Bot ve Spam Sorunum? - İnternet değişim sonrası!

robinex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün değilim kabul ediyorum ama öyle milletin videolarına falan da dadanmıyorum video kaynak sitelerinden alıyorum videolarımı. Neyse

masaüstü bot yaptım kendime ve evden yapıyor tüm uploadlarımı tou topu 5 kanal açıyorum o kadar aylardır hiç sıkıntı yaşamadım çünkü

evdeki net: 8 mbits
günde : 5-15 video kanal başına
keyword falan hepsi özgün ama sorun şu ki bayram da interneti değiştirdim 12 mbits aldım ve ayın 1 de tüm kanallarım komple kapandı yani fes edildi youtube ları neyse kanal açtım yeni dün gece yine gitmiş.

Sizce bu yeni aldığım hatla ilgili olabilir mi?

saçma ama şüpheleniyorum ne yapayım?

kıyım vardı geçen gün onla alakalı olabilir

bir hafta arayla aynı gece olması buna bağlı olabilir mi :S daha önce hiç kıyıma yakalanmadım ama ben yine net hızımı yükseltmeme bağlıyorum ama emin değilim. eğer öyleyse hemen 8 mbit e geçecem.

bir hafta arayla aynı gece olması buna bağlı olabilir mi :S daha önce hiç kıyıma yakalanmadım ama ben yine net hızımı yükseltmeme bağlıyorum ama emin değilim. eğer öyleyse hemen 8 mbit e geçecem.

Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bazı arkadaşlarında dün bol bol kanalları kapandı.

Abicim hatla alakası yok ..
1000 mps hız olsa tamam da 12 için bir şey olmaz ..

Vds ile yüklüyoruz saatlik 200 video yu 6-7 saate yüklüyoruz bizim kanalar giderdi önce ..

hat değiştirdim kanallar kapandı alakası yok böyle bir saçmalık mümkün değil

hakketen öyle o yüzden :D neyse aynı adsense kullanmak zorundayım. hemen başlayayım mı sizce yarın mı başlaşam birde acaba her hafta 1 kanal mı açsam?

Çerezleri sil .. modemi resetle dene ..

Yada tarayıcıları kökten kaldır :D çerezlerde silinsini seç tekrar yükle modeme reset çek yada daha geniş fabrika ayarlarına git sıfırla bağlantını

Çerezleri sil .. modemi resetle dene ..

Yada tarayıcıları kökten kaldır :D çerezlerde silinsini seç tekrar yükle modeme reset çek yada daha geniş fabrika ayarlarına git sıfırla bağlantını

Tamam hocam acaba formattamı atsam diyorum

Bot kullanma hocam youtube anlıyor bunu bilin artık bot kullanacağına bütün videoları seç yükle aynı şey

Bot kullanma hocam youtube anlıyor bunu bilin artık bot kullanacağına bütün videoları seç yükle aynı şey

seni dinlemez kimse .. :) ben yirtindim o kadar adamlara bot kullanmayin diye sonra dövünürsünüz gidin vds alin dedim kimse tinlamadi .. Bende akisina biraktim artik kimseye bot kullanma demiyorum

Valla ondan sonra konu açarlar 10 kanalım kapandı 20 kanalım kapandı diye.

Çalışıyoruz mecbur bot kullanıyoruz :D hocam yoksa bende normal yapınca bu sorunların yaşanmayacağını biliyorum.

ama sonuçta kendi botum toplu kullanılan değil o noktada artım var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri