Bot'ta Günlük Haklarım Birikiyor, Olmuyor!..

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Beyler konu açmak istemiyordum ama cidden işin cılkı çıktı. Son 3 günde 1 tane video atabildim sadece. Benim 5-6 kanalın tamamı patladı mı acaba? 3 Gündür 500'e yakın video attım tamamı ünlem oldu.

Bot'ta günlük haklarım birikip duruyor. Kullanamıyorum. Ne atsam ünleme düşüyor. Kanallar kara listeye mi alındı? Ben ne yapacağım şimdi? Olmuyor ne tür video atsam ünleme düşüyor. Spam videolar tabi özgün videomuz yok. Fikir verin lütfen.

Ne yapayım ben şimdi?

Hocam partner deneyin bir de, veya ufaktan özgüne başlayın boş boş oturmaktan iyidir :/ bizim de birikiyor video hakkımız malesef

Partner mi? Ya partner için özgün videolu kanallar mı olması lazım kardeşim. Serkan Bey'in yazdıklarını okumuştum partner kanallarla ilgili. İllaha özgün mü olmalı. En az kaç video olmalı kanalda?

eskiden günlük hak yetmezdi ,ne hallere düştük..
süre uzatırken 1 saat geç işlem yaptım diye sürem bitti.3000 video hakkı sıfırlandı.onu bile ekle demedim :D

Hocam ben hiç partner çalışmadım ancak yazılanları takip ediyorum. İlla özgünlük isteyen partnerler var ama doğrudan abonesiz videosuz bile partnere alan partnerler varmış (awesomeness galiba en ünlüsü bu açıdan)

Yani bunlardan birisine girip yine kanal kopyalama işlemleri yapabilirsin. Kanalın telif yediyse ve izlenimi iyiyse de çıkıp adsense bağlarsın. Artık çoğunluk bu şekilde çalışıyor ama henüz gözüm yemedi yapmadım bu olayı.

süre uzatırken 1 saat geç işlem yaptım diye sürem bitti.3000 video hakkı sıfırlandı.onu bile ekle demedim :D

Abi, vallaha hem gülüyorum hem sıkıntıdan patlıyorum. Harikasın ya. :)
Sen bu işleri bilirsin abi, olacak mı ünlemle ilgili bir gelişme falan?

Partner mi? Ya partner için özgün videolu kanallar mı olması lazım kardeşim. Serkan Bey'in yazdıklarını okumuştum partner kanallarla ilgili. İllaha özgün mü olmalı. En az kaç video olmalı kanalda?

Hocam partnerler bölümünde var hepsi networkten networke değişiyor;)

Sorma valla bende tam uzattim derken ünlem olayina denk geldi ve suan 12k video yükleme hakkim bulunuyor :) Nasip yokmus

Hocam partnerler bölümünde var hepsi networkten networke değişiyor;)

Kardeşim kontrol edeceğim şimdi de, ön bilgi alayım. Ana adsense gmaili ile tek seferde tüm kanalları gmailleriyle bağlıyabiliyor muyuz. Yoksa kanalları tek tek mi partnere bağlıyoruz?

Bir de adsense de biriken para ne oluyor?

Abi, vallaha hem gülüyorum hem sıkıntıdan patlıyorum. Harikasın ya. :)
Sen bu işleri bilirsin abi, olacak mı ünlemle ilgili bir gelişme falan?
ünlemle ilgili gelişme olmasın valla...her gelişme bizi batırıyor...iyiye giden bir şey yok.bende kanala 100 tane atıyorum 15-20 tanesi sağ kalırsa seviniyorum.sicil bozulunca yeni kanala geçiyorum.sürüyle kanal oldu ama toplasan 1 tane etmez:D

Kardeşim kontrol edeceğim şimdi de, ön bilgi alayım. Ana adsense gmaili ile tek seferde tüm kanalları gmailleriyle bağlıyabiliyor muyuz. Yoksa kanalları tek tek mi partnere bağlıyoruz?

Bir de adsense de biriken para ne oluyor?

Kanalları tek tek partnere sokuyorsun kabul ederlerse, partnere geçtikten sonraki kazancını partner ödeyecek ondan önceki adsense de kalacak

daralll: ünlemle ilgili gelişme olmasın valla...her gelişme bizi batırıyor...iyiye giden bir şey yok.bende kanala 100 tane atıyorum 15-20 tanesi sağ kalırsa seviniyorum.sicil bozulunca yeni kanala geçiyorum.sürüyle kanal oldu ama toplasan 1 tane etmez

Alternatif fikir olarak yeni kanallara devam diyorsun yani abi! Peki telefon haklarımızı alt kanallarla bitirdik, artık kardeşlerimin tellerinden onaylatırım yeni kanalları da. Çok teşekkürler. :)

unlem den dolayi sekiz adsense kanalini partnere gecirmek zorunda kaldim.. sende deneyebilirsin .. bu unlem gecici bir sorun deyil gibi.

en cabuk alan awesomenesstvnetwork ama odemeleri biraz sIkIntili .. bugun basvur yarin bu saat te davet gelir.. yeni kanal acipta devam edebilirsin.. kanalinda bi tane video olmasa bile kabul ediyor..

Ünlem herkesde olan birşey kardeşim bende yükleme yapamıyorum ünlem çıkıyor, yeni kanal açıp dene ünlem sorunu gidiyor oda kara listeye düşene kadar :)

Benim hesapta da 25k video hakkı var uygun zamanı bekliyorum :D [MENTION=4978]MehmetYazar[/MENTION] usta eski kanallarsa bunlar yeni bir kanal açıp dene bazı kanallarda tüm videolar ünleme düşebiliyor.

Benim hesapta da 25k video hakkı var uygun zamanı bekliyorum :D [MENTION=4978]MehmetYazar[/MENTION] usta eski kanallarsa bunlar yeni bir kanal açıp dene bazı kanallarda tüm videolar ünleme düşebiliyor.

Kardeşim, Kanallar çoğu ocaktan sonra açılma. İçinde 1 haftalık olan da var. Onlar da kara listeye girdi sanırım. Olmuyor bir türlü. Yeni kanallar açtım şimdi. Onlarla deneyeceğim bakalım gün içinde. İnşallah olur. Botta birikiyor, boşa gidecek haklar. Seninde baya olmuş yazık yani !..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri