Breaking Bad İzleyenlere dizi önerim.

enginilicali

Kayıtlı Üye
Breaking Bad izleyipde hayran kalanlara haberi olmayanlara önerim ,

Better Call Saul !!

better-call-saul-season-3-gus-fring-giancarlo-espositro-bob-odenkirk-jimmy-mcgill-mike-ehrmantraut-johnathan-banks-800x600.jpg

Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak gösterilen Breaking Bad ‘in yaratıcısı Vince Gilligan ‘dan yeni bir dizi: Better Call Saul. Hem de Breaking Bad ‘in en ilginç karakterlerinden Avukat Saul Goodman başrolde. Enerjik, kurnaz, iş bitirici Saul Goodman ‘ın ceza avukatlığına başladıktan sonra, suç dünyasına geçişini hikayeleştiren Better Caul Saul, Breaking Bad gibi yenilikçi senaryosu ve kara mizah temasıyla yine çok ilgi çekeceğe benziyor.

Dizinin ilk bölümleri Saul ‘un Walter White ve Jesse Pinkman ile karşılaşmasından daha öncesine odaklanacak. Ama Breaking Bad ‘in oyuncu kadrosundan bazı isimleri dizide izleyebileceksiniz. Breaking Bad hayranları olarak diziden beklentimiz çok yüksek. Better Call Saul.​

breaking bad'i izleyipte bu diziyi bilmeyen adam interneti kapatsın gitsin

Son bölümünü daha bugün izledim. Çıkar çıkmaz izliyorum. Bir şeyler yazacağım ama spoiler olur diye yazmıyorum. Sadece özellikle sezon 3 çok güzel gidiyor :)

Şükür 8.bölüm gelmiş :) süper dizi bende öneriyorum. Yorum atan arkadaşlar dizi önerilerinide yapsın bunu izleyen bunuda izleyebilir tarzında bilgilenelim :)

Ben ilk bölümüne bakmıştım bitek çok sarmamıştı ama herkes öneriyor izleyeceğim bu gidişle :D

Hatta bana göre Better Call Saul daha güzel geliyor. daha keyifli.

Hayattan soyutlanıyorum better call saul izlerken. Mike'ın sahneleri zaten en keyif aldığım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri