Bu çocuğun yaptığını yapamıyoruz...

TV de çıkmıştı bu çocuk. Ask.fm atarlı ergenlerinin kurucularından. Doğal yani bu kadar izlenim alması.

Bi ara facebook hesabında görmüştüm , Banka hesabı olan varsa versin youtubede kazandıgım parayı yollıcam diye , bilmiyodu para kazanıldıgını vs yeni yeni ögrenmiş :)

---------- Mesaj saat 14:04:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:03:43 civarında gönderildi. ----------

TV de çıkmıştı bu çocuk. Ask.fm atarlı ergenlerinin kurucularından. Doğal yani bu kadar izlenim alması.

Mustafa AK sayesinde ünlü oldu , Mustafa AK bunu kaale alıp buna bi video çekmişti öyle birbirlerine video çeke çeke patladı gitti :)

ne denir ki çocuk yapmış :) fenada para kaldırıyordur yani bu hesaptan :D (KISKANDIM) :)

Mustafa AK a tesekkur etsin o :D Onun sayesinde unlendi bu kadar.

bu çocuğu uzun zamandır takip ediyorum bazı hareketleri sorunlu olduğunu göstersede çocuk olayı çözmüş abi :)

Ben Omegleci Mua yı seviyorum bu pek hitap etmiyor :D :D genelde küçük düşürülerek izlenim kazanıyor.

yorumlar süper videolardaki.

bu çocugun beyni bimde 2.99 :)

ne denir ki çocuk yapmış :) fenada para kaldırıyordur yani bu hesaptan :D (KISKANDIM) :)

cok para kaldirdigini sanmiyorum 3 video izledim ucunde de googlenin reklami cikti.!! ama su gercek cok para aliyordur bir coguna gore ama izlenim sayisi abonesi acisindan dusunuldugu kadar aldigini dusunmuyorum

cok para kaldirdigini sanmiyorum 3 video izledim ucunde de googlenin reklami cikti.!! ama su gercek cok para aliyordur bir coguna gore ama izlenim sayisi abonesi acisindan dusunuldugu kadar aldigini dusunmuyorum

Şöyle diyim o zaman yaşına göre ihtiyacı olmayacağı kadar para kazanıyordur :)

google reklamlari senin çerezlerinden kaynaklaniyor dostum.Çünki biz adsense ile ugraştigimizdan genellikle bize google reklamlari çikar.

bir çok oyun kanalları yani oyun ile ilgili video çeken kişilerde partnerlik alıyor :) bu çocukta almış bu çocuğu ilk çıktığı günden beri takip ediyorum :) gerçekten güzel yapıyor :D

Arkadaşlar bu normal bir durum. Yabancılar bunun yüz katını yapıyor ve milyon takipçileri oluyor inanın. 1 videoları 1 milyon izleniyor. Geçen gördüydüm iphone 3 gs yi yumurta içine atıp pişiriyor. Ama öyle böyle değil yani yumurtayı tavaya fırlatıyor felan :)

Arkadaşlar bu normal bir durum. Yabancılar bunun yüz katını yapıyor ve milyon takipçileri oluyor inanın. 1 videoları 1 milyon izleniyor. Geçen gördüydüm iphone 3 gs yi yumurta içine atıp pişiriyor. Ama öyle böyle değil yani yumurtayı tavaya fırlatıyor felan :)

saçma şeyler izleniyor (bkz: harlem shake)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri