Bu çeviri için yardımcı olabilecek var mı ?

• Kullanıcı TDWeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

TDWeb

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.habermekan.com
arkadaşlar iyi derecede anlayan birisi çevirise memnun olurum translate tam çıkarmıyor. firma ile ödeme konusunda mailleşiyoruz.

Thank you for the screenshots, we have a paypal on file update that was approved in December. It may take up to one payment cycle if a payment is not posted by the 15th of this month.

If you had a check previously and they were not cashed you will need to send those in before a payment can be posted.

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] abimiz yardımcı olacaktır kesinlikle

Ben nasil cevireyim google bile beceremediyse :(

arkadaşlar iyi derecede anlayan birisi çevirise memnun olurum translate tam çıkarmıyor. firma ile ödeme konusunda mailleşiyoruz.

Thank you for the screenshots, we have a paypal on file update that was approved in December. It may take up to one payment cycle if a payment is not posted by the 15th of this month.

If you had a check previously and they were not cashed you will need to send those in before a payment can be posted.

Hocam konuyla ilgili pm atarmisin. Biyerden (cekle)odeme falan bekliyosun sanirim? Konusmanin tamami olursa daha iyi yardimci olabilirim.

Ekran görüntüleri için teşekkürler, aralık ayında onaylanan paypal dosyalarınızı(arşivinizi) güncelledik.Eğer ayın 15'ine kadar ödeme yapılmadı ise, bu bir sonraki ödemeye kadar sürebilir.

İlk paragraf için anladığım bu :)

Umarım yanlış bilgilendirmemişimdir.

İlk paragraf için anladığım bu :)

Umarım yanlış bilgilendirmemişimdir.

adamlar bana 50$ limiti soylediler bende önceki ödemelerden bahsettim. hepsi 50 dolardan fazlaydı. geçen ay işleme aldık 15 ine kadar ödenmezse bidahaki ödemeye kalır dediler. şimdi yine attım yine aynı mesajı atmışlar. ekran görüntüsü yollamıştım.

adamlar bana 50$ limiti soylediler bende önceki ödemelerden bahsettim. hepsi 50 dolardan fazlaydı. geçen ay işleme aldık 15 ine kadar ödenmezse bidahaki ödemeye kalır dediler. şimdi yine attım yine aynı mesajı atmışlar. ekran görüntüsü yollamıştım.

Son paragraf önemli olabilir hocam.Sanırım bir makbuz yada onay için herhangi bir belgeden bahsediyor.Var mı böyle bir durum.

pm at demistim ama atmamissin. alt kisimda soyledikleri sey su, daha onceden cekin varsa ve onlari bozdurmadiysan bi sonraki odemeyi alabilmek icin once onlari bozdurman gerekiyormus.

Son paragraf önemli olabilir hocam.Sanırım bir makbuz yada onay için herhangi bir belgeden bahsediyor.Var mı böyle bir durum.

geçen ay gönderdim o belgeyi bu ayın ödemesini yaptı adamlar. önceki aylar yok.

---------- Mesaj saat 02:38:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:38:19 civarında gönderildi. ----------

pm at demistim ama atmamissin. alt kisimda soyledikleri sey su, daha onceden cekin varsa ve onlari bozdurmadiysan bi sonraki odemeyi alabilmek icin once onlari bozdurman gerekiyormus.

teşekkürler hocam mesaj kutum dolu ondan atamadım

---------- Mesaj saat 02:40:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:38:43 civarında gönderildi. ----------

ben hep aynı masal yazdım adamlarda bunu yazmış.

I don't have access to payments, I can only view balances, please create a ticket under the ROYALTIES section under https://max.makerstudios.com/support.html.

Thank you,

geçen ay gönderdim o belgeyi bu ayın ödemesini yaptı adamlar. önceki aylar yok.

---------- Mesaj saat 02:38:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:38:19 civarında gönderildi. ----------

teşekkürler hocam mesaj kutum dolu ondan atamadım

---------- Mesaj saat 02:40:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:38:43 civarında gönderildi. ----------

ben hep aynı masal yazdım adamlarda bunu yazmış.

I don't have access to payments, I can only view balances, please create a ticket under the ROYALTIES section under https://max.makerstudios.com/support.html.

Thank you,

Senle maillesen adamin odemelere ulasma yetkisi yokmus. Sadece bakiyeleri gorebiliyomus. ROYALTIES bolumunde ticket acmani soylemis.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri