Böyle Yapsam Sakıncası Olur Mu ?

• Kullanıcı MORALES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MORALES

Kayıtlı Üye
Kıymetli arkadaşlar herkese merhaba.

Birden fazla youtube hesabı sahibi olan biri, bu hesaplara tek bir tarayıcı üzerinden giriş yapsa, bir sakıncası olur mu?

Yani örnek vermek gerekirse. 6 tane özgün Youtube hesabım var diyelim. Hepsi de farklı mail adreslerine kayıtlı hesaplar. Hepsi de aynı dilde ama farklı kategorilerde hizmet veriyor mesela.

Şimdi Chrome üzerinden bu 6 özgün hesabı, aynı tarayıcı üzerinden ve IP değiştirmeden girmem, hesapların istikbali ve selameti açısından bir tehlike arz eder mi?

Youtube'un özgün hesap,mail ve kanal açısından bir sınırlaması var mı?

ihtimali var ama çok çok çok düşük hocam. Hiiç risk almıyım diyosan giriş yapma 1 tanesi kapatılırsa diğerleride kapatılabilir. Ama dediğim gibi çok düşük ihtimal

Yok. Ama para kazanması açık olan varsa onun için ayrı tut derim. Çakışma söz konusu olursa başka hesaba yüklesen bile kapanabilir

Hurafe hocam bunlar, hiçbir şey olmaz. 3 yıldır bütün kanalları tek tarayıcıdan yapıyorum, ayrıca tanınmış youtuberlerin 3-4 tane yabancı dillerde kanalları var, kimseye bir şey olduğu yok, kendinize boş yere uğraş vermeyin.

ben yıllardır giriyorum sorun olmadı.

düzenli olması açısından portable tarayıcı kullanılabilir, kanallara ait kaynak vb link için portable tarayıcıya favori ekleyebilirsiniz.

veya kullandığınız gmail adresini diğer kanallara yönetici/düzenleyici olarak davet edebilirsiniz. böylece kendi gmail adresinizi oturum açtığınız gibi diğer tüm kanallarada oturum açmış olacaksınız.

Sıfır risk en güzeli . Ben 2 özgün kanalım için ayrı birer sim kart , ayrı birer internet hattı ve ayrı birer tablet aldım.

Mcn yönetirken bazen onlarca kanala girip çıkıyordum. Hiçbirşey olmuyor merak etmeyin.

spam yapmıyorsan istersen 100 tane aç google sana bu imkanı vermiş zaten ama düzen açısından her kanal ayrı tarayıcı veya portable olması daha mantıklı gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri