Böyle Kanal Olmaz Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ilk defa görüyorum bunu fena halde zoruma gitti bu nedir

Yazıklar olsun, senin için bizler için canlarını verdi bu aslanlar.

Cennette ne gibi güzelliklerle karşılacaklar, bunları konuşmak yerine. Neyse banlanmak istemiyorum.

Terbiyesiz herifler.

Askerde 14 gün banyo yapamadım n'oldu şimdi?
Neyin kafası bu ya?
Asker vatan derdinde,bunlar alinin velinin bilmem neresinde...

sözlüklere twittera yayılmaya başladı amaçlarına ulaşamadan kendi bataklıklarında boğulacaklar milletimiz bu beyin yıkayıcılara gereken cevabı verir en kısa sürede

Köyün birine bir imam atanır. Köylü ile çok güzel anlaşır ama her eşek anırışındaki köylünün abdest yenilemesine bir türlü anlam veremez.
Dikkatini çeken bu durumun nedenini sorar. İçlerinden birisi, yıllar evvel köyün imamının, “eşeğin anırdığını duyarsanız abdestiniz bozulur” dediğini, o yüzden de, yıllardır bunu uyguladıklarını söyler. İmam, böyle bir şeyin olamayacağını söyleyerek olayı araştırır.
Öğrenir ki, çok yıllar evvel, köyde su olmadığı için köy halkı toprakta abdest alırmış, yani teyemmüm yaparmış. Tabi ki, köye su, eşeklerin sırtında taşındığı için de, o zamanın imamı bir vaazında; “köyde su olmadığı için, abdestinizi toprakla alabilirsiniz ancak, eşeğin sesi duyulduğunda sırtında su taşıdığını bildiğiniz için, toprakla alınan absdest bozulur, çünkü artık su vardır’’ demiş.
Ancak vaazı gönülsüz dinleyen bir köylü, sadece “eşek anırmasını duyarsanız abdest bozulur” kısmını okuyup, bunu da halka yaydığı için, herkes de sorgulamadan bunu uygulamış.

bunların alayını diyecem de gunlerden cuma tovbe estf. cidden bu kanallara anlam veremiyorum. arap ulkeleri denince afedersiniz donlarını sıyırıp en one kosuyorlar kendi ulkelerinde vatan topraklarını koruyan mehmetciklerin sehit oldugu bu gunlerde dilim varmayarak soyluyorum sehit askerlerimiz icin sehitliklerini tartısır hale getiriyorlar allahım kahreylesin bu ve bunun gibi ulke uzerinde oyun oynayan medya gruplarını. amin.

Önce tepki çekip sonra iyi kötü reytingden bir kısım kitle oluşturma derdi mi yoksa gerçekten bu konu başlığı ilgi çeker diye düşünüp duyarsız olacak insanlarda var mı hayır varsa cidden kimse bundan sonra 2000 lerde doğanlar aptaldır ayağı yapmasın artık bildiğiniz koskoca adamlarda gram beyin kalmamış.

Aslında '' İnşallah Şehit '' dememiz gerekiyor
Sonra açıp Kuranı araştırmamız gerekiyor
şu bu ne demiş önemli degil yeterki Kurana mualif olmayalım

Şehit olmanın ilk şartı şüpesiz Müslüman olmak ( Sözde degil )

Ben her zaman Allahın emirlerinin falancaya filancaya göre degilde Kurana göre
Sansürsüz ve eksiksiz tüm boyutları ile insanlara anlatılmasından yanayım
Anlatılmayı da gectim migrosta bile kuran meali satılan bir ülkede
Tüm Müslümanlar Kuranı anlamak zorundadır
Kuranın ilk emri budur İKRA - oku demek arapcada ve ingilizcede aynı zamanda anla demektir

Son düzenleme:
Din üzerinden prim yapıyorlar, sorulacak soru bulamıyorlar. Geçende cennete gidecek 7 grup diye bir konuşma yapmışları prograwmın en sonunda acıkladı adam prim yapanın ...

Yüce Allah din ve şehıtlerımız üzerinden menfaat çıkar dunyalık elde etmek için uraşanları bildiği gibi yapsın inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri