kardeşim bir zamanlar tek video attığım kanal vardı yabancı bir şarkının şarkı sözlü videosunu yapmıştım tam 537k izlenim sadece üç günde tabi o zmnlar para açma yok telif de gelmedi çatır çatır para kasıyor tek video 500k dan sonra dedim ki lan zengin oldum bu tür kanalda video devam 10 15 video yaptım bu türde sonra ne oldu bil o video 600k ya yakın ihtar attı daha sonra yüklediğim diğer videolarda daha 500 izlenim yokken onlardan da ihtar geldi aynı dakikada ve kanal boom patladı o zmnlar spamcıyız tabi ıpden girilmiş bütün kanalları kapadı youtube
-
Şimdi gelelim günümüze bugunlerde çok güzel şeker veren bir sözü var youtuben nedir tamam video telifli para kazanma video sahibine gidiyor. sende diyorsun ki iyi ya para video sahibine gitsin ben de abone kasmak için tutarım bu video güzelde o video 200 k 300 veya 1m izlenim alınca pat ihtar pusuya kurban kanal
-
velhasıl
emeksiz iş . iş değildir. kamera önün de çekilmeyen ve yayınlamayan bir kanalın yarına garantisi yok yok yok
-note geçmişden kalan eski büyük kanallarda montaj videolar parayı hala götürüyor onlara bişi olmaz ama yeni kanallarda artık özgün montajda bile para kazanma onay zor