Böyle bir spam mesajı alan oldu mu ?

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün 5 tane bu türden mesaj aldım. Outlook'a bakınca 5 yeni mail gördüm Youtuube'den bir an korktum telif falan sonra az rahatladım dedim klasik video izletme mesajı falan ama öyle çıkmadı. Mesajda ki videolar benim videolarımdı çünkü ) Mesajın hemen altında benim videom vardı.

Mesaj içeriği aynen şöyle:
My name is Angelos Sarras

I noticed that you don't have a link in the description of your video which I just watched.
I was wondering if you would place a link in your video description to one of my sites for $20/month?

This is literally 30 seconds work for you and I will offer you $240 per year for doing it. The link will be similar to this one: MTTB SYSTEM — MTTB

It offers people the opportunity to learn how to generate extra income online. If you agree then I will PayPal you the money once you place the link, so there is no catch here. I will also keep sending you $20 per month for each month your video displays the link.

I am a real person and you can contact me by either replying to this message, visiting my site Angelos Sarras | Build your Business and Make Money Online or by sending me an email to [email protected]

Look forward to hearing from you!

Angelos Sarras

Banada geldi böyle mesaj, geri dönüş yapmadım açıkcası. Çünkü yayınlamamı istediği link kategorimle alakasızdı, kanalın kalitesi açısından girişmedim böyle bir şeye :)

Banada geldi böyle mesaj, geri dönüş yapmadım açıkcası. Çünkü yayınlamamı istediği link kategorimle alakasızdı, kanalın kalitesi açısından girişmedim böyle bir şeye :)
Tam olarak söylemek istediği nedir ? Ne karşılığında ne istiyor ? Benim de kanal az kalitelidir. Mesaj içeriğini anlayamadım

youtube da bizim türkler nasıl yorum atıyor evden gelir diye blogspot uzantılı siteleri bu elemanda sana demiş netten para kazanma blogunun linkini yayımlarsan video describtionda aylık 20$ ödeyecekmiş.

dostum rekam vermek istiyolar sana para karşılığı ama ugraşamassın boşver ok sil gitsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri