[BOT TANITIM] Akıllı Makale Özgünleştirici

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
Merhaba YT Para Üyeleri!

BloggerBot
'dan sonra makale mantığıyla blog yayınlamak isteyenler için Yapay Zekalı Makale Özgünleştirici Botu tanıtmak istiyorum..

Bot basit bir Spinner (Döndürücü) Değildir..

Klasik Spinnerlar şunu yapıyorlar; Verdiğimiz yazıdaki kelimelerin varsa eş anlamlılarını bulup bir veya bir kaçtanesini değiştirerek özgün makale / yazı üretiyorlar..

YapayZekalı Spinnerlar ise cümle yapısını değiştirebilir, sadece eş anlamlı kelimeleri değil sinonimlerini de kullanabilir ve makaleyi gerçekten bir insanın elinden çıkmış gibi gösterebilir..

Yapay Zekalı Özgünleştirici

adresinden Yapay Zekalı Spinner'a ulaşabilirsiniz.. Test sürümü şu anda ve İngilizce makaleleri özgünleştiriyor şimdilik.

Gerçeklik değeri ne kadar yüksek olursa, özgünleştirilen yazı o kadar "insan elinden çıkmış gibi" olacak. Bu değer 0 olsa bile makale özgünleştirilir, gene yapay zeka kullanılır.

Bot Apiler aracılığı ile çalışmaktadır. Çok makale özgünleştirmeyin masraf oluyor :)

Son düzenleme:
it doesn't matter for us, for me. big games easy than the other games, unfortunately. everytime is we have the control the games, under the control the games, during the games, we have the some possibility, some big chances, some big okazyon, something like that but, what can i do, sometimes. it is the football, that is the football. something happened everything is something happened. but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, now is second position, and, one point more, i don't want to see the back, i want to see the front and i hope so tomorrow my team's .

çeviri:
It generally does not matter for me personally, for all of US. Games that are large simple compared to additional activities, regrettably. Everytime is we've the games to the handle, throughout the games the games, underneath the handle, we've the some chance, some probabilities that are large, some okazyon that is large, something similar to that-but, so what can I actually do, occasionally. It's . Anything happened everything is something. but anyhow, now's within the tabele, we've to determine the problem, now's second placement, and, one-point more, I actually donot wish to begin to see the back, I do want to begin to see the entrance and I really hope therefore tomorrow my groupis.

:D
https://www.youtube.com/watch?v=GE7bsD6TOZY

Denedim hiçbir şey yapmadı olduğu gibi aynı makaleyi verdi tekrar ?

Edit : Pardon ben o gerçekliğe bir şey girmemişim :)

Son düzenleme:
İngilizcesi olan arkadaşlar bir baksa ya nasıl çeviriyor :)

we always love you >>>>>> You are always loved by us böyle çevirdi iyiymiş

ingilizce bu grammerin bir ismi vardıda hatırlayamadım :D

passive voice ymiş

Mesela bu nasıldır inglizce bilenler?

Ben bilmediğim için fransız kaldım açıkçsı :(

The government has decided to permit help in to the rebel that was trapped - the UN claims, amid reviews of residents.

The government has decided to permit help in to the rebel that was trapped - the UN claims, amid reviews of residents.

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------

gerçekliğe ne yazıyoruz

Ne kadar özgünleştirme yapsın yüzde 1 ile yüzde yüz arası bi rakam. 60 ve sonrası iş görür gibi bir yazı okumuştum bi blogta.

Mesela bu nasıldır inglizce bilenler?

Ben bilmediğim için fransız kaldım açıkçsı :(

.

Bende böyle çevirdi :)

The federal government has chose to allow assist in towards the insurgent which was caught - the US statements, amid evaluations of citizens

Bende böyle çevirdi :)

The federal government has chose to allow assist in towards the insurgent which was caught - the US statements, amid evaluations of citizens

Gerçeklilik değerine tek sayı mı gireceğiz?
Bu sayı 1 e mi yakın olcak 100 e mi?

Teşekkürler hemen yeni bir blog açayım hemen işlemlere başlıyorum arkadaşlar resimleri özgünleştirmek için napmalıyız google ban atabilir ?

Merhaba Dünya --> Dünya that is merhaba. :)

geliştirilebilir ama bana kalırsa makale için insan zekası şart.

Merhaba Dünya --> Dünya that is merhaba. :)

geliştirilebilir ama bana kalırsa makale için insan zekası şart.

Bu botu paylaşan arkadaş şunlarıda yazmış

Test sürümü şu anda ve İngilizce makaleleri özgünleştiriyor şimdilik.

hi world = Hello earth

Bu botu paylaşan arkadaş şunlarıda yazmış

Test sürümü şu anda ve İngilizce makaleleri özgünleştiriyor şimdilik.

hi world = Hello earth

Biliyorum yahu yanlış anlaşılmasın zaten kötülediğim yok. Arkadaşa başarılar diliyorum, umarım güzel bir çalışma çıkar ortaya. ama makale konusunda (tek amaç hit değilse) botlara güvenilmemeli.

Haklısın kardeşim,ama kullandığım apiler sağlam, defalarca test yaptım, özgünleştirilen makalelerde hiç bir kelime ya da yapı hatası bulunmuyor. Yapay Zekalı botlara güvenilebilir bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri