Browseo Gmail Creator

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar gmail creator sistemi iyi kötü anlatacam...(Bildiğim kadarıyla)

1. smspva.co sitesine üye oluyoruz ve webmoney hesabı gibi hesaplardan kredi satın alıyoruz.(smspva key alıp browseo ekliyoruz) Gmail Youtube $ 0,1 bildiğim.

2. de-captcher.com veya deathbycaptcha.com üye olarak kullanıcı adı ve şifremizi ekliyere captcha sistemi geçiyoruz.. 5k CAPTCHAs
S$6.95 satın alabiliriz. (en uygun deathbycaptcha bildiğim )

MkvWB6.png

J3l6Oj.png

Ücretsiz indirebileceğiniz resmi sitesi : FREE Email Account Creator Unleashed! — Brow·seo - /'browzio/

Resmi kanalı gmail hakkında bilgi : https://www.youtube.com/watch?v=NioIcgN6RuY

Artık konu altında herkes birbirine yardımcı olur :)

Browseo Gmail Creator Link : http://www42.zippyshare.com/v/Fu81Mb68/file.html

Son düzenleme:
forumda mail satan herkes bu programı kullanıyor. email şifre kombinasyonlarına bakın isterseniz. gerçi konu ek kalıcı değil ama neyse:D

bu bottan açtığımız hesapları ytde kullanabilir miyiz sağlam oluyor mu ?

hocam starta basınca sınırsız açıyor mu sonra bizim yapmamız gereken bir şey var mı ?

birde IP değiştirme olayınıda yapıyor mu

programı sitede çok gördüm ama acayip üşengecimdir hiç denemedim hala da denemiyorum. işe yarar derseniz indiririm : )

iyimiş program teşekkürler paylaşım için

şuan numara alınamıyor :)
site birazdan çöker

Eline sağlık dostum. Çok uzun süre önce denemiştim programı ama smspva bağını tam kuramadığım için efektif olmamıştı. paylaştığın program son sürüm mü acaba?

Eline sağlık dostum. Çok uzun süre önce denemiştim programı ama smspva bağını tam kuramadığım için efektif olmamıştı. paylaştığın program son sürüm mü acaba?

facebook gruop sayfasında en son sürüm olacak bunu paylaştı.yeni sürüm geleceğini söyledidede... Browseo adında aslında sattığı bir programı var. 497 $ olması lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri