Boy uzatmak ?

Yalnız Kurt

Yasaklanmış
Selamın Aleyküm arkadaşlar.

Boyunuzu uzatmak için herhangi bir yola başvurdunuz mu ?

Sonuç aldınız mı ?

Kaç yaşına kadar uzadınız ?

Sizin boyunuz kaç ? :rolleyes:

Benim boyum 1.75

5 10 cm daha uzasak iyi olur hani. :)

Herkes deneyimini ve bilgisini paylaşsın, Maksat muhabbet. :D

bu konuyu bu forumdada gördüm ya ne diyim artık :D

yaş 20 mi? 20 ise 5 10 cm neyin nesidir gözünü seveyim :D 2 3 cm uzarsan öpte başına koy :)

yaş 20 mi? 20 ise 5 10 cm neyin nesidir gözünü seveyim :D 2 3 cm uzarsan öpte başına koy :)

İstisnalara takılmayalım bilgilerde ufak bi yanlışlık olmuş. :D

+ Kategori konu dışı, daha bir çok görmediğin konuyu zamanla göreceksin. :D

bilimsel olarak 21 yaşına kadar uzarda :D dediğin gibi 5-10 cm hayal gibi

Hocam ben 2 sene öncesine kadar 1.55 felandım. Ailem uzamıyorum diye bir sürü doktora götürdüler. Hiçbir sonuç cıkmadı. Sonra bir anda boy atmaya basladım suan 1.80 im :) Yani çok ugrastılar ilaç felan bir sonuc cıkmadı :D Herseyi oluruna bırakmak lazımmış :) Yasınız 20 ama 22 yasına kadar cok nadir de olsa boy uzaması oluyor. Hani 5cm olurda 10cm olucagını sanmıyorum :D

Yaşım 17 boyum 6-7 ay önce ölçtüğümde 1.85 idi ve genelde türkiyede insanlar kısa boylu oldukları için çok özeniyorlar ancak bende kilo almakta sıkıntı çekiyorum misal. 20 yaşında uzamak biraz zor gibi yani arkadaşında dediği gibi 3 cm uzasan öpte başına koy hocam :D

Hocam ben 2 sene öncesine kadar 1.55 felandım. Ailem uzamıyorum diye bir sürü doktora götürdüler. Hiçbir sonuç cıkmadı. Sonra bir anda boy atmaya basladım suan 1.80 im :) Yani çok ugrastılar ilaç felan bir sonuc cıkmadı :D Herseyi oluruna bırakmak lazımmış :) Yasınız 20 ama 22 yasına kadar cok nadir de olsa boy uzaması oluyor. Hani 5cm olurda 10cm olucagını sanmıyorum :D

Kardeşim yaşım 20 değil kayıt olurken yaşı es geçmişim :D

+ adına sevindim geçmiş olsun :)

Yaşım 17 boyum 6-7 ay önce ölçtüğümde 1.85 idi ve genelde türkiyede insanlar kısa boylu oldukları için çok özeniyorlar ancak bende kilo almakta sıkıntı çekiyorum misal. 20 yaşında uzamak biraz zor gibi yani arkadaşında dediği gibi 3 cm uzasan öpte başına koy hocam :D

aynen. boy 1.90 birazda kilo olsa mankenlik ajansına go go go :D

askerden sonra herşey kesinleşir kardeşim :D ama düzenli yapacağın barfiks vb çalışmalarla 1-2cm ekleyebilirsin boyuna

Boyum şuanda 182. 5 ay önce 179 - 180 felandım.Belli olmuyor 5-6 ay 0 cm uzadım.1 ayda birden 3 cm felan uzadı.
O yüzden çok takılma hocam akışına bırak inceldiği yerden kopsun :D

:D Kilo yok işte ah kilo alsam zaten... ;) Sarısın mavi gözlüyüm aslında suan bile gidebilirm :D

Zayıf kalmak herzaman iyidir arkadaşlar bende baya zayıfım kilo alsak aynı kiloda kalacağımızın garantisi var mı ? en azndan zayıfız yiyiyoruz kilo alamıyoruz :D

aynen. boy 1.90 birazda kilo olsa mankenlik ajansına go go go :D

:D :D hocam basketbola git diyende oldu spora git biraz kilo al sonra cast ajansa başvur diyende bakalım spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bi yararı olur umarım herkes olucağını söylüyor.

Allah herkese farklı özellikler yetenekler veriyor önemli olan değerini bilip şükretmek. Ama dediğim gibi çoğu insanın takıntısı boy olur benimde kilo daha doğrusu kas yoksa daha uğraşacağım bu takıntıyla :)

Zayıf kalmak herzaman iyidir arkadaşlar bende baya zayıfım kilo alsak aynı kiloda kalacağımızın garantisi var mı ? en azndan zayıfız yiyiyoruz kilo alamıyoruz :D

Zayıflıkla bir problemim yok zaten :) Avantajı bile var mesela benim arkadaslarım normal kilolarında ama hemen yoruluyorlar bende öyle birsey yok :D Sahilde yürüyorum arada belki onunda bir getirisi vardır :D

:D :D hocam basketbola git diyende oldu spora git biraz kilo al sonra cast ajansa başvur diyende bakalım spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bi yararı olur umarım herkes olucağını söylüyor.

Allah herkese farklı özellikler yetenekler veriyor önemli olan değerini bilip şükretmek. Ama dediğim gibi çoğu insanın takıntısı boy olur benimde kilo daha doğrusu kas yoksa daha uğraşacağım bu takıntıyla :)

benim boy takıntım yok boyum iyi maksat muhabbet yanlış bir anlaşılmaya yol vermek istemem kardeş :D

benim boy takıntım yok boyum iyi maksat muhabbet yanlış bir anlaşılmaya yol vermek istemem kardeş :D

yok seni ve forumdaki diğer arkadaşları tenzi ettim hocam ama türk insanının genelde var böyle bi takıntısı anlıyorsun yani bi ortama girdiğinde. Yaşım 20 değil demişsin yaş kaçtı bu arada ? :D

Yaşı gösterme de hocam madem bende salladım o kısmı değiştirilmiyorda :) Uzarsın ya kimi birden atıyo kimi 20 e kadar atıyo bu one directionun bebeleri de 17 de falan baya kısaydı hatırladığım 1ine denk geldim geçen nette 1.85 olmuş

Yaşı gösterme de hocam madem bende salladım o kısmı değiştirilmiyorda :) Uzarsın ya kimi birden atıyo kimi 20 e kadar atıyo bu one directionun bebeleri de 17 de falan baya kısaydı hatırladığım 1ine denk geldim geçen nette 1.85 olmuş

Sallayan sallayana :D Türklerin özelliklerinden biri forum yaşını sallamak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri