Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunun için konu açmak gereksiz bence.en son 2 yıl önce o zamanki bilgisayarımla yükleme yaptıgım,hiçbi bota yada herhangi bi yere baglı olmayan,son 2 yılda kanala herhangi bi sebeple girip bakmadıgım,günde 3$ın ne altıne inen ne üzerine çıkan kanalım kapandıgında ben bıraktım düşünmeyi.kanalı 3 yıl önce açıp video atmışım,son 2 küsür yıldır ne iyi ne kötü anlamda en ufak bi degişiklik olmamış ama bu kanal bigün bi bakıyorum şak diye kapatılmış.ortada ne sebep var,ne sorup ögrenebilecegimiz bi muhattap.bunun gibi bikaç kanalım kapandı geçen aylarda,gördüm ki bunu önlemeninde yolu yok neden kapandı diye düşünmeninde.dm işte diyip geçmeye mecbursun....
Kanalı daha önce kaparsa sen video yükleyemezsin, onlarda üstüne yatıcak para bulamaz. Malesef DM YT'dan daha çakal.Kesinleşme olurken bir çok kanalım kapatılmış, kanalı kapananlar yoruma arkadaşlar, neden kesinleşmelerde kapanıyorlar..
benimde güzel bi kanalı kapatmışlar bugün.2 yıldır,her ay en az bi asgari ücret getiriyordu.gitti güzelim kanal....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.