Bot mu Vds mi?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar böyle konular çok açıldı biliyorum ama kararsız kaldım sadece up down yapmak için vds almıştım dedicated alıp böldürmüştüm fakat botun da bir rahatlığı var ama botta kanallar daha erken kapanıyor ve daha dayanıksız oluyor diye düşünüyorum.Sizce nasıl?Dedicated yani vds kullanırsam kanallarım daha sağlam olur mu?

özel bot alabilirsin örneğin yutubum alırsan ip kendine özel olur daha az sıkıntı yaşarsın

Kanalları satın alırım,
Vds de giriş yapıp bota bağlarım,
Botla videoyu yüklerim,
Tekrar vds den girip etiket-foto çalışması yaparım.Maşallah :D

Kanllari satın alirim
Bota Bağlarım çerez merez temizlenmeden IP değiştirmeden video yuklerim
Günde max 2 kanal yaparım
Flag disinda çok kapanmada yasamadim
.d

özel bot alabilirsin örneğin yutubum alırsan ip kendine özel olur daha az sıkıntı yaşarsın
anladım ben de ya yutubum ya vds diyorum fakat aklım karıştı.Vds kullanmak daha iyi olmaz mı?Kapanma açısından.
Her türlü çalışma şekline bağlı
Yt to yt up down hocam.Vds olsa günlük 1 vdsden 3 kanal bot olsa yine 1 bottan 3 kanal.
Peki neden hocam?Vdsnin riski daha mı fazla?
Hiç VDS kullanmadim bana kalırsa bot
Tabi çalışma şekline de bağlı
Anladım.Yt to yt yapıyorum hocam fakat bot kullanırsam hemen kapanacak gibi geliyor sizce?
Neden hocam :)
Kanalları satın alırım,
Vds de giriş yapıp bota bağlarım,
Botla videoyu yüklerim,
Tekrar vds den girip etiket-foto çalışması yaparım.Maşallah :D
Hangi bot hocam bir de kapanan kanallarınız oluyor mu :)

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

Bota alıştıktan sonra VDS zor geliyor :)

Hangi bot hocam bir de kapanma yaşıyor musunuz?Bana vds kullanırsam kanallar daha uzun ömürlü olacak gibi geliyor sizce alakası var mı?

Kanllari satın alirim
Bota Bağlarım çerez merez temizlenmeden IP değiştirmeden video yuklerim
Günde max 2 kanal yaparım
Flag disinda çok kapanmada yasamadim
.d
Hangi bot hocam?Bir de bana vds ile çalışırsam daha uzun ömürlü olacak gibi geliyor kanallar?Alakası var mı sizce?

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

her türlü vds. yt to yt ye karşıyım :D
Ataberk abi ben vdsden yt to yt yapıcaktım :D

Sağlam içeriğin varsa tabiki vds.. Bence vds az ve öz çalışanların yeri ve 50 defa işlemden geçmiş videolar yerine, orjinalinden, ilk halinden render alıp temiz çalışmak isteyenlerin kullandığı sistem. Yani sağlam ve gerçekten botta yaptığın 10-20 kanala eşdeğer kazanç yakalayabielceğim içeriğim var diyorsan vds de takıl uğraş işin tekniğini öğren (ben bilmiyorum). Ha yoksa benim gibi defalarca dedicatedlere 200-300 lira boş yere verme. Ha istiyosanda ver, 2-3 defa aldıktan sonra nereden devam etmek istediğini anlarsın zaten. Ben bot kullanıyorum, vds de çalışmak çok istedim ama bir türlü beceremediğim iştir. :)

Sağlam içeriğin varsa tabiki vds.. Bence vds az ve öz çalışanların yeri ve 50 defa işlemden geçmiş videolar yerine, orjinalinden, ilk halinden render alıp temiz çalışmak isteyenlerin kullandığı sistem. Yani sağlam ve gerçekten botta yaptığın 10-20 kanala eşdeğer kazanç yakalayabielceğim içeriğim var diyorsan vds de takıl uğraş işin tekniğini öğren (ben bilmiyorum). Ha yoksa benim gibi defalarca dedicatedlere 200-300 lira boş yere verme. Ha istiyosanda ver, 2-3 defa aldıktan sonra nereden devam etmek istediğini anlarsın zaten. Ben bot kullanıyorum, vds de çalışmak çok istedim ama bir türlü beceremediğim iştir. :)
Anladım hocam.Ben dedicated aldım ve 4e böldürdüm şimdi her vdsden 3 kanal yapmak istiyorum.Aklıma bot fikri de geldi 4 bot alıp öyle yapsam diye.Bir de hocam yt to yt yapıcam vdsden.Vdsden yapılan kanallar daha sağlam olur gibi düşünüyorum.Sizce?

Anladım hocam.Ben dedicated aldım ve 4e böldürdüm şimdi her vdsden 3 kanal yapmak istiyorum.Aklıma bot fikri de geldi 4 bot alıp öyle yapsam diye.Bir de hocam yt to yt yapıcam vdsden.Vdsden yapılan kanallar daha sağlam olur gibi düşünüyorum.Sizce?

Valla dostum orasını bilemem..Kanal kapanma işini keşke %100 çözsekte o şekilde devam etsek. Pata küte gidiyoruz bizde

Arkadaşlar böyle konular çok açıldı biliyorum ama kararsız kaldım sadece up down yapmak için vds almıştım dedicated alıp böldürmüştüm fakat botun da bir rahatlığı var ama botta kanallar daha erken kapanıyor ve daha dayanıksız oluyor diye düşünüyorum.Sizce nasıl?Dedicated yani vds kullanırsam kanallarım daha sağlam olur mu?

Ulpoadextra hocam kapanan kanal oluyor 2 kere toplu kapanma yaşadım ama 2si de alt kanaldan oldu. flagdan kapanıyor işte genelde çerez temizleyip IP değiştirmeyi çok nadir yapıyorum elektrik gidince falan yanı :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri