Böyle hata yapılmaz -

• Kullanıcı Sertan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sertan

Kayıtlı Üye
edit : -sorunu çözdüm arkadaşlar başınıza gelirse diye yazının sonuna ekliyorum herkesin bilgisi olsun-

Arkadaşlar sinirden gülüyorum resmen sinirlerim bozuldu

2010dan beri adsenseden, 2012den beri youtubedan para kazanıyorum, güya senelerin tecrübesine sahibim, güya bu konularda bilgiliyim, güya sağa sola şu şöyle bu böyle yapılır diye akıl veriyorum gel gör ki yaptığım şu hataya bak..

bi videoma yorum atan birisine cevap vermek için kanalı google plusa bağladım. yorumu attıktan sonra plus bağlantısını kesiyim dedim, hay aklımı öpiyimki bağlantıyı kesmeden gidip plus profilini sildim..

kanal manal herşey uçtu gitti. hepsi kendi çekimim olan prof özgün videolar uçtu. tamda bi video attım anında 301e takıldı yorumlar havada uçuştu vurgun kapıda derken elin ingilizine laf anlatıcam diye ne hallere düştük :o videoda boş beleş değil greenboxlu cgili yanar dönerli bişey :D studyoda sabahladık emekler uçtu gitti

sorunla ilgili geri bildirimde bulundum, sorunuz alınmıştır ilgilenicez tarzında bi mail gelmiş şimdi otomatik cevap şekli,

daha önce hiç telif 3. taraf flag ihtar bişeyle karşılaşmadım bu kanalda, ne olur sizce kanal geri gelir dimi ? özellikle daha önce bu sorunu yaşamış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

şimdiden çok sağolun :o

ÇÖZÜM :

çözüm çok basitmiş aslında. tekrar kanal oluşturuyoruz kanal oluşturma ekranında ad soyad yerine bir işletme adı kullanmak istiyoruma tıklıyoruz karşımıza gelen kutuda zaten kanalımızın adı yazılı halde geliyo değiştirmeden devam diyoruz ve mutlu son :D kanalımız videolarımız ve diğer herşeyle beraber tekrar karşımızda :)

hemen silinmemesi lazım geri gelebilir ama 1-2 mail daha at biri görüp cevap verir herhalde. Böyle bi sorunla karşılaşanda hiç duymadım kardeş.

hemen silinmemesi lazım geri gelebilir ama 1-2 mail daha at biri görüp cevap verir herhalde. Böyle bi sorunla karşılaşanda hiç duymadım kardeş.

hocam ilklerin adamıyız ya bizi bulur hep :D hallettim cevap için teşekkürler

Insallah geri dönüşü vardır hocam.Cevap gelirse konu üzerinden yazar mısın?

hocam sorunu çözdüm, çözümü konuya ekledim aslında çok basitmiş çözümü ama işte emeğin gitmesi yada gitmiş gibi gözükmesi ister istemez can sıkıyo tabi :o neyseki hallettik cevap için teşekkürler

hocam ilklerin adamıyız ya bizi bulur hep :D hallettim cevap için teşekkürler

hocam sorunu çözdüm, çözümü konuya ekledim aslında çok basitmiş çözümü ama işte emeğin gitmesi yada gitmiş gibi gözükmesi ister istemez can sıkıyo tabi :o neyseki hallettik cevap için teşekkürler

Kendi kanalım gibi sevindim geçmiş olsun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri