BTC Yatırım sitesi (HYIP)

LuckY7

Kayıtlı Üye
BTC plaza 8 aralıkta açılmıs 100 gündür 5468 üyesi ile(en son gördüğüm rakam) aktif olan bir HYIP şirketidir. Aynı diğer şiketlerin mantığıyla ilerleyip kısa sürede yüksek kazançlar elde etmenizi sağlayan RİSK'i olan bir sistemdir.Domain kayıtları 5 yıldır 2014-2019.Ödeme işlemcileri Perfect money,Payeer ve Bitcoindir.Günlük planı vardır ama hergün getiri getiren planı yoktur.Vaadelidir planları fakat 5 günlük planı dahil bulunmaktadır.Kısa bir 5 günlük plan hesabı RİSK 1001 $.Getiri yatırdığınız para dahil 1221.22 $

BTC_plaza_calc.jpg

Şirket sertifikası,planlar yapılan yatırımlar ve çekimlerin olduğu ekran görüntüleri :)

Ref linki : https://btcplaza.biz/?ref=LuckY7

Bu resimde yatırılan para ile çekilen para gözüküyor, arada bayağı bir fark var yani kısa vadede scam olma ihtimali yok 5-10-15 günlük yatırımlar ile parayı kurtarıp çıkılabilir.Ben bu riski göze alıp ufak miktarda yatırımlarda bulundum. Hafta ortasına doğru 200 dolar daha yatıracağım. Sitenin talkgold daki konusu BTCPlaza - btcplaza.biz buradan anlık ödeme kanıtlarını görebilirsiniz.

LpjGmG.png

BTC_plaza1.jpg

Ref linki : https://btcplaza.biz/?ref=LuckY7

BTC_plaza2.jpg

BTC_plaza3.jpg

BTC_plaza4.jpg

Ben btc ile yatırım yaptım ama herşeyden önce burda amacımız beraber kazanmak bu yüzden yatırdıktan sonra üzülmeyeceğiniz miktarlarda yatırımda bulunmanızı tavsiye ederim. site 100 günden beri aktif veya ne kadar güvenilir olsa da yarın kapatıp gitmeyeceklerinin garantisi yok o yüzden elinde btc olanlar ufak tefek yatırımda bulunabilirsiniz. İyi forumlar.

Ref link : https://btcplaza.biz/?ref=LuckY7

Refimden üye olanların yatırımlarının %50 sini iade edeceğim.

Refsiz link : https://btcplaza.biz

Son düzenleme:
allah belasnı versın boyle sistemlerin 9bin tl cointecllete gitti nalet olsun

edit: dayanamıyorum 3 5 yatırcam kanımıza işlemiş illa para kaybetcez

Yatırdığın para için üzgünüm geçmiş olsun ama burası cointellect değil farklı bir site burası.

fazla kalabalık olmadan yatırım yapayım en azından su 9bin tlyı kurtaralım :D

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

peki hiç ödeme çektınmı hocam ?

fazla kalabalık olmadan yatırım yapayım en azından su 9bin tlyı kurtaralım :D

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

peki hiç ödeme çektınmı hocam ?

Bende yeni girdim hafta içi 200 dolar yatıracağım ödemeler şuan sıkıntısız 1 günlük veya 5 günlük kısa vadeli yatırım seçenekleri var.
anlık yabancıların çektiği ödemelere bu linkten bakabilirsin

BTCPlaza - btcplaza.biz - Page 125

buda gün içerisinde yatırım yapanlar

ORjaGD.png

soruştudumda cointelecten dahada beter dıyorlar yani işin piirleri yatırmıcam vazgeçtim :):o

Hocam bu sistemlerde ilk giren kazanıyor.. ama Yüklü girdiysen yine allem ediyor kullem ediyorlar parayı vermiyorlar, bi tanıdığın 120bin lirası gitti cointelect'te verecekler diye bekliyor. Bende heves etmiştim ama akıl karı iş değil

Hocam bu sistemlerde ilk giren kazanıyor.. ama Yüklü girdiysen yine allem ediyor kullem ediyorlar parayı vermiyorlar, bi tanıdığın 120bin lirası gitti cointelect'te verecekler diye bekliyor. Bende heves etmiştim ama akıl karı iş değil

Yatırım yapanlar cointelect'e dava açmış diye okudum bir yerde paralarını alacakları söyleniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.

Yatırım yapanlar cointelect'e dava açmış diye okudum bir yerde paralarını alacakları söyleniyor ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.

evet doğru face bı sayfada toplandı herkez dava açıldı ama bakalım ne olcak haklarında mafya bile dedni eski çalışanları dıyor bunu :D

Uzak durun böyle siteler bir yere kadar verirler sonra büyük vurgun yapar kapatır giderler.. Ben ponziyim diye bağırıyor zaten

allah belasnı versın boyle sistemlerin 9bin tl cointecllete gitti nalet olsun

edit: dayanamıyorum 3 5 yatırcam kanımıza işlemiş illa para kaybetcez

çok güldürdün hacı aksam aksam Allah da seni güldürsün

A dan Z ye bu sistemlerin hemen hemen hepsinin mantığı aynı
birgün mutlaka kapanıyolar
O gün geldiğinde verdiğiniz paranızı çıkartırmısınız bilemem

Allah rızası için ref için açmayın sebep olmayın lütfen yalvarıyorum, 3 5 lira reften alcaz diye milletin parası gitmesin , Ben yandım eller yanmasın oooooyyyyy ooooyyyyy

Bende daha önce böyle paylaşım yapmıştım ama anladım. Arkadaşlar yatırmayın, kazanmayın. Siz kazanırsanız başkaları kaybetecek, tam tersi olduğunu düşünsenize.
Böyle sistemlerin büyümesine izin vermemeliyiz ! :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri