Bot Oyunda, Ekin Soyar, Bot Kraft İfşa Videosu

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
benim gözümde milletin üstünden prim yapmaya çalışan insanlar

Adam envanterine gold play ekledi hala botmu değilmi tartışılıyor botsa bile o kadar aboneyi botla yapmak bile başarı :)

video öncesi antipatik gelmişti 2:09 da koptum bilmiyorum güldüm işte :D

nerde peltek,kelime kurmayı beceremeyen,kurbağa sesli varsa özgün kasıyor.biz niye cesaret edemiyoruz anlamıyorum.tek avantajları bu işe başından başlamaları...gerçi nerde salak var onu izler bizim millet :D

Yorumda yine kıskanan tayfa doluşmuş saygısız seviyesiz insanlarda limit yok forumda :D Gayette güzel olmuş daha iyisini yapacak varsa buyursun yapsın yoksa boş siyaseti bıraksın 2 cümle kuramayan aciz insanların heryere b*k atması sıktı artık.

Anlamadığım tek nokta koskoca youtube bizim ufacık yanlışımızı yakalayıp ban atıyor ama kanallara 100,200k bot ile abone basacaksın ve youtube anlamayacak ne kadar gariptir.Ayrıca 400,500,800k abone botu elinde olan adam var mıdır bunuda merak ediyorum.Bana göre bunları youtube gibi bir gelişmiş sistemin anlamaması imkansız gibi birşeydir.

Ulan yabancılar sürekli birbirleri ile videolar çekiyor biz Youtube'da bile birbirimize giriyoruz nasıl bir milletiz şaşıyorum :D :D

Anlamadığım tek nokta koskoca youtube bizim ufacık yanlışımızı yakalayıp ban atıyor ama kanallara 100,200k bot ile abone basacaksın ve youtube anlamayacak ne kadar gariptir.Ayrıca 400,500,800k abone botu elinde olan adam var mıdır bunuda merak ediyorum.Bana göre bunları youtube gibi bir gelişmiş sistemin anlamaması imkansız gibi birşeydir.

yani bırde burak oyunda vs bot demısde bu adamlar altın plaket bıle aldı :D nasıl bot oluyor ki youtbe anlamıyor bunları ılgınc yani .

yani bırde burak oyunda vs bot demısde bu adamlar altın plaket bıle aldı :D nasıl bot oluyor ki youtbe anlamıyor bunları ılgınc yani .

Bu ülkede kıskançlık hakim müyapa acımayan youtube burakoyundaya o yaşta bir çocuğa niye acısın ? Bana göre bariz bir hile olsa 10 kere kapatırlardı.Bu elemanlar çocuğu hem çekemiyorlar hemde bot dedikleri kanalların üzerinden prim yapıyorlar çocuğun ve diğer kanalların hakkına giriyorlar.

Bence youtube'de bot olduğunu biliyor ama belli bir kitleye ulaştıktan sonra kanalı kapatmıyor.Siz bir tane yarı özgün kanal yapın 100.000 aboneyi geçin.Görün bakalım o kanal kapanıcak mı kapanmıcak mı .Yada kapanırsa açılcak mı açılmıcak mı .

Yazayım size ben.

1. Bot diyerek prim yapıyorlar.

2. Burağın videolarında öyle ahım şahım kalite olmadığı için o kadar abone toplamasını yediremiyorlar.

3. Bu yüzden özellikle en çok Burağa yükleniyorlar.

4. Bot basıldı mı? Diğerlerini bilmiyorum ama Burak'ta %90 ihtimalle bot basıldı (Kulağıma gelen bilgiler yönünde bunu söylüyorum) Bot ilk zamanlarında basıldı. O zamanlar yt her şeyi yiyordu zaten.

5. Burak 100 bin bot basmadı. Toplasan belki 1 yada 2k basmıştır.

6. Abonesine bakılarak video izlenme sayıları karşılaştırılıyor ki bu en komik olanı. Çünkü Youtube'dan bir haber olanlar bunu yapıyor. Kanal çok eski olduğu için aboneler yıllara göre aktifliğini kaybettiğinden videolarının izlenmediğini düşünüyorum.

(60k abonesi olan kanallara bakıldığı zaman video izlenme sayıları 600 felan oluyor günlük - o zaman bunlara da bot basıldı? Tabikide hayır sadece kanalların açılış tarihleri çok eski olduğu için aboneler zamanla aktifliğini yitiriyor. 2 ayda 60k abonesi olan kanalın günlük video görüntülenme sayısı 10k'ya kadar çıkabilir.

---

Not: Burak benim hiçbir şeyim olmuyor ama çocuğa sürekli böyle yüklenilmesini de yanlış buluyorum.

Ama durup Youtube'da Türkiye'de 1 Milyon abonesi olan kanala baktığımız zaman saçma sapan basit videolar olunca haliyle ona da bir şey diyemiyorum.

bu şahısların bot atabilecek kapasiteleri yoktur

Bu ülkede kıskançlık hakim müyapa acımayan youtube burakoyundaya o yaşta bir çocuğa niye acısın ? Bana göre bariz bir hile olsa 10 kere kapatırlardı.Bu elemanlar çocuğu hem çekemiyorlar hemde bot dedikleri kanalların üzerinden prim yapıyorlar çocuğun ve diğer kanalların hakkına giriyorlar.

Soldaki October 13 ile April 14 arasında neler olmuş olabilir?

dZbvLQ.png

Soldaki October 13 ile April 14 arasında neler olmuş olabilir?

dZbvLQ.png

Nerenin istatislikleri bunlar ? Diyelim ki kanalıma biri bot attı ben şimdi botçu mu oluyorum ? Çocukta bunu söylemişti bot atıp kapattırmaya çalışıyorlar ben youtube'a bildirdim demişti.Daha da önemlisi böyle bir kanalım olduğunu düşün öğrencisin senin için aylık internetten gelen 100tl bile önemli iken bu kanalın getirdiği parayı göz önüne koyarak cevapla sen kanalına bot atar mısın ? Yahu salak olmak lazım akıl var mantık var bırakın şu hurafeleri.Böyle göz önünde bir kanal en ufak hilede uçurulur.Youtube kimsenin gözünün yaşına bakmaz.Birde bu çocuğun yerine kendinizi koyun beğenirsin beğenmezsin çocuk bir şey yapmış ve tutmuş bu iftiralar yakışmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri