniş düşünürsek bot yasak . Ya düşünsene adam botu alıyor kanala 1000 5000 10000 video atıyor hepside youtube olan videolar ? Youtube'i resmen çöplük yapıyor ?

---------- Mesaj saat 17:31:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:10 civarında gönderildi. ----------

Google bu tarz uygulamalara izin veriyor, Apikey alırken uygulamanız aktifleştirildi tarzında bir uyarıda bulunuyor. (tam hatırlayamadım).

Ala ala hiç kullanmadıgm için bilmiyorum

İp lerin sürekli değişmesi de sıkıntı değil mi heryerdeksk?

ne yani benim modemim bozuk ve 1 saatte 1 modem reset atıyor diyelim Türkiyede genelde statik ip kullanan zaten yok yani günde 24 kere benim ip adresim değişecek :) google şey mi dicek ip adresi devamlı değişiyor banlıyalım :D sanmıyorum ya ne ipten sorun cıkacagını ne vps'ten sorun cıkacagını google yada youtube kendine göre bir kılıf uyduracak mazaretle yada sorun olarak gördüğü bişi olunca banlıyor işte.

вαттυѕαу;38545' Alıntı:
Hocam Api'den carttan curttan anlamam ama biraz geniş düşünürsek bot yasak . Ya düşünsene adam botu alıyor kanala 1000 5000 10000 video atıyor hepside youtube olan videolar ? Youtube'i resmen çöplük yapıyor ?

---------- Mesaj saat 17:31:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:10 civarında gönderildi. ----------

Ala ala hiç kullanmadıgm için bilmiyorum

Bot == sitelerden video sömürme.

upload sistemi daha farklı. onun için google api parametrelerine göre işlem yapıyoruz. Google un izin verdiği süreçte yapıyoruz. illegal birşey yok. Tek fark aradaki hız ve kullanılabilinirlik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri