Bu ai tarzı videoyu hangi site ya da programla oluşturuyorlar?

• Kullanıcı Maze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Aslında chatgpt gibi toolarda story oluşturup, bunlara bağlı text prompt yazdırıyorlar. Sonrasında bu text prompt ile leonardo.ai gibi text-to-image tool'larında görseller oluşturuluyor. Ancak görselden hareketliye çevirirken ne kullandıklarını ben de bilmiyorum. Leonardo.ai'da var bu özellik ama çıktısı bu şekilde kaliteli olmuyor.

Benim bir sorum var, promptlarla bu tür sahneler, videolar, resim - fotoları yapıp satmakta gelir var mı? Misal isteyen birisi size kafasındaki şeyi söylüyor siz buna göre resim, video, müzik veya karışımı hazırlıyorsunuz. Talep var mı böyle ai ile yapılan hizmetlere yoksa herkes ben kendim öğrenmek istiyorum diyerek promtlara zaman mı harcıyor?

"For those who are interested, this film was created using: Midjourney, Magnific, Mystic, Runway Gen-3, Kling 1.5 and Photoshop. The music was created with Udio. Premiere Pro was used to edit it all together." yorumunda neler kullandığını yazmış hocam

Leonardo AI den kino model gibi gerçekçi modellerle resim çıktısı alıp Runwaydan daha iyi olan Klingai Tarafında HD görüntü çıktısı alınarak yapılıyor

Bu dediğini yaptığını gösteren bildiğin bir video var mı?

leonardo.ai sitesine girin;
create image bölümünden preset olarak Cinematic Kino seçin promptunuzu girin ve görseli oluşturun.(negatif prompt yazarsanız görseller daha başarılı olur) Oluşturduğunuz görseli indirip kling.ai sitesine giriş yapın. Yeni üyelikte ücretsiz kredi veriyor. (leonardo.ai ve kling.ai) Kling.ai sitesine giriş yaptığınızda ai videos sekmesine girin. kling 1.0 ve kling 1.5 sürümünden istediğinizi seçin (önerim 1.5 çünkü daha iyi ve gerçekci)(Düzeltme: 1.5 sürümü ücretli ilk çıktığında ücretsiz üretiyordu ücretsiz sürüm 1.0 ile ücretsiz üretim mevcut) ai videos sekmesi altında text to video ve image to video sekmesinden image to video seçin. Bir alt kısmında prompt bölmesi var. Artık orası sizin görsel için ne üretmek istiyorsanız yazacağınız bölüm yani hayal gücünüze kalmış. Eğer yazdıklarımı beğenirseniz kanalıma abone olmayı unutmayın :D
(kanal açarsam birgün bu mesaj burada kalsın :D )
kullanacağınız siteler;
https://app.leonardo.ai/
https://klingai.com/

Son düzenleme:
leonardo.ai sitesine girin;
create image bölümünden preset olarak Cinematic Kino seçin promptunuzu girin ve görseli oluşturun.(negatif prompt yazarsanız görseller daha başarılı olur) Oluşturduğunuz görseli indirip kling.ai sitesine giriş yapın. Yeni üyelikte ücretsiz kredi veriyor. (leonardo.ai ve kling.ai) Kling.ai sitesine giriş yaptığınızda ai videos sekmesine girin. kling 1.0 ve kling 1.5 sürümünden istediğinizi seçin (önerim 1.5 çünkü daha iyi ve gerçekci)(Düzeltme: 1.5 sürümü ücretli ilk çıktığında ücretsiz üretiyordu ücretsiz sürüm 1.0 ile ücretsiz üretim mevcut) ai videos sekmesi altında text to video ve image to video sekmesinden image to video seçin. Bir alt kısmında prompt bölmesi var. Artık orası sizin görsel için ne üretmek istiyorsanız yazacağınız bölüm yani hayal gücünüze kalmış. Eğer yazdıklarımı beğenirseniz kanalıma abone olmayı unutmayın :D
(kanal açarsam birgün bu mesaj burada kalsın :D )
kullanacağınız siteler;
https://app.leonardo.ai/
https://klingai.com/

Şurayı doğru okuyabilen resmen bugün aynı içeriği üretir. Ben de arkadaş başlığı açmadan 2 hafta önce AI videolar yapıp yüklemeye başladım. Bu örnek kanal çok güzel referans oldu ve bir anda içeriklerim daha kaliteli hale geldi. Umarım başkaları da faydalanır :)

Şurayı doğru okuyabilen resmen bugün aynı içeriği üretir. Ben de arkadaş başlığı açmadan 2 hafta önce AI videolar yapıp yüklemeye başladım. Bu örnek kanal çok güzel referans oldu ve bir anda içeriklerim daha kaliteli hale geldi. Umarım başkaları da faydalanır :)

doğru okuyabilen derken acaba yanlış yazdığım bir yer mi oldu hocam ya da olayı çözerse anlamında mı okuyabilen dediniz bilemedim :)

videoyu oluşturması bir şekilde çözülür de izlenim alır mı almaz mı sıkıntı burda. ben ne yapıyorsam izlenmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri