Bu Beyin Özürlülere Asansör yapılmalı

Gerçekten ne kadar saygısız bir toplum olduğumuzun küçük bir göstergesi. Ordaki asansörün engelliler için olduğunu göremeyecek kadar terbiyesiz insanlar var.

Benim ariza bir yonum var boyle bir durumda sessiz kalmazdim yemin ederim...

Biz her yerde aynıyız.

Dün otobüsteyim, otobüse bir yaşlı çift bindi ama hani ayakta durabilecek durumda değildi. Orada 4 tane Türk kızımız (12-15 yaş) ne yazıkki kalkıp yer vermedi. EN sonunda orada başka yaşlı bir çift kalkıp onlara yer verdi.

Istanbul'da otobüse yaşlı bir çift bindiği zaman yüzünü otobüsün camına yapıştıranları görüyordum yada kulaklığı takıp hemen gözlerini kapatan. BU genlerimizde var herhaldeki buradada olabiliyor.

Kısaca biz her yerde aynıyız.

Son düzenleme:
Bomboş yetiştiriliyorlar banada denk gelmişti metroda annesi çocuğuna sakın kalkma diye tembih ederken gördüm. genlerinde var evet. Maneviyat eksik diğer hepsi olsada kocaman bir boşluk. Benzer ve daha beteri sayısız diğer milletlerden örnekler gösterilebilir. Türküm şükür bizde öyle birşey olmaz.

Bende sürekli böyle sorunları görüyorum cidden çok acı bir durum. Bazı insanlarımız iyi bir şey yaptığını sanıyor yer vermemekle ama gerçekten onların adına ben utanıyorum.
ALLAH ıslah etsin

Bundan 4 yıl önce otobüse bindim gene binerim arada mecburi acele işim oldukca

Neyse verdim dedem yaşında adama yer yaşım biraz daha ufak tabi,
Otobüs gel git yaptıkca tutunduğum yer koltuğun arkası tabi elim geliyor gidiyor amcada öyle olunca farkettim ben rahatsız oldu ama zaten yer verdim oturuyorsun ne öyle bakarsın ki hiç bir şey demedim inerken adam beni arkadan bi ittirdi ondan sonrada kimseye yer vermedim açıkcası pek umrumda da olmadı bizim insanımız nankör

demekki sadece yt işinde bencin insanlar yok. türkiye genel olarak bencil olmuş.

2 yıl önce bi teyzeye yer verdim, aynı yerde indik biri karşıladı onu "ee yolculuk nasıldı" diye sordu karşılayan kişi verdiği cevap "iyiydi iyi enayinin biri yer verdi rahattı yani" dedi o günden beri kimseye yer vermem umrumda değil.Tabi videoda ki durum bambaşka rezillikten öte bir şey.

Son düzenleme:
Biri çıkıp siz ne halt ediyosunuz dese yapmazlar ama onu söylecek biri de çıkmıyo nedense

2 yıl önce bi teyzeye yer verdim, aynı yerde indik biri karşıladı onu "ee yolculuk nasıldı" diye sordu karşılayan kişi verdiği cevap "iyiydi iyi enayinin biri yer verdi rahattı yani" dedi o günden beri kimseye yer vermem umrumda değil.Tabi videoda ki durum bambaşka rezillikten öte bir şey.

Hahahaha :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri