Arkadaşlar SupperNovaGamePlay'i bilmeyen yoktur . Özet geçicem konuyu . Bu Arkadaş böyle kafasına göre telif yollayan birisi , Geçen banada yolladı 3 videoma para kazanma uzun video yükleme herşey iptal oldu , kazancımın içine etti diyebilirim . Bu kişinin magdur ettigi kişi sadece ben degilim . Bkz : Forumdan Bi Alican1 nickli arkadaş ta aynı durumdaydı .
Ben Yukarda verdigim konuda ki FGA'nın yaptıgı yorumu dikkate aldım Youtube'a yazdım yazıştırdım , Hemen mailin resmini göstereyim size ;
Dedigim gibi arkadaşlar böyle böyle attım maili eminim benim gibi bi çok kişide atmıştır . Yani göstermek istedigim hakkınızı aramaktan çekinmeyin sonuç böyle oluyor
Ve böyle kafasına göre telif yollayıp insanların ekmegi ile oynayan arkadaşlar da .... anladılar onlar 
Buda Bahsi geçen kişinin youtube kanalı (ydı
) http://www.youtube.com/user/SupperNovaGamePlay
Ben Yukarda verdigim konuda ki FGA'nın yaptıgı yorumu dikkate aldım Youtube'a yazdım yazıştırdım , Hemen mailin resmini göstereyim size ;
Dedigim gibi arkadaşlar böyle böyle attım maili eminim benim gibi bi çok kişide atmıştır . Yani göstermek istedigim hakkınızı aramaktan çekinmeyin sonuç böyle oluyor
Buda Bahsi geçen kişinin youtube kanalı (ydı