Bu Bizim Zaferimiz , Diger Arkadaşlara İbret Olsun .

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Dizici

Yasaklanmış
Arkadaşlar SupperNovaGamePlay'i bilmeyen yoktur . Özet geçicem konuyu . Bu Arkadaş böyle kafasına göre telif yollayan birisi , Geçen banada yolladı 3 videoma para kazanma uzun video yükleme herşey iptal oldu , kazancımın içine etti diyebilirim . Bu kişinin magdur ettigi kişi sadece ben degilim . Bkz : Forumdan Bi Alican1 nickli arkadaş ta aynı durumdaydı .

Ben Yukarda verdigim konuda ki FGA'nın yaptıgı yorumu dikkate aldım Youtube'a yazdım yazıştırdım , Hemen mailin resmini göstereyim size ;

nqhxt.png

nqhy6.png

Dedigim gibi arkadaşlar böyle böyle attım maili eminim benim gibi bi çok kişide atmıştır . Yani göstermek istedigim hakkınızı aramaktan çekinmeyin sonuç böyle oluyor :) Ve böyle kafasına göre telif yollayıp insanların ekmegi ile oynayan arkadaşlar da .... anladılar onlar :)

Buda Bahsi geçen kişinin youtube kanalı (ydı :) ) http://www.youtube.com/user/SupperNovaGamePlay

Helal olsun kardeşim.Meydanı böyle üç kağıtçılara bırakmamak lazım!

kardeşim banada telif yolladı bu şahıs ne yapmam gerekiyor ...

Helal kardeşim. Adam bi daha yapmaz heralde :)

Helal olsun kardeşim.Meydanı böyle üç kağıtçılara bırakmamak lazım!

helal be işte kurtulduk birinden daha bunlardan çok var kafasına göre yolluyorlar

Aynen öyle , bi daha yapamaz zaten , böylelerine karşı bildirim göndermekten korkmayın , Şu yazdıgım mail bi örnek olsun , Resmi belgeleri isteyin vs

kardeşim banada telif yolladı bu şahıs ne yapmam gerekiyor ...

Rainbow hesap kapandıgı için telifin kalkması lazım yanlışım var mı ? Sen geri bildirim gönder videoları silmediysen resmi belgeleri iste , kullanıcıdan dönüş gelmezse 10 gün sonra youtube telifi kaldırıyor zaten .

Aynen öyle , bi daha yapamaz zaten , böylelerine karşı bildirim göndermekten korkmayın , Şu yazdıgım mail bi örnek olsun , Resmi belgeleri isteyin vs

Rainbow hesap kapandıgı için telifin kalkması lazım yanlışım var mı ? Sen geri bildirim gönder videoları silmediysen resmi belgeleri iste , kullanıcıdan dönüş gelmezse 10 gün sonra youtube telifi kaldırıyor zaten .

Hocam Şimdi kanala girdim Son videomada Göndermiş Nereden itiraz edicem şuanda ekranda kabul et sayfası var yani yeni telif gelmiş yardımcı olursan sevinirim...

Kabul et sayfası ? Hocam onun bunla bi alakası yok ki . O İçerikte olan telif diye biliyorum . Video yöneticisinde karşı bildirim gibi bişi görmüyosan onun telifle alakası yok , video içerigi ile alakası var ve o videodan para kazanamazsın .

Kabul et sayfası ? Hocam onun bunla bi alakası yok ki . O İçerikte olan telif diye biliyorum . Video yöneticisinde karşı bildirim gibi bişi görmüyosan onun telifle alakası yok , video içerigi ile alakası var ve o videodan para kazanamazsın .

Hayır hocam Bu süpoernova yolladı 3 gün önce şimdi o tekrar videoya tellif yolladı sana yaptığının aynısı videyu sildirme telifi Bak resim paylaşıyorum şimdi Ekli dosyayı görüntüle 78

Hayır hocam Bu süpoernova yolladı 3 gün önce şimdi o tekrar videoya tellif yolladı sana yaptığının aynısı videyu sildirme telifi Bak resim paylaşıyorum şimdi Ekli dosyayı görüntüle 78

Tamam hocam kabul edin onu , gerekli şeyleri yapın . Sonra Video yöneticisinden Karşı Bildirim Gönder bölümü vardır o videonun altında , karşı bildirimde bulunun . Resmi Belgeleri isteyin

Tamam hocam kabul edin onu , gerekli şeyleri yapın . Sonra Video yöneticisinden Karşı Bildirim Gönder bölümü vardır o videonun altında , karşı bildirimde bulunun . Resmi Belgeleri isteyin

Hocam Burayamı yazıyoruz Bak resim paylaşıyorum...

Helal olsun sana kardeşim.
Bir sorum olacaktı. Karşı bildirimi maille mi yapıyoruz yoksa youtube aracılığıyla mı? Bir de siz hem Türkçe hem de ingilizce karşı bildirimde mi bulundunuz. Resimde hem Türkçe hem de ingilizce var da ondan soruyorum. Tekrar tebrik ediyorum sizi.

Helal olsun sana kardeşim.
Bir sorum olacaktı. Karşı bildirimi maille mi yapıyoruz yoksa youtube aracılığıyla mı? Bir de siz hem Türkçe hem de ingilizce karşı bildirimde mi bulundunuz. Resimde hem Türkçe hem de ingilizce var da ondan soruyorum. Tekrar tebrik ediyorum sizi.

Hocam alttaki mail youtube'den gelen oto mail onu ben yazmadım . Şimdi şöyle söliyim size ilk başta youtube üzerinden videonun üzerinden karşı bildirim yollarsın , o hem youtube'ye gider hemde özrünü yazarsın şahıs'a gider . Şahışın insafiyetine kalmıştır , telifi belki çeker ilk bunu yap .

Baktın olmuyor Ya Herro Ya Merro de " lan zaten gitmiş kanal para kazanamıyorum video yükleyemiyorum " yolla youtube'a benim attıgım gibi bi mail , Mail de kesinlikle Resmi belgeleri iste , çirkin konuş :) bu kişi dolandırıcıdır kendi telifi olmayan bir şeye böyle böyle kafasına göre sallıyo felan ,

Tüm herşey Türkçe olabilir ingilizceye gerek yok

Hocam Senin yazdığın iletiyi text olarak paylaşırmısın copy yapayım yollayayım olurmu ?

Dizici senin yaptigin sikayet dogrulutusunda mi kanalin kapatildigini saniyorsan büyük yaniliyorsun :D Admini taniyorum ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri