Bu davacı kim? Ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ceza4635
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ceza4635

Kayıtlı Üye
Hesabımda paylaştığım bir amatör şarkı videosu var. şarkıyı söyleyen kişinin tüm videolarına Royalteam Amatör diye biri eşleşen yolluyor. Para kazanması ona gidiyor. Şarkıyı söyleyen kişiye sordum, kimseyle bir anlaşması falan olmadığını söyledi. Eşleşen besteye falan da gelmiyor çünkü tüm şarkılara geliyor bu kişiden. Bir videoya itiraz ettim, onu da reddetmiş.

ne yapabilirim bu durumda? Videodaki kişinin herhangi bir izni olmadan nasıl itirazımı reddediyor bu? şimdi itirazın reddine itiraz etme seçeneğim var. Bilgi verebilecek biri varmı ?

rO002P.jpg

Hesabımda paylaştığım bir amatör şarkı videosu var. şarkıyı söyleyen kişinin tüm videolarına Royalteam Amatör diye biri eşleşen yolluyor. Para kazanması ona gidiyor. Şarkıyı söyleyen kişiye sordum, kimseyle bir anlaşması falan olmadığını söyledi. Eşleşen besteye falan da gelmiyor çünkü tüm şarkılara geliyor bu kişiden. Bir videoya itiraz ettim, onu da reddetmiş.

ne yapabilirim bu durumda? Videodaki kişinin herhangi bir izni olmadan nasıl itirazımı reddediyor bu? şimdi itirazın reddine itiraz etme seçeneğim var. Bilgi verebilecek biri varmı ?

rO002P.jpg

Hocam bu yazdıklarınızı aynen yazın ve yapabilirseniz şarkıyı söyleyen kişiden sizin şarkıyı yayınlarınızı onaylayan basit bir yazı alın ve bunu da iletin sözleşme gibi var ya uyanığın biri böyle amatörü sahiplenip hep bana hep bana aç gözlülük etmiş

Bir sahte content id vakası daha.. Bu Royalteam ın konusu vardı forumda. ortalıkta gördüğü sahipsiz içerikleri üzerine aliyor. haberdir muziktir eski videodur vs neyi boşta gorurse sahipleniyor. Bu tarz 3 kağıt yapanların yt lisansını fesh etti ama bi bu *erefsizlere bişe olmadı daha. Sen herseferinde itiraz et hocam.

Hocam bu yazdıklarınızı aynen yazın ve yapabilirseniz şarkıyı söyleyen kişiden sizin şarkıyı yayınlarınızı onaylayan basit bir yazı alın ve bunu da iletin sözleşme gibi var ya uyanığın biri böyle amatörü sahiplenip hep bana hep bana aç gözlülük etmiş

bu yazı normal dilekçe tarzında mı oluyor? bu kadar basit mi yani. bunu herkes o kişiymiş gibi yazıp saçma bir imza atamaz mı? nasıl bir sözleşme yapmam gerekiyor yani tam olarak acaba?

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:41 ----------

Bir sahte content id vakası daha.. Bu Royalteam ın konusu vardı forumda. ortalıkta gördüğü sahipsiz içerikleri üzerine aliyor. haberdir muziktir eski videodur vs neyi boşta gorurse sahipleniyor. Bu tarz 3 kağıt yapanların yt lisansını fesh etti ama bi bu *erefsizlere bişe olmadı daha. Sen herseferinde itiraz et hocam.

aradım royalteam'i ama bulamadım hiç bir yerde

Söylenen şarkının tüm yasal haklarıda şarkıyı söyleyen kişiye ait olması lazım. Eğer ait değilse ondan bir izin almanızın hiçbir katkısı olmaz.

peki royalteam nasıl sahipleniyor?

O kişi sahte telif atmış olabilir bilemiyorum. Bu onun aldığı bir risktir. Ama itirazlar sonucu iş sonuç olarak mahkemeye taşınıyor. İçeriğin asıl hakları eğer şarkıyı söyleyene aitse ve bu belgeler ile kanıtlıysa davayı kaybeden sahte eşleşen ve telifi atan oluyor.

Geçmiş olsun, eşleşen üzerine hiç deneyimim olmadı fakat sahte telif ile aynı produsur olsa gerek. Youtubeda hak iddia etmek maalesef çok kolay maalesef. İtirazınıza devam edin hocam, en olacağı olay telif sorununa dönüşür, oda telif sahibi olduğunu kanıtlayamaz ise konu kapanır

Geçmiş olsun, eşleşen üzerine hiç deneyimim olmadı fakat sahte telif ile aynı produsur olsa gerek. Youtubeda hak iddia etmek maalesef çok kolay maalesef. İtirazınıza devam edin hocam, en olacağı olay telif sorununa dönüşür, oda telif sahibi olduğunu kanıtlayamaz ise konu kapanır

yeniden itiraz ettim. bekleyelim bakalım

Vay anasini ise bak sen bunlar fink atiyor demekki hala. Itiraz edin hocam nasılsa kanıtlayamaz bir seyi

Vay anasini ise bak sen bunlar fink atiyor demekki hala. Itiraz edin hocam nasılsa kanıtlayamaz bir seyi

itiraza itiraz edin hiç bi halt yapamaz

itirazın reddine yaptığım itiraza da red geldi. ancak bu kez sadece royalteam değil, bir de number1 ismi yer alıyor,,

G9GpL2.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri