Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
a10 6500 işlemci kötümü diyorsun i5 3.nesilden @Demooo
Edit: Birde ben bu cihazı kapıda ödemeli alsam kredi kartıyla taksit yaptırabiliyormuyum arkdaşlar bilgisi olan varmı daha önce kapıda ödemeli çok alışverişim oldu ama hep nakit
AMD A10-5700 vs Intel Core i5-4440 hocam buradan bakabilirisin ısınma sorunu olabilir amd islemcilerde
6500 ama bu cihazdaki
a10 6500 hocamIntel Core i5 4440 vs AMD A8 6500
hocam i5 4.nesil ile buldum bitane karşılastırma
a10 6500 hocam
Aynen 4500 yazıyormuş benim gözler sorunlu bende 6500 diye arıyorum sonuç yokhocam resme dikkatli bakın a10 4500 yazıo
Aynen 4500 yazıyormuş benim gözler sorunlu bende 6500 diye arıyorum sonuç yok![]()
fiyatı 900 indirdik yinemi olmaz
VazgeçtimHocam o paraya git i3 islemci al amd 'nin son serileri olmadıkca bi ise yaramazz intelden vazgecme sorun parana yazık
@yavute ürün hakkında bir şey diyemem ama eğer alırsan istanbulda muhakkak çok iyi anlayan birisi elden kontrol etsin tamam desin öyle satın al ya da ikinci elle uğraşma sıfır al.. bu işler sıkıntı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.