Böyle bir hosting görmedim! Üye oluyorsun 5 tl hediye kazanıyorsun

• Kullanıcı serdar38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

serdar38

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Evet üye oldum ve hesabımda 5 tl var.
Arkadaşlar nette gezinirken bir hosting firmasına denk geldim üye oldum.Bakıyım dedim ne var ne yok diğer hosting firmaları gibimi bir fark varmı.

Bütün hosting paketlere gözgezdirdim hepsi gayet hesaplı
Bazı hosting paketlerinde domainde hediye hemde aylık 2 tl den başlıyor fiyatlar ama en çok dikkatimi çeken
seo hosting paketi ;
1 Adet A Class Özel İP
1000 MB Disk Alanı
Limitsiz Trafik
Limitsiz Alt Özellik( Addon domain Hariç)
Özel Seo Katmanı Eklentisi
Rekabete Göre İstenen Kelimelerde ilk Sayfa Garantili
1 Ay Sonunda Günlük 5 Bin Ziyaretçi Garantili
Tamamen Özel Algoritmaya Sahip Kernel Yapısı
1 Ay Sonunda Alexa 'da Yükseliş Garantili
Google ve Yandex Uyumlu Alt Yapı ile Yükseliş garantili
Hizmete Ek Seo Danışmanlığı Hediye!
Adamlar seo hediye ediyorlar.Ben ilk defa gördüm bunu.
Diğerlerinden 1 değil 10 adım öne çıktılar,siz ne dersiniz?
Kaybedecek bir şey yok
Üstelik üye olup parada kazanıyorsun
Aşagıda sizde üye olun bir bakın derim!

Burdan Refli link

Burdan Refsiz hostazor.com.tr

Son düzenleme:
Hocam 2 tane cpanel kurmayı öğrenen kendini hostingci diye lanse ediyor :)

Firmaya bir diyeceğim yok ama büyük ihtimal kirala sat yapıyordur veya vds alıp satıyordur hosting için.

Hocam 2 tane cpanel kurmayı öğrenen kendini hostingci diye lanse ediyor :)

Firmaya bir diyeceğim yok ama büyük ihtimal kirala sat yapıyordur veya vds alıp satıyordur hosting için.
Hocam siteyi bir incele derim
Adamlar ciddi bir firmaya benziyor cloud hosting,reseller,sunucu,toplu sms,ddos hosting, Seo hosting bir çok kategoride satışları var.
hocam sanki biraz fazla abarttın

İlk başta böyle düşünülmesi normaldir

Şimdi aklıma o bilindik soru geldi :) satışı siz yapmadığınız için baltalama falanda sayılmaz.

1 Adet A Class Özel İP
10000 MB Disk Alanı
Limitsiz Trafik
Limitsiz Alt Özellik( Addon domain Hariç)
Özel Seo Katmanı Eklentisi
3 Gün Sonunda Günlük 25 Bin Ziyaretçi Garantili
Tamamen Özel Algoritmaya Sahip Kernel Yapısı
3 Gün Sonunda Alexa 'da Yükseliş Garantili
Google ve Yandex Uyumlu Alt Yapı ile Yükseliş garantili
Hizmete Ek Seo Danışmanlığı Hediye!

bu paket yıllık 350 lira ve 3 gün sonunda 25k ziyaretçi garanti böyle bir siteyi kendi hazırlasa adsense koysa k başı min 50 kuruş kazandırsa site desek günlük 12.5 lira 10 günde 125 lira 1 ayda 375 lira ediyor

haklarında olumsuz birşeyde bulamadım ama 3 günün sonunda 25k ziyaretçi fazla iddialı olmuş

Son düzenleme:
İlginç hiç şikayet konuları yok, denemek için alsak mı bi paket.

böyle saçma bir kampanya görmedim. cahil insanlarıon parasını sömürmekden başka bişideğil. hani 5 lira üye olduk 0 llira yazıyor ?

Sadece bu firma değil,bütün seo danışmanları dolandırıcı benim gözümde.

Seo olayini size nasil anlatacagimi bilemedim.Bakin ben bir site kurdum,3 ay altyapisi ile ugrastim ve 1 ocakta actim.Büyük emekler ve masraf var.Önceleri siteye faydasi olsun diye bende SEO cu pesine düstüm ama zamanla arastirarak ve SEO cularla görüserek %95 nin SEO cu gecinen ama aslinda bizlerin bildiginden daha fazla bir bilgiye sahip olmadiklarini gördüm.Iddia ediyorum Türkiye de 100 SEO firmasi varsa belki sadece 2 veya 3 tanesi bu iste uzmandir.Onlara da bizler is yaptiramayiz cünkü Ülkenin en büyük sirketlerine calisiyorlar.

20 ye yakin kisi ve firmayla görüstüm hepsi sahtekar,Cogunun cok güzel siteleri var.Insanin hemen inanasi geliyor.Hepsi lafta cok iddiali.Adamlara diyorumki bana ne vaad ediyorsun ? Google de 1.2.5.10 sayfada cikmakmi ?. Tamam vaadini yerine getir sonrasinda ücretin 100 tl ise ben sana 150 tl verecegim.Ancak önce bana basariyi göster.Fakat hicbiri kabul etmiyor.Alacaklar parayi sacma sapan bloklardan backlink verecek,Üstüne birde sana sahte trafik yollayacak.1 ay sonra site suni olarak öne cikacak,Sen biraz daha para vereceksin ve sonunda Google seni sepetleyecek.

Adamlar vicdansiz,Demiyorlarki,Bu adam bu siteye para harcamis,emek vermis.vs. Basiyor siteye Blackseo yu aliyor parayi sonra site sandbox'a...

Almanya da SEO firmasiyla görüstüm,Adamlar dürüst.Kesinlikle uyduruk backlink ve sahte izlenim isine girmiyorlar.Bizimkiler gibi ''abi sen merak etme 1 ay sonra ilk sayfadasin'' demediler.Hepsi temkinli 1 ay calisacak basarisina göre parasini alacak.Bunu onlar teklif ediyor üstelik.Bir nevi prim gibi.

Son olarak SAKIN BOS VAADLERE INANMAYIN, Paranizi sokaga atmayin.Ne vaad ediyorsa yapsin parasini öyle verin.AYRICA SIZE GÖNDERECEKLERI BACKLINKLERI KONTROL EDIN

böyle saçma bir kampanya görmedim. cahil insanlarıon parasını sömürmekden başka bişideğil. hani 5 lira üye olduk 0 llira yazıyor ?

Hocam Satış ortaklığı var oraya tıkla olması lazım 5 tl
Yoksa dön yaz burada bende sorayım firmaya ne oldu ne olmadı

Edit: ilk girişte goremiyorsun, sonraki sayfada çıkıyor

Son düzenleme:
Sahibi kani başpınardır seo uzmanıdır webtures sahibi kaan hocamızda tanıyor sahibini tanıyorum güvenilirdir

Satıcı burada "Hopparatorotorinocuk" odaklı ve benzeri tadında bir kelimede ilk sayfa garantisi verdiğini söylüyor.
1 Ay Sonunda Günlük 5 Bin Ziyaretçi Garantili
Satıcı burada sanırım gerekirse botla 1 sn. durabilecek ve hemen çıkacak 5k ziyaretçiden falan bahsediyor.
SEO konusunda bu şekilde garanti konuşan adamlar sanırım şaka yapıyor olmalılar. Sözleşmelerini falanda inceledim ancak sadece "Siteniz kapanırsa, yönlendirilirse falan ücret geri iade edilir ve backlink masrafları düştükten sonra geri ödeme yapılacağı" falan yazıyor. Yani sınırsız hosting'de %15 CPU koyulup reklam politikası izlersinde SEO konusunda bu derece insanların duygularıyla oynayıp "Garanti, gani gani hit gelcek" vaatlerini etik bulmuyor ve kınıyorum.
Ayrıca [MENTION=16097]serdar38[/MENTION] konuda verdiğin siteyi ne kadar incelediysem de senin burada konundaki;
1. Hafta Sonunda Günlük 5 Bin Ziyaretçi Garantili
1. Hafta Sonunda Alexa 'da Yükseliş Garantili
Vaatlerini resmi sitede göremedim. En aşağı pakette 1 ay yazmış ve 35-50 falan diye devam etmişler. Sanırım bu da senin satış ortaklığında kullandığım reklam politikası. Bari 1 günde falan yazsaydında gözümüz gönlümüz, duygularımız şenlenseydi.

Sadece hosting konusunda nasıllar acaba hiç şikayet konusu yok cidden r10 da falan baktım da pek ters bir şeyler yok şirket hakkında.

Seo olayini size nasil anlatacagimi bilemedim.Bakin ben bir site kurdum,3 ay altyapisi ile ugrastim ve 1 ocakta actim.Büyük emekler ve masraf var.Önceleri siteye faydasi olsun diye bende SEO cu pesine düstüm ama zamanla arastirarak ve SEO cularla görüserek %95 nin SEO cu gecinen ama aslinda bizlerin bildiginden daha fazla bir bilgiye sahip olmadiklarini gördüm.Iddia ediyorum Türkiye de 100 SEO firmasi varsa belki sadece 2 veya 3 tanesi bu iste uzmandir.Onlara da bizler is yaptiramayiz cünkü Ülkenin en büyük sirketlerine calisiyorlar.

20 ye yakin kisi ve firmayla görüstüm hepsi sahtekar,Cogunun cok güzel siteleri var.Insanin hemen inanasi geliyor.Hepsi lafta cok iddiali.Adamlara diyorumki bana ne vaad ediyorsun ? Google de 1.2.5.10 sayfada cikmakmi ?. Tamam vaadini yerine getir sonrasinda ücretin 100 tl ise ben sana 150 tl verecegim.Ancak önce bana basariyi göster.Fakat hicbiri kabul etmiyor.Alacaklar parayi sacma sapan bloklardan backlink verecek,Üstüne birde sana sahte trafik yollayacak.1 ay sonra site suni olarak öne cikacak,Sen biraz daha para vereceksin ve sonunda Google seni sepetleyecek.

Adamlar vicdansiz,Demiyorlarki,Bu adam bu siteye para harcamis,emek vermis.vs. Basiyor siteye Blackseo yu aliyor parayi sonra site sandbox'a...

Almanya da SEO firmasiyla görüstüm,Adamlar dürüst.Kesinlikle uyduruk backlink ve sahte izlenim isine girmiyorlar.Bizimkiler gibi ''abi sen merak etme 1 ay sonra ilk sayfadasin'' demediler.Hepsi temkinli 1 ay calisacak basarisina göre parasini alacak.Bunu onlar teklif ediyor üstelik.Bir nevi prim gibi.

Son olarak SAKIN BOS VAADLERE INANMAYIN, Paranizi sokaga atmayin.Ne vaad ediyorsa yapsin parasini öyle verin.AYRICA SIZE GÖNDERECEKLERI BACKLINKLERI KONTROL EDIN

hocam aslında olay çok basit. googleye seo yaz ve ilk çıkan siteye seo işini yaptır. :D

Satıcı burada "Hopparatorotorinocuk" odaklı ve benzeri tadında bir kelimede ilk sayfa garantisi verdiğini söylüyor.

Satıcı burada sanırım gerekirse botla 1 sn. durabilecek ve hemen çıkacak 5k ziyaretçiden falan bahsediyor.
SEO konusunda bu şekilde garanti konuşan adamlar sanırım şaka yapıyor olmalılar. Sözleşmelerini falanda inceledim ancak sadece "Siteniz kapanırsa, yönlendirilirse falan ücret geri iade edilir ve backlink masrafları düştükten sonra geri ödeme yapılacağı" falan yazıyor. Yani sınırsız hosting'de %15 CPU koyulup reklam politikası izlersinde SEO konusunda bu derece insanların duygularıyla oynayıp "Garanti, gani gani hit gelcek" vaatlerini etik bulmuyor ve kınıyorum.
Ayrıca [MENTION=16097]serdar38[/MENTION] konuda verdiğin siteyi ne kadar incelediysem de senin burada konundaki;

Vaatlerini resmi sitede göremedim. En aşağı pakette 1 ay yazmış ve 35-50 falan diye devam etmişler. Sanırım bu da senin satış ortaklığında kullandığım reklam politikası. Bari 1 günde falan yazsaydında gözümüz gönlümüz, duygularımız şenlenseydi.
Hocam bu konuyu kendilerine ilettim.Onlarda yazımsal yanlışlık yaptıklarını ve düzelteceklerini söylemişlerdi düzeltmişler demekki.

Sadece hosting konusunda nasıllar acaba hiç şikayet konusu yok cidden r10 da falan baktım da pek ters bir şeyler yok şirket hakkında.

Evet hiç şikayete bende rastlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri