Böyle bir bilgisayar için ne düşünüyorsunuz?

ScrolLock

Kayıtlı Üye
Fiyat gerçekten çok fazla hocam. Ama sizin bileceğiniz iş, bilgisayar iyi.

bilgisayar çok iyi fiyat çok pahalı :)

Oyuna bu kadar para ödeyeceğine bir ps3 al hocam hem daha zevkli bilgisayar dedigin belirli oyunları kaldırmalı tamam ama 8 bin tl vermek veya 3 bin tlden fazlasını vermek bence enayilik olur sonuçta bir gün bunlarda değersizlenecek. Tabi ki para sizin karar sizin

ben 1750 ye kendim topladım amd fx6300, powercolor hd 7870(veya 7970 kullanabilirsiniz), gigabyte 990fxa ud7,g.skill 8gb 1866 mhz ram,800w corsair gs 800 psu, bf3,bf4 (beta) ultra oynadım 60 fps aşırı pahallı bence, benim topladığım sisteme crosfire yaparsanız ve işlemciyi amd fx 8350 kullanırsanız çook yakın perf alırsınız yarı fiyatı bile olmaz anlaycağınız fiyat/perf

Oyuna bu kadar para ödeyeceğine bir ps3 al hocam hem daha zevkli bilgisayar dedigin belirli oyunları kaldırmalı tamam ama 8 bin tl vermek veya 3 bin tlden fazlasını vermek bence enayilik olur sonuçta bir gün bunlarda değersizlenecek. Tabi ki para sizin karar sizin

Haklısınız fakat oyun kanalı için düşündüm yani her oyunh şık bir şekilde youtubea yükliyip zararımı çıkarabileceğimi düşündüm.

bence fıyat iyi.

içindeki ekran kartına bakmadınız sanırım. asus'un gtx690 ekran kartı var. 4gb/512bit..

Aşırı fazla bence. sadece ekran kartı zaten 3.000tl o marka :)

elimde dnadik bi kasa var her oyunu açıyo battlefield pes crysis 3 açmadı o dxdiag mı ne varmı şaraştoırsam onuda açardım kasayıda 250 civarı aldım hemde oyunlarda 1 gram kasma yok ama çok iyi araştırmıştım öle almıştımD:D.D.d. sana diyeceğim 1500 liradan fazla verme bu benimki bile herşeyi açıyossa 1500 lük neleri açar ben 1500 den fazla vermem masütü pc ye laptopada 2 bin tl den fazla

Vatan böyle malesef....5 ay önce MSI GE70 Aldım Piyasadan 1700 tl ye yok ama Vatandan alsaydım 3500 diyordu malasef buna göre siz düşünün

Git ps3 al, yanına da fifa14 ve gta 5 al daha çok zevk alırsın.
eğer illa pc toplayacam diyorsan bu özellikler seni 10 sene rahat götürür.

ben 128 mb ekran kartıyla sürünüyorum, adamlar 4 gb'dan bahsediyor ^_^ bir yerden 2. el 512 mb 1 gb falan ekran kartı alayım bari olmayacak bu iş böyle.

Sizin pc'ye gelirse hocam bence toplama yaparak daha makul bir fiyata düşer lakin bütün ekran kartlarını, ram ve hdd lerin kampanyalı olanlarına bakın bazı yerlerde çok büyük fark oluyor aynı ekran kartının markasını Google'ye yapıştararak araştırın ve fiyat oranlarına bakarak uygun yerden alın.

Hayırlısı neyse o olur inşallah.

Arkadaşlar bilgisayarımı değiştirme kararı aldım. Bütün oyunları maksimum düzeyde kaldırabilecek bir bilgisayar arıyordum bunu buldum VATAN COMPUTER - ASUS - INTEL CORE İ7 4770K 4.1 GHZ 16 GB 2 TB HDD 4 GB NVIDIA GEFORCE GTX690 WIN8 - Masaüstü Bilgisayar

sizce toplama bu özellikte bilgiaayar kaça patla?
Biliyorum fiyat pahalı fakat o oyunlardan zararımı çıkaracağımı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

hocam şimdi bu pc yi alacaksın 5 ay sonra 3-5 bin tl ye düşecek, o kadar para vermeye değmez çünkü teknoloji sabit kalmıyor zaten. 1,500-2,500 tl arası öneririm.

Hocam sadece oyun için alıyorsanız 1 ay daha bekleyin, PS4 çıkınca PS4 ve 140 Ekran bir plazma alın. İstediğiniz oyunu alın keyfinize bakın.
Şahsım olarak öyle yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri