Böyle özgünler yapsak nasıl olur :)

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Finans üzerine şarkı yapın :D TBM'si yüksek olur belki :D

Ah bankalar bankalar, ödenmiyor bu borçlar, hadi naz yapma ver kredi, kalmasın boynu bükük bu garibanlar :P

---------- Mesaj saat 01:23:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:38 civarında gönderildi. ----------

Bu arada şiiri okuyan Turabi mi :p

Diğer konu kaldırıldı. Ben beğenmedim söyleyen arkadaşın sesini vasat gibi geldi ama sesi olan yapar tabi yapıyordurda zaten :) belki de şarkı sesine uymamıştır ilk dinlemekle anlaşılmaz

Ah bankalar bankalar, ödenmiyor bu borçlar, hadi naz yapma ver kredi, kalmasın boynu bükük bu garibanlar :P

---------- Mesaj saat 01:23:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:38 civarında gönderildi. ----------

hahaha abi bence bu muhteşem fikri kimse görmeden sil :)

yok arkadas :D

Diğer konu kaldırıldı. Ben beğenmedim söyleyen arkadaşın sesini vasat gibi geldi ama sesi olan yapar tabi yapıyordurda zaten :) belki de şarkı sesine uymamıştır ilk dinlemekle anlaşılmaz

Dogrudur hocam ilerleyen vakitlerde begenirsiniz belki :)

Mobilden yaziyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Dün arkadaşlarla mangalde bi iki video çekelim dedik, böyle videolar çıktı :) Sizce nasıl olmuş, Youtuber'lar olarak yorumlarınız diğer insanlara nazaran çok daha önemli :D
Şimdiden teşekkürler.

VİDEO: https://www.facebook.com/photo.php?v=10203558259427333&set=vb.1540361516&type=2&theater

Kardeş K. bakma indirdim 20 kopya yapdım kanallarıma dağıtım . İnşallah iyi izlenir :D :D

Yok öyle Bişey Şaka :) . Ama Benim Bildiğim Kadar Herşey Kanalın Abonesine Bakar Kardeşim . Çünkü Bugün 500 Bin Abonesi Olan Adam Arabada 2 Cümle Konuşup Atıyor kafadan 200 Bin izlenme Alıyor. Anlattığı şey de bugün pazar bilmem nereye gidecem şunları yapcam şunlaı alacam vs vs. Sen Böyle Çekip Yükle Bıkmadan Abone Biriktir Sonra Gün Gün Geçtikçe

Örnek Vereyim . Ben 4 Sene Önce Bi kanal Keşfettim Abonesi Henüz Çok Azdı Yabancı Tabiki . Güzel videolar da yapıyordu . izlenmeler fena değildi 50 bin 100 bin gibi. gel gelelim 2014'e adamın 2 Milyon Abonesi Var Tabi Şimdi Şirket Olmuş Adam çünkü Bi Videosu haftada 10 Milyon oluyo . Sen Düşün Sabır Olacak ve Kaliteli Çalışacan Abicim . Bugün Başla Ufaktan Kazanma Ama Beş Sene Sonra Sefasını Sür. Ben Bu Fikirdeyim ..

Kardeş K. bakma indirdim 20 kopya yapdım kanallarıma dağıtım . İnşallah iyi izlenir :D :D

Yok öyle Bişey Şaka :) . Ama Benim Bildiğim Kadar Herşey Kanalın Abonesine Bakar Kardeşim . Çünkü Bugün 500 Bin Abonesi Olan Adam Arabada 2 Cümle Konuşup Atıyor kafadan 200 Bin izlenme Alıyor. Anlattığı şey de bugün pazar bilmem nereye gidecem şunları yapcam şunlaı alacam vs vs. Sen Böyle Çekip Yükle Bıkmadan Abone Biriktir Sonra Gün Gün Geçtikçe

Örnek Vereyim . Ben 4 Sene Önce Bi kanal Keşfettim Abonesi Henüz Çok Azdı Yabancı Tabiki . Güzel videolar da yapıyordu . izlenmeler fena değildi 50 bin 100 bin gibi. gel gelelim 2014'e adamın 2 Milyon Abonesi Var Tabi Şimdi Şirket Olmuş Adam çünkü Bi Videosu haftada 10 Milyon oluyo . Sen Düşün Sabır Olacak ve Kaliteli Çalışacan Abicim . Bugün Başla Ufaktan Kazanma Ama Beş Sene Sonra Sefasını Sür. Ben Bu Fikirdeyim ..

hocam bu tür yazıları okuyunca çok hevesleniyorum darısı başımıza inş.

Aynen biyerden başlamak lazım..

Açılmıyo ki dinleyemedim
Video facebook üzerinden herkese açık olarak paylaştım. YT atarsam link veririm.
hocam bu tür yazıları okuyunca çok hevesleniyorum darısı başımıza inş.

Aynen :) İnşallah.

ben ilerde her programın kurulumu ve hatalarını anlatan videolar hazırlamak istiyorum inşallah tutar

sık kulanılanlara ekledim çevirip çevirip dinlerim ;) güzel on numara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri