bu cpa sitesine parasıyla beni üye yapabilirmsiiniz

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
peerfly isimli cpa sitesine beni üye yapan arkadaşlara bunun karşılığında
50 TL para vericem

skype adresim abdurrahman.ay2

lütfen ya nolur beni bu siteye üye yapın ya
naptıysamda üye olamadım
beni üye yapacak arkadaşa tüm içten dileklerimle canı gönülden tşklerimi iletiyorum

bi bakalım neymiş..

nerde takılıyosunuz şöyle bir baktım doldurmadan ekstra bir şey yok gibi geldi bana gözümden kaçmış olabilir

Ben bir ara üye olmaya çalıştım
bir türlü kabul edilmedim
şuanda durum nedir bilmiyorum
beni üye yapan arkadaş vereceğim isim ile beni üye yapsın
ablamın adını vericem
zira ödeme alabilmek için kendi kayıt olduğunuz isminize ait bir resmi kimlik gibi bir belge göndermeniz gerekiyor cpa sitesine

yani eskiden böyleydi şuanda duurm nedir tam bilmiyorum

Ben bir ara üye olmaya çalıştım
bir türlü kabul edilmedim
şuanda durum nedir bilmiyorum
beni üye yapan arkadaş vereceğim isim ile beni üye yapsın
ablamın adını vericem
zira ödeme alabilmek için kendi kayıt olduğunuz isminize ait bir resmi kimlik gibi bir belge göndermeniz gerekiyor cpa sitesine

yani eskiden böyleydi şuanda duurm nedir tam bilmiyorum

cpa sistemi anladığım kadarı ile bir siten vs olması lazım oradan üye yapacaksın falan filan.. eğer senn iyi bir siten varsa zaten kabul ederler diye düşünüyorum neden kabul etmiyorlar acaba?

cpa sistemi anladığım kadarı ile bir siten vs olması lazım oradan üye yapacaksın falan filan.. eğer senn iyi bir siten varsa zaten kabul ederler diye düşünüyorum neden kabul etmiyorlar acaba?

benim sitem yok kardeşim sanırım ondan dolayı kabul etmiyorlar
zaten cpa sistemlerinden para kazanmak için illa siten olması gerekmiyor
seçtiğin offer için
sitelere reklam veriyosun banner şeklinde

benim sitem yok kardeşim sanırım ondan dolayı kabul etmiyorlar
zaten cpa sistemlerinden para kazanmak için illa siten olması gerekmiyor
seçtiğin offer için
sitelere reklam veriyosun banner şeklinde

anladım ki uzunca vakit lazım bu iş için.. vaktim olsa sıkılmadan uğraşırım.. ben çıkıyorum konudan hadi kolay gelsin :)

öyle olmuyor işte =) başvuruyu incelemeye alıp ona göre değerlendiriyorlar. kabul için tam hatırlayamadım ama başka yerlerden 50 dolar falan kazanç göstermen gerekiyor. yani şu cpa sitesinden bu kadar kazandım artık size geçmek istiyorum gibi birşey demen gerekiyor.

aynen öyle
bir arkadaşım bizzat başka daha iyi bir cpa sitesine üye olurken perfly deki kazancını göstermişti
şimdi cpa sistemleri hakkında bilgisi olanlar zaten bu konuları biliyordur

ya bu ayki adsense parasından 700 TL bu iş için ayırttım bi üye olayım
napıcağımı çok iyi biliyorum :)

birisi bana bu sitenin ne işe yaradığını söyleyebilir mi

Üye olmayı deneyecekler http://peerfly.com/?r=152533 bu linkten denesin bari ben de ref kazanayım :D O değil de hocam, ingilizcesi olan birine yazın deyin Youtube üzerinden uzun süredir para kazanıyorum, Youtube üzerinden tanıtım yaparak anketleri doldurtacağınızı söyleyin birkaç yıldır bu işte olduğunuzu söyleyin. Cpalead'de üyeliğiniz olduğunu söyleyin (birara forumun yarısına açtırtmışım üyelik :D) bir de ref linkimden üye olursanız büyük ihtimalle kabul olursunuz zaten. Çok sıkı değil bunların işleri.

Üye olmayı deneyecekler http://peerfly.com/?r=152533 bu linkten denesin bari ben de ref kazanayım :D O değil de hocam, ingilizcesi olan birine yazın deyin Youtube üzerinden uzun süredir para kazanıyorum, Youtube üzerinden tanıtım yaparak anketleri doldurtacağınızı söyleyin birkaç yıldır bu işte olduğunuzu söyleyin. Cpalead'de üyeliğiniz olduğunu söyleyin (birara forumun yarısına açtırtmışım üyelik :D) bir de ref linkimden üye olursanız büyük ihtimalle kabul olursunuz zaten. Çok sıkı değil bunların işleri.

hocam aslında senin bir konun vardı bu şekilde noldu takip edemedim.. aslında para kazanması kapanan kanalları falan bu şekilde değerlendirebiliriz :)

ytkoray arkadaşımıza çok çok tşk ediyorum
bu hayattan ne diliyosa Allah kat kat fazlasını versin, üyelik başvurusunda bulunduk bakalım 3iş gününde sonucunu alırız

hocam aslında senin bir konun vardı bu şekilde noldu takip edemedim.. aslında para kazanması kapanan kanalları falan bu şekilde değerlendirebiliriz :)

Usta o sitedeki üyelikler 60 günü doldursun o işe döneceğiz, 60 gün dolduktan sonra çünkü anında ödeme talebi yapabiliyoruz onu bekliyorum ;) şimdilik gizliye aldım konuları.

Usta o sitedeki üyelikler 60 günü doldursun o işe döneceğiz, 60 gün dolduktan sonra çünkü anında ödeme talebi yapabiliyoruz onu bekliyorum ;) şimdilik gizliye aldım konuları.

yav ben üye oldum mu hatırlamıyorum bi baksan acaba bende üye olmuşum mu? :) veya pm şeklinde bişi yapsak bende dahil olsam.. ingilizcem neither either nor kadar yeter yani ;)

cpda çok güzel para var,
tabi anlayan için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri