Bot mu Vds mi?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bunun gibi forumda birçok konu var biliyorum neredeyse hepsini okudum fakat kendi soruma cevap bulacak konuyu bulamadım.Ben kanal yapmaya başlıcam yeniden fakat vds mi bot mu bir türlü karar veremedim.Yutubum botunun etiket açıklama özgünleştirme falan hepsini seviyorum yutubum botunu mu kullanayım vds ye mi geçeyim bilemiyorum.Ya yutubumu kullanıcam ya da dedicated server alıp böldürüp kullanıcam.Dedicated serveri böldürüp kullanmak daha mantıklı geliyor fakat etiket açıklama konusunu vdsde nasıl yapıcam onu bilemiyorum.Boş bıraksam olmaz gibi geliyor etiket açıklama toplu hepsine girsem olmıcak gibi geliyor teker teker girmeye kalksam tüm vaktim gidecek bunun gibi.Deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.İyi akşamlar bol kazançlar herkese.

dedicated çalışanların sloganı hep " az kanal cok para " oluyor :D

yani bunu yapabiliyosan okdr ugraşmazsın bence.

hiç ugrasma at botla geç eger içerigim var render felan da yapıp atıcam dıyorsan 2-3 vds al :)

Herkesin çalışma şekli farklı ben hepsini denedim botları kullanamadım pek.Vds alıp kullanınca daha verimli çalışıyorum

vds den günde 1 kanal açabiliyoruz en azından tavsiye edilen bu dizi çalışmıyosanız spam yapıyosanız etiketleri ayarlamak işkence olur önemli olan iki şey bu bide hangisiyle başladıysanız öyle gidiyo :)

hiç ugrasma at botla geç eger içerigim var render felan da yapıp atıcam dıyorsan 2-3 vds al :)
Render yapmıcam da hocam botta daha çabuk kapandığı kanaatindeyim :)
Herkesin çalışma şekli farklı ben hepsini denedim botları kullanamadım pek.Vds alıp kullanınca daha verimli çalışıyorum
Hocam ben de rahat etemedim tam botlarda aslında vds kullanmak istiyorum kapanmasın hemen diye spam yapmak için alıcam vdsyi render falan yapmıcam fakat etiket açıklama nasıl yapmalıyım sizce :)

çok kanal ve renderle uğraşmıcaksan bot ancak az kanaln ve iyi para kazandıran kanalların varsa benim gibi dedicated kullanıcaksın :D

Render yapmıcam da hocam botta daha çabuk kapandığı kanaatindeyim :)

Hocam ben de rahat etemedim tam botlarda aslında vds kullanmak istiyorum kapanmasın hemen diye spam yapmak için alıcam vdsyi render falan yapmıcam fakat etiket açıklama nasıl yapmalıyım sizce :)

Ben render yapıyorum yt to yt için pek gerek yok aslında bot daha iyidir.Etiket açıklamada topluca giriyorum bir kanalda aynı içerik çalıştığım için

vds den günde 1 kanal açabiliyoruz en azından tavsiye edilen bu dizi çalışmıyosanız spam yapıyosanız etiketleri ayarlamak işkence olur önemli olan iki şey bu bide hangisiyle başladıysanız öyle gidiyo :)
Anladım hocam.Siz vdsde etiket açıklamayı nasıl yapıyorsunuz?
çok kanal ve renderle uğraşmıcaksan bot ancak az kanaln ve iyi para kazandıran kanalların varsa benim gibi dedicated kullanıcaksın :D

Hocam aslında farklı bir seçenek çok kanalla uğraşıcam render yapmıycam :)Etiket açıklama nasıl halledebilirim onu da bilmiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

kendin bul başkasını dinleme şahsen piyasadaki bütün botları kullandım
Anladım hocam da işte kararsız kaldım çok.
Ben render yapıyorum yt to yt için pek gerek yok aslında bot daha iyidir.Etiket açıklamada topluca giriyorum bir kanalda aynı içerik çalıştığım için

Anladım hocam.Ben de 1 kanalda aynı içerik çalışıyorum fakat bot kullanmamanın sebebi daha çabuk kapanacak gibi geliyor :)

Anladım hocam.Siz vdsde etiket açıklamayı nasıl yapıyorsunuz?

Hocam aslında farklı bir seçenek çok kanalla uğraşıcam render yapmıycam :)Etiket açıklama nasıl halledebilirim onu da bilmiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

Anladım hocam da işte kararsız kaldım çok.

Anladım hocam.Ben de 1 kanalda aynı içerik çalışıyorum fakat bot kullanmamanın sebebi daha çabuk kapanacak gibi geliyor :)

eğer içeriklerin aynıysa etiklet kolay ve bassit

ben dizi çalışıyorum dizi sayfasına girip alıyorum bilgileri not defterinde ayarlıyorum yükleme varsayılanı yapıyorum hepsine ve her sezona aynı şekil giriyorum

eğer içeriklerin aynıysa etiklet kolay ve bassit
Yok hocam şey demek istedim 1 kanala sadece 1 içerik atıyorum anlamında yoksa 50 kanal yapıyorsam her kanalda farklı içerikler.

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

ben dizi çalışıyorum dizi sayfasına girip alıyorum bilgileri not defterinde ayarlıyorum yükleme varsayılanı yapıyorum hepsine ve her sezona aynı şekil giriyorum
Hocam güncel dizi galiba sizin anladığım kadarıyla :) Ben direk spam yapacağım için uğraşmak istemiyorum etiketle falan.

Bot kullanırken 2-3 ayda bir toplu kapanma yaşıyordum ,1 senedir Vds kullanuyorum ve hiç toplu kapanma yaşamadım...

Zamanım çok ,kaynağım çok diyorsan kesinlikle Vds öneririm hatta Vds yerine Sunucu almanı öneririm

Bot kullanırken 2-3 ayda bir toplu kapanma yaşıyordum ,1 senedir Vds kullanuyorum ve hiç toplu kapanma yaşamadım...

Zamanım çok ,kaynağım çok diyorsan kesinlikle Vds öneririm hatta Vds yerine Sunucu almanı öneririm
Çok sağ olun hocam :) Ben de dediğim gibi vds çalışacak olursam büyük bir dedicated server alıp böldürüp öyle çalışmak istiyorum.Benim renderle işim olmaz.Kaynağım çok değil ama var ve zamanım da olacak :) Bir sunucu 50 60a bölüp günde her bir vdsden 1 kanal olucak şekilde 50 60 kanal yapmak istiyorum :) Vds dedicated falan rahat mı hocam siz güncel mi çalışıyorsunuz render yapıyor musunuz yt to yt mi yapıyorsunuz?Etiket açıklama olayını nasıl hallediyorsunuz hocam?

Benim için ideal olan Videoyap , her iki yöntem ilede çok güzel kazançlar elde edilebilir ama vds biraz daha zor oluyor manuel uğraşmak benim zamanım az bot kullanıyorum ve memnunum.

Çok sağ olun hocam :) Ben de dediğim gibi vds çalışacak olursam büyük bir dedicated server alıp böldürüp öyle çalışmak istiyorum.Benim renderle işim olmaz.Kaynağım çok değil ama var ve zamanım da olacak :) Bir sunucu 50 60a bölüp günde her bir vdsden 1 kanal olucak şekilde 50 60 kanal yapmak istiyorum :) Vds dedicated falan rahat mı hocam siz güncel mi çalışıyorsunuz render yapıyor musunuz yt to yt mi yapıyorsunuz?Etiket açıklama olayını nasıl hallediyorsunuz hocam?

50 60 tanesini yönetmek heleki 1 günde herbirine icerik bulup indirmek renderlemek ve ytye basmak cok zor üstad bunu unutma yetişemezsin. Ben 20sini zor idare ediyorum sen 50 60 diyorsun benim bazen 3 4 tanesi yatıyor. Ama hiç kapanma yaşamıyorsun kaliteli kanal oluşturuyorsun en güzelide bu tabi. Ama ilk defa vds sunucu felan kanal yapıp kullanıcaksan şimdilik 10 tane al yeter sana

1 yıldır sıkıntısız çalışıyordum bot aldıktan 2-3 gün sonra tüm kanallarım kapandı bence en mantıklısı sağlam bir sunucu alıp kaliteli çalışmak bot ile günde 10 kanal yapmaktansa sunucu ile günde 1 kanal yapmak daha temiz

Benim için ideal olan Videoyap , her iki yöntem ilede çok güzel kazançlar elde edilebilir ama vds biraz daha zor oluyor manuel uğraşmak benim zamanım az bot kullanıyorum ve memnunum.
Anladım hocam.Kanallarınız kapanmıyor mu?
50 60 tanesini yönetmek heleki 1 günde herbirine icerik bulup indirmek renderlemek ve ytye basmak cok zor üstad bunu unutma yetişemezsin. Ben 20sini zor idare ediyorum sen 50 60 diyorsun benim bazen 3 4 tanesi yatıyor. Ama hiç kapanma yaşamıyorsun kaliteli kanal oluşturuyorsun en güzelide bu tabi. Ama ilk defa vds sunucu felan kanal yapıp kullanıcaksan şimdilik 10 tane al yeter sana

Tamam hocam anladım.Benim 64 gblik bir sunucu alıp 2 şer gb ramdan 32ye bölesim var.Ben render yapmıcam kanallarımın daha uzun ömürlü olmasını istediğim için dedicated yani vds istiyorum.Vds yani dedicated ile yapılan kanallar daha sağlam mı oluyor peki hocam?Bir de açıklama etiketleri nasıl ayarlıyorsunuz siz hocam aklımda bu soru var.

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------

1 yıldır sıkıntısız çalışıyordum bot aldıktan 2-3 gün sonra tüm kanallarım kapandı bence en mantıklısı sağlam bir sunucu alıp kaliteli çalışmak bot ile günde 10 kanal yapmaktansa sunucu ile günde 1 kanal yapmak daha temiz

Sunucu ile de bence 10 kanal yapılabilir hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri